din-fas-gravid-480x1600
libero_club

Få en velkomstgave, og samle poeng som du kan løse inn i fine gaver i Poengshopen

Som medlem får du tilgang til en egen graviditetskalender,
velkomstgave, nyttig informasjon om ditt barns utvikling, nye
kampanjer og det populære forumet foreldrepraten.

Artikler som kan være interessante for deg

doulabild2_mobile

Hvordan starte fødselen? 8 tips for å få i gang fødselen selv

De siste ukene av svangerskapet kan være tøffe, spesielt for de som har gått over tiden og bare venter på at fødselen skal komme i gang. Men finnes det noen knep for å få i gang fødselen på en naturlig måte, eller må man bare finne seg i å vente?

190910_libero_UG8_064

Bekkenbunnstrening: Knipeøvelser før og etter fødsel

De fleste har nok hørt at det er viktig med knipeøvelser. Før svangerskap, når man er gravid, etter fødsel – og kanskje hele livet. Men hvordan gjør man det riktig? Og må alle gjøre knipeøvelser?

Blöjtårta_artikel_

Bleiekake - oppskrift på hvordan du lager en bleiekake

Det er den perfekte gaven til en babyshower, men hva trenger du for å lage en bleiekake? Og ikke minst: Hvordan gjør du det? Her lærer du å lage en flott bleiekake!

sca_od7_mgl9247_teaser

Eneggede tvillinger og toeggede tvillinger – hva er forskjellen?

Å vente to babyer er nesten dobbelt så spennende: Hvem er disse to småtassene? Vil de være eneggede eller toeggede tvillinger? Og kan man finne ut av det før de blir født?

libero_recruitment_2021_20_early-pregnant-woman-in-window_mobile

Psykologiske graviditetssymptomer - hva er det?

De fysiske forandringene en graviditet medfører, er det mange som kjenner til. Det snakkes mindre om tankene en graviditet fører med seg, og om den mentale prosessen blivende foreldre går gjennom. Å være gravid og lei seg, ha angst, lure på om man bør få barn eller ikke – slike tanker surrer rundt i hodet og påvirker oss like mye som en voksende mage.

libero_tomorrow_project_09_mobile

Fly og reise som gravid

Det pleier å gå fint for gravide å reise, men en voksende mage kan selvsagt gjøre reisen litt ekstra slitsom og utfordrende. Derfor bør man planlegge godt og sette seg inn i sikkerheten, for eksempel hvordan bilbeltet skal sitte når man er gravid, og hvor langt ut i svangerskapet man egentlig kan fly.

preg13297_mobile

Tips om mammaklær

Å kjøpe massevis av nye gravidklær går utover både lommeboken og miljøet. Husk derfor at man kan bruke mye av det en allerede har i klesskapet. Her får man tips om det, og om hvilke plagg man godt kan bruke litt penger på.

pain_relief_teaser

Smertelindring under fødselen

Det er ingenting som heter en smertefri fødsel. En fødsel er en opplevelse som, uansett hvordan vi snur og vender på det, vil innebære smerte. Derfor kan det være lurt å skaffe seg oversikt over ulike typer smertelindring og bedøvelse før fødselen starter.

_i2a3798_mobile

Forberedelser til fødselen

Ja, det stemmer at kvinner har født barn siden tidenes morgen, og at det er noe kvinnekroppen er bygd for å gjøre. Samtidig er det noe av det mest krevende man kan utsette en kropp for. Så hvordan forbereder man seg best mulig til fødselen?

Alle artikler