din-fas-småbarn-190917_libero_CF3_283-1600x480
libero_club

Få en velkomstgave, og samle poeng som du kan løse inn i fine gaver i Poengshopen

Som medlem får du tilgang til en egen graviditetskalender,
velkomstgave, nyttig informasjon om ditt barns utvikling, nye
kampanjer og det populære forumet foreldrepraten.

Artikler som kan være interessante for deg

GettyImages-1150297203_retusch_v3

Nattskrekk hos barn

At små barn våkner om nettene, er snarere regelen enn unntaket. Som oftest vil de ha mat, trygghet og nærhet. Men barn kan også våkne og være veldig lei seg, sinte eller redde uten noen åpenbar årsak. For hvordan vet man at det dreier seg om nattskrekk – og er det noe man kan gjøre for å unngå det?

sca_od7_mgl8841_mobile

Affektanfall og affektkramper hos barn

At barn blir sinte og kan gi tydelig uttrykk for det, har du sikkert merket. Men visste du at noen barn faktisk kan besvime av sterke følelser? Her får du vite hva affektanfall skyldes, og hva du kan gjøre hvis barnet ditt skulle få et slikt anfall.

190912_libero_cf7_535_cmyk_article_stage

Slik påvirker maten barnets helse og immunforsvar

Hvilken rolle spiller mat for barns helse og immunsystem? Vi har snakket med barnelege Carina Saunders, som forsker på tarmfloraen og hvordan den kan påvirke helsen til små. Her forklarer hun hvorfor det er lurt å starte med et variert kosthold tidlig og hvorfor du ikke trenger å gi probiotika til barnet ditt.

Libero_Little-Heroes_Cancer_baby-mom (1)

Når livet tar en annen vending – tips til å håndtere sorg, bekymring og usikkerhet

Som forelder er man hele tiden bekymret for at noe skal skje med ens eget barn. Dessverre opplever en del foreldre nettopp det – at livet tar en annen vending enn man hadde trodd, og blir krevende på alle måter. Her får du tips til hva du bør gjøre hvis du befinner deg i en slik situasjon.

Libero_Little-Heroes_Diabetes_baby-mom

Hvordan støtte en familie som lever med sykdom

Iblant skjer det som ikke skal skje: et barn blir sykt. De som havner i en så vanskelig situasjon, setter ofte stor pris på støtte fra omgivelsene. Men hva er den beste måten å støtte dem på? Det kan være vanskelig å vite hva man som pårørende eller venn bør si og gjøre hvis et barn får en alvorlig sykdom eller andre helseproblemer.

libero_tomorrow_project_12_mobile

Søskenkrangel

«Det var hen som begynte…» Den har du kanskje hørt noen ganger? Krangling mellom søsken er nemlig vanlig, nærmest en del av familielivet. Men hvorfor krangler søsken, og er det noe du kan gjøre for å bevare husfreden?

Libero_Brand-launch_Kitchen-baby_Mobile

Sinne og raserianfall hos barn

Når barn er rundt halvannet år, blir de ofte mer viljesterke. Det kan være både positivt og litt slitsomt, siden humøret kan skifte fra glede til sinne på et øyeblikk. Selv om det kan være en tålmodighetsprøve for deg som forelder, er det en naturlig og sunn del av utviklingen.

190911_libero_cf6_777-final_mobile

Når bør barn slutte å sove på dagen?

Øyelokkene er tunge, og barnet er så uendelig trøtt, men det er fortsatt lenge til leggetid.. Hvor lenge trenger egentlig barn søvn på dagtid? Er man en dårlig forelder hvis man ikke lar barnet sove når det virker trøtt? Det er ofte mange spørsmål knyttet til middagsluren: Når er det på tide å slutte, og hvordan får man det til?

190912_libero_cf7_535_cmyk-1_mobile

Ettermiddagen med barn

Det er ettermiddag, og trøttheten setter inn. Etter en lang dag er det ofte slutt på kreftene. Tiden frem til middag kan derfor føles eviglang og ofte ganske slitsom. Her gir vi våre beste tips til hvordan den kan bli lettere.

Alle artikler