din-fas-1600x480
libero_club

Få en velkomstgave, og samle poeng som du kan løse inn i fine gaver i Poengshopen

Som medlem får du tilgang til en egen graviditetskalender,
velkomstgave, nyttig informasjon om ditt barns utvikling, nye
kampanjer og det populære forumet foreldrepraten.

Artikler som kan være interessante for deg

190911_libero_CF6_251

Pseudotvillinger – hva er det?

Nybakt forelder med nytt barn på vei? For noen høres det ut som et mareritt å få barn så tett. For andre er det toppen av lykke. Uansett hva du måtte føle, kan du lese alt om pseudotvillinger her.

essity5542_mobile

Når får man mensen etter fødsel?

Etter en fødsel går kroppen gjennom en rekke forandringer, og etter hvert kommer også mensen tilbake. Når det skjer, avhenger av flere ulike faktorer: hormoner, amming og allmenntilstand. Her får du vite mer om første menstruasjon etter fødsel.

sca_od7_mgl8841_mobile

Affektanfall og affektkramper hos barn

At barn blir sinte og kan gi tydelig uttrykk for det, har du sikkert merket. Men visste du at noen barn faktisk kan besvime av sterke følelser? Her får du vite hva affektanfall skyldes, og hva du kan gjøre hvis barnet ditt skulle få et slikt anfall.

sca_od7_mgl9247_teaser

Eneggede tvillinger og toeggede tvillinger – hva er forskjellen?

Å vente to babyer er nesten dobbelt så spennende: Hvem er disse to småtassene? Vil de være eneggede eller toeggede tvillinger? Og kan man finne ut av det før de blir født?

190912_libero_NB2_574_CMYK_Mobile

Har du en high need baby?

At det er krevende å ha en baby, kan alle være enige om. Babyer trenger fysisk omsorg og følelsesmessig kontakt stort sett døgnet rundt. Men noen har høyere tempo, sterkere følelser og større krav til stimulering enn andre. Slike barn omtales ofte som «high need babies». Her forklarer vi hva det innebærer, og gir tips til deg som forelder.

when-you-have-difficulty-becoming-pregnant-again_id_image

Når kan man ta graviditetstest?

Hvor tidlig kan man se om man er gravid? Spiller det noen rolle hvilken test man kjøper? Og kan man stole på slike tester?

Essity6254-final_Desktop

Hvordan slutte å amme?

Iblant går dette med ammeslutt av seg selv. Andre ganger er det langt fra enkelt. Ekstra utfordrende er det hvis den ene parten er mer klar for å slutte enn den andre. Enten dere står midt oppi det, eller du bare vil ha litt informasjon, gir vi deg våre tips til å slutte å amme både på natten og om dagen.

190912_libero_cf7_535_cmyk_article_stage

Slik påvirker maten barnets helse og immunforsvar

Hvilken rolle spiller mat for barns helse og immunsystem? Vi har snakket med barnelege Carina Saunders, som forsker på tarmfloraen og hvordan den kan påvirke helsen til små. Her forklarer hun hvorfor det er lurt å starte med et variert kosthold tidlig og hvorfor du ikke trenger å gi probiotika til barnet ditt.

when-you-have-difficulty-becoming-pregnant-again_id_image

Alt du trenger å vite om eggløsning

Hvordan regner man ut når det er eggløsning, og hvordan påvirker det sjansen for å bli gravid? Vi hjelper deg med å kjenne igjen symptomer og tegn på eggløsning.