Planlegger artikler

when-you-have-difficulty-becoming-pregnant-again_id_image

Alt du trenger å vite om eggløsning

Hvordan regner man ut når det er eggløsning, og hvordan påvirker det sjansen for å bli gravid? Vi hjelper deg med å kjenne igjen symptomer og tegn på eggløsning.

Libero_Recruitment_2021_16_moms kissing tummy on the bed

Assistert befruktning og fertilitetsbehandlinger

Det blir stadig vanligere å måtte bruke ulike hjelpemidler for å bli gravid. Men hvilke behandlinger finnes, og hva passer til hvem?

libero_recruitment_2021_21_early-pregnant-woman_desktop

Festeblødning

Iblant kan det dukke opp en blødning omtrent når man forventer å få mensen. Det kalles en festeblødning og er ikke mens, men et tidlig tegn på graviditet. Men hvordan vet man forskjellen? Her lærer du hvordan en festeblødning ser ut, og hva som skiller den fra mensen.

libero_recruitment_2021_4_pregnant-couple-in-sofa_mobile

IVF-behandling – prøverørsbefruktning

IVF er en forkortelse for in vitro-fertilisering og innebærer at selve befruktningen skjer utenfor kroppen, nærmere bestemt i et prøverør. Det er derfor det ofte kalles for prøverørsbefruktning.

libero_recruitment_2021_20_early-pregnant-woman-in-window_mobile

Fertilitetssjekk – hvordan skjer det?

En fertilitetsutredning – eller fertilitetssjekk – kan gi svar på hvorfor man ikke blir gravid selv om man har prøvd lenge. Her kan du lese hvordan det foregår, og hvor man kan henvende seg for å få hjelp.

libero_recruitment_2021_22_woman-with-nausea-in-bathroom_mobile

Ufrivillig barnløs

Noen ganger blir man ikke gravid selv om man lengter intenst etter barn. Men hva kan være årsaken til at man ikke blir gravid? Når kan man oppsøke hjelp? Og hvordan håndterer man frustrasjon, sorg og stadige skuffelser?

_i2a3234_mobile

Adopsjon – å adoptere et barn

Å bli forelder er kanskje noe av det største man kan oppleve – og det føles akkurat like stort når man adopterer et barn.

when-you-have-difficulty-becoming-pregnant-again_id_teaser

Sekundær infertilitet

Etter hvert får man kanskje lyst på flere barn og prøver å bli gravid igjen. Men iblant kan det være vanskelig. Les om sekundær infertilitet – hva det kan skyldes, og hva slags hjelp man kan få.

libero_recruitment_2021_21_early-pregnant-woman_mobile

Hvordan bli gravid?

Hvis du lengter etter barn, finnes det både ting du bør gjøre og ting du bør unngå for å øke sjansen for å bli gravid. Det gjelder enten du er den som vil bli gravid, eller du er en forventningsfull partner.