din-fas-1600x480
libero_club

Få en velkomstgave, og samle poeng som du kan løse inn i fine gaver i Poengshopen

Som medlem får du tilgang til en egen graviditetskalender,
velkomstgave, nyttig informasjon om ditt barns utvikling, nye
kampanjer og det populære forumet foreldrepraten.

Artikler som kan være interessante for deg

doulabild2_mobile

Hvordan starte fødselen? 8 tips for å få i gang fødselen selv

De siste ukene av svangerskapet kan være tøffe, spesielt for de som har gått over tiden og bare venter på at fødselen skal komme i gang. Men finnes det noen knep for å få i gang fødselen på en naturlig måte, eller må man bare finne seg i å vente?

nappies-that-dont-leak-or-pinch_id136_teaser

Hvilken bleie er best for babyen min?

Sitter den for stramt eller for løst? Bør den være høyere i livet eller sitte løsere rundt beina? Det er ikke alltid så lett å vite om man velger riktig bleie. Avhengig av barnets alder finnes det ulike bleier å velge mellom. Vi viser vei blant ulike modeller og gir tips til hva du bør tenke på.

190910_libero_UG8_064

Bekkenbunnstrening: Knipeøvelser før og etter fødsel

De fleste har nok hørt at det er viktig med knipeøvelser. Før svangerskap, når man er gravid, etter fødsel – og kanskje hele livet. Men hvordan gjør man det riktig? Og må alle gjøre knipeøvelser?

Blöjtårta_artikel_

Bleiekake - oppskrift på hvordan du lager en bleiekake

Det er den perfekte gaven til en babyshower, men hva trenger du for å lage en bleiekake? Og ikke minst: Hvordan gjør du det? Her lærer du å lage en flott bleiekake!

GettyImages-1150297203_retusch_v3

Nattskrekk hos barn

At små barn våkner om nettene, er snarere regelen enn unntaket. Som oftest vil de ha mat, trygghet og nærhet. Men barn kan også våkne og være veldig lei seg, sinte eller redde uten noen åpenbar årsak. For hvordan vet man at det dreier seg om nattskrekk – og er det noe man kan gjøre for å unngå det?

sca_od7_mgl8841_mobile

Affektanfall og affektkramper hos barn

At barn blir sinte og kan gi tydelig uttrykk for det, har du sikkert merket. Men visste du at noen barn faktisk kan besvime av sterke følelser? Her får du vite hva affektanfall skyldes, og hva du kan gjøre hvis barnet ditt skulle få et slikt anfall.

Libero_Touch-Hybrid_baby-bed

Utviklingstrinn hos barn

Mange kjenner til teorien om at barn går gjennom bestemte utviklingstrinn. Men hvordan foregår det egentlig? Kan man virkelig si at et 4 måneder gammelt spedbarn oppfører seg på en bestemt måte fordi hen befinner seg i en bestemt utviklingsfase?

190911_libero_CF6_251

Pseudotvillinger – hva er det?

Nybakt forelder med nytt barn på vei? For noen høres det ut som et mareritt å få barn så tett. For andre er det toppen av lykke. Uansett hva du måtte føle, kan du lese alt om pseudotvillinger her.

essity5542_mobile

Når får man mensen etter fødsel?

Etter en fødsel går kroppen gjennom en rekke forandringer, og etter hvert kommer også mensen tilbake. Når det skjer, avhenger av flere ulike faktorer: hormoner, amming og allmenntilstand. Her får du vite mer om første menstruasjon etter fødsel.