close

Bleier som ikke lekker eller strammer

Er du en av dem som liker å iføre deg kosebukse når du kommer hjem fra jobb eller trening? På samme måte vil det lille barnet sannsynligvis elske Liberos myke buksebleie, Up&Go, som gir best mulig bevegelsesfrihet.

Up&Go er – til tross for navnet – også den av Liberos bleier som er mest behagelig å sove i, siden det ikke er noe som strammer. Men barn er ulike, og derfor sitter ikke bleiene likt på alle. Det er viktig å passe på at bleien sitter godt rundt beina. Alle bleietypene har god oppsugingsevne og er laget i et materiale som puster og holder barnets hud tørr og myk.

Aktive barn – smarte bleier
Når barnet vokser, øker mengden tiss, og også bæsjen forandrer seg. Barnet beveger seg mer på stellebordet – og snart også på gulvet. Det stiller nye krav til bleiene.
Når barnet veier rundt 5 kilo, kan dere begynne å prøve buksebleien Up&Go i størrelse 3. Den er formet slik at bleien føler kroppens bevegelser uansett om barnet sitter, ligger, ruller, krabber eller står. Les gjerne om barnets utvikling fra 0 til 6 måneder, 6 til 18 måneder eller 1,5 til 4 år.
Hvis barnet har bæsjet, er Up&Go enkel å rive opp i sidene, både ovenfra og nedenfra, og bytte som en vanlig bleie.
Så snart barnet kan stå når det holder seg i noe, er det enda enklere å bytte buksebleier – hvor som helst!

Up&Go allerede før barnet begynner å gå
Hvorfor skal man bruke Up&Go før barnet kan stå og gå? Mange foreldre velger denne bleien fordi barna deres liker å sove med en ekstra behagelig og smidig bleie. Øverst har den en bred og myk strikk som sitter godt hele veien rundt magen og ryggen. Materialet i bein, rygg, sider og lukking er ekstra elastisk og behagelig.
Akkurat som oss voksne har barn behov for å snu seg og skifte stilling om natten uten å bli vekket av at noe føles ubehagelig. Up&Go følger barnets bevegelser – den verken klemmer eller forskyver seg selv om barnet kanskje har en urolig natt.
Les gjerne tips om spedbarn og søvn, søvn hos barn over 3 måneder eller barn over 6 måneder.
Vi vet alle at tørre barn sover best. Noen foreldre synes Up&Go fungerer utmerket om natten, mens andre velger å bruke Libero Comfort med borrelåslukking en stund til. Også disse bleiene har en smidig strikk øverst og elastiske sider.

Barn er ulike – prøv dere frem
Libero Comfort er laget for å være behagelige og sitter godt på de fleste barn – bare sørg for å finne riktig størrelse. Husk at vektangivelsen på bleiepakken kun er en veiledning. De ulike størrelsenes vektangivelser overlapper hverandre. Barn kan ha både ulik form og alder selv om de har samme vekt. Hvis du merker at bleien lekker, kan du prøve en større eller mindre størrelse.
Før eller siden vil barnet sannsynligvis elske Up&Go. Bleien sitter like godt og behagelig som vanlig undertøy – selv om det er full rulle når barnet begynner å krabbe eller åle seg rundt. Når det etter hvert er på tide med pottetrening, er det praktisk å bruke Up&Go som en truse som kan dras ned – noe barn ofte liker å hjelpe til med.

Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...