din-fas-bebis_1600x480
libero_club

Få en velkomstgave, og samle poeng som du kan løse inn i fine gaver i Poengshopen

Som medlem får du tilgang til en egen graviditetskalender,
velkomstgave, nyttig informasjon om ditt barns utvikling, nye
kampanjer og det populære forumet foreldrepraten.

Artikler som kan være interessante for deg

Libero_Touch-Hybrid_baby-bed

Utviklingstrinn hos barn

Mange kjenner til teorien om at barn går gjennom bestemte utviklingstrinn. Men hvordan foregår det egentlig? Kan man virkelig si at et 4 måneder gammelt spedbarn oppfører seg på en bestemt måte fordi hen befinner seg i en bestemt utviklingsfase?

libero_tomorrow_project_04_article_stage

Frostskader og forfrysninger hos barn

Iskalde fingre og litt vel røde kinn? Det kan både store og små fort oppleve på kalde vinterdager. Så hvordan holder man barnet passe varmt også når det er minusgrader – og hvordan unngår man at barnet blir nedkjølt?

essity5542_mobile

Når får man mensen etter fødsel?

Etter en fødsel går kroppen gjennom en rekke forandringer, og etter hvert kommer også mensen tilbake. Når det skjer, avhenger av flere ulike faktorer: hormoner, amming og allmenntilstand. Her får du vite mer om første menstruasjon etter fødsel.

190911_libero_CF6_251

Pseudotvillinger – hva er det?

Nybakt forelder med nytt barn på vei? For noen høres det ut som et mareritt å få barn så tett. For andre er det toppen av lykke. Uansett hva du måtte føle, kan du lese alt om pseudotvillinger her.

190912_libero_NB2_574_CMYK_Mobile

Har du en high need baby?

At det er krevende å ha en baby, kan alle være enige om. Babyer trenger fysisk omsorg og følelsesmessig kontakt stort sett døgnet rundt. Men noen har høyere tempo, sterkere følelser og større krav til stimulering enn andre. Slike barn omtales ofte som «high need babies». Her forklarer vi hva det innebærer, og gir tips til deg som forelder.

Essity6254-final_Desktop

Hvordan slutte å amme?

Iblant går dette med ammeslutt av seg selv. Andre ganger er det langt fra enkelt. Ekstra utfordrende er det hvis den ene parten er mer klar for å slutte enn den andre. Enten dere står midt oppi det, eller du bare vil ha litt informasjon, gir vi deg våre tips til å slutte å amme både på natten og om dagen.

blw-baby-lead-weaning-1200x800-mobile

BLW – Barnestyrt mattilvenning

Det er en overgang for alle når babyen skal starte med fast føde. Og det finnes flere måter å drive mattilvenning på. Du har kanskje hørt om BLW-metoden i forbindelse med barn og mat, men hva innebærer den? Og hvordan kommer man i gang?

new-born-fodelsefotografen-IMG_5027-mobile

Fødselsskader

De fleste har sikkert hørt at man kan få rifter i forbindelse med en fødsel. Men hvor vanlig er det? Finnes det fødselsskader vi ikke vet like mye om? Og hvor henvender jeg meg hvis jeg får problemer?

_i2a2087_mobile

Flaskemating og morsmelkerstatning

Det er ikke alle som kan eller vil amme. Men uansett hvorfor man ikke ammer, kan matestundene bli like koselige selv om man gir flaske.

Alle artikler