din-fas-bebis_1600x480
libero_club

Få en velkomstgave, og samle poeng som du kan løse inn i fine gaver i Poengshopen

Som medlem får du tilgang til en egen graviditetskalender,
velkomstgave, nyttig informasjon om ditt barns utvikling, nye
kampanjer og det populære forumet foreldrepraten.

Artikler som kan være interessante for deg

Essity6254-final_Desktop

Hvordan slutte å amme?

Iblant går dette med ammeslutt av seg selv. Andre ganger er det langt fra enkelt. Ekstra utfordrende er det hvis den ene parten er mer klar for å slutte enn den andre. Enten dere står midt oppi det, eller du bare vil ha litt informasjon, gir vi deg våre tips til å slutte å amme både på natten og om dagen.

blw-baby-lead-weaning-1200x800-mobile

BLW – Barnestyrt mattilvenning

Det er en overgang for alle når babyen skal starte med fast føde. Og det finnes flere måter å drive mattilvenning på. Du har kanskje hørt om BLW-metoden i forbindelse med barn og mat, men hva innebærer den? Og hvordan kommer man i gang?

Essity6746_ARTICLE_STAGE

Hjemme med baby – etterkontroll og samtale

Barnet har kommet, du er kanskje på vei ut av babyboblen og har begynt å få litt kontroll på livet med en liten krabat. Da er det tid for etterkontroll. Det anbefales nemlig å bestille time hos jordmor eller lege seks til åtte uker etter fødselen. Her kan du lese om hva du kan forvente.

_i2a2087_mobile

Flaskemating og morsmelkerstatning

Det er ikke alle som kan eller vil amme. Men uansett hvorfor man ikke ammer, kan matestundene bli like koselige selv om man gir flaske.

mjuk_320x170_teaser

Slik tar du vare på babyens hud

Myk babyhud er noe av det beste som finnes. Men babyens hud er ømfintlig og må beskyttes mot blant annet sol, fuktighet og kulde. Babyhud har også lett for å bli tørr. Her får du vite hva du bør tenke på når det gjelder hudpleie for babyer. 

sca_od5_mgl5933_mobile

Barn som ikke spiser – om spisevegring hos små barn

En vanlig bekymring blant foreldre er at barna ikke vil spise, eller at de spiser veldig få ting. Og det er ikke så rart – vi blir faktisk rolige av å se barna våre spise, og det er det en evolusjonær grunn til. Vi trenger jo mat for å leve. Så vil ikke barnet spise, blir foreldrene stresset.

essity6430_mobile

Begynne med smokk - eller tommel

Små barn finner trøst og trygghet i å få suge. Matestunden handler med andre ord om mye mer enn næring og nærhet. Det varierer hvor stort sugebehov babyer har. Noen vil ha smokken – eller tommelen – i munnen hele tiden, mens andre er fornøyde med å suge på den innimellom. Andre trenger ikke smokk eller tommel i det hele tatt.

breastfeeding_start_teaser

Amming – få en god start

Å amme barnet sitt kan være det koseligste i verden, men det kan også være mye vanskeligere å få til enn mange tror. Dessuten kan det gjøre vondt helt i starten. Men det finnes ting som kan gjøre det enklere. Her får du vår komplette ammeveiledning med alt du trenger å vite om å lære seg å amme – og råd om hva du kan gjøre hvis dere ikke får det til.

_mgl2985_mobile

Trygg samsoving

Det er koselig å sove sammen og lytte til den lille babyen som puster. Men trygg samsoving krever litt tilrettelegging. Vil du sove med et nyfødt barn i sengen, trenger hen en egen trygg soveplass.

Alle artikler