Velkommen til Liberoklubben! Her finner du poengshoppen, der du kan handle ting til babyen med poeng du samler fra Libero bleiepakker.

Bli medlem gratis!

 

Som medlem i Liberoklubben kan du samle poeng og bytte dem inn i gaver. Du finner koden på innsiden av alle Liberos bleiepakker. Hver kode gir 50 poeng å handle for i vår Poengshop. I kampanjeperiode vil en kode tilsvare en kampanjekode.


All informasjonen du får fra Liberoklubben er tilpasset hvilken fase du og ditt barn befinner seg i. Slik sørger vi for at du ikke mottar unødvendig mye mailer, og at de mailene du får er relevante.  

Som medlem i Liberoklubben vil du også motta informasjon om gode tilbud og kampanjer du kan benytte deg av.

I forumet vårt Foreldrepraten kan du lese hva andre foreldre diskuterer, og kanskje få noen gode råd og tips – eller starte en egen tråd om noe du lurer på eller er opptatt av.

Vi håper du liker tilbudet vårt, og tar gjerne mot tilbakemelding her hvis du har innspill til ting vi kan bli bedre på.

Avtalen med Kiwi om utlevering av Libero startboksen opphørte 31.12.2016, og vi kan derfor dessverre ikke tilby denne til våre medlemmer lenger. 

Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...