Ved å fortsette å bruke denne hjemmesiden godkjenner du bruken av cookies. Du kan lese mer om det her. 

Sosiale medier databeskyttelse

Vi bruker denne siden til å informere om og markedsføre våre produkter og tjenester. Vi kan, fra tid til annen, lansere forskjellige typer konkurranser, der du inviteres til å delta. Et annet formål er å få tilbakemeldinger som et grunnlag for forbedringer av produktene våre. Derfor oppfordrer vi deg til å kommentere og ha åpne diskusjoner på dette forumet.

Siden alle kommentarer er åpne og kan leses av alle, er det svært viktig at alle kommentarer gjøres med hensyn og respekt for andre mennesker, uten ydmykende, uetisk eller på annen måte upassende språk, og i samsvar med leverandøren av sosiale medier brukervilkår eller gjeldende lovgivning, som f.eks. personvernlover. Vi forbeholder oss retten til å slette kommentarer som etter vår oppfatning er upassende eller ulovlige. Vi oppfordrer deg til øyeblikkelig å gi oss beskjed hvis du ser en kommentar som etter din oppfatning er upassende eller ulovlig. 

Leverandøren av sosiale medier er hovedsakelig ansvarlig for å behandle personopplysninger på sine sosiale nettverk. Når det gjelder kommentarer vi eller andre personer gjør på siden vår, er vi også ansvarlige. Du kan finne mer informasjon om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernpolicy som du finner her.


Når du legger igjen en kommentar på siden vår, oppfordrer vi deg til ikke å gi informasjon om andre personer, spesielt uten deres eksplisitte samtykke. Uansett bør du ikke inkludere sensitive personopplysninger, som f.eks. helseinformasjon om deg eller andre i dine kommentarer.

Informasjonen om graviditet og barn som tilbys på dette nettstedet og  på Liberoklubb-appen er av generell grunnlag, og skal ikke erstatte legebesøk eller annen medisinsk rådgivning. Essity kan ikke holdes ansvarlig for beslutningene du tar etter å ha lest informasjonen.

Hvis du har spørsmål om denne siden eller vår behandling av personopplysninger, er du velkommen til å kontakte oss ved å sende en e-post til libero.forbruker.kontakt@essity.com Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...