banner desktop image banner mobile image

Bæsj på ryggen?
Ellers takk.

En kjempesmart
bæsjelomme

Nå introduserer vi vår smarte CapturePocket™ også for de minste bleiebrukerne på Libero Up&Go i størrelse 4 – for ekstra beskyttelse mot lekkasje bak.

Du finner også bæsjelommen på Libero Touch i størrelse 1 og 2!

image

Ekstra beskyttelse med CapturePocket™

Har du opplevd en bæsjeeksplosjon? Du vet, når bæsjen har lekket ut av bleien og oppover langs ryggen? Hvis du har det, vet du like godt som oss hvor ekkelt det er. Og har du ikke opplevd det, kommer du nå forhåpentligvis aldri til å gjøre det heller!

CapturePocket™ er en smart bæsjelomme som bidrar til å unngå lekkasjeulykker. Alt for å unngå griseri og kaotiske bleieskift. En nyhet som gjør hverdagen både tryggere og mer behagelig.
Du finner CapturePocket™ på våre minste størrelser. Små babyer har oftere løs avføring og dermed også større risiko for lekkasje på ryggen.

CapturePocket™ er tilgjengelig på

Samle poeng til våre nyheter i Poengshopen
Vi har fylt på Poengshopen med en gammel favoritt – bæsjekostymet vårt – samt en morsom bæsjebody.
Skann bleiekoder for å kunne klikke hjem disse fantastiske produktene.
Til Poengshopen!
body
1600 poeng
costume
3000 poeng
phone
Fang bæsjen!
Nå lanserer vi vårt eget bæsjespill i appen vår! Hvor mange bæsjer klarer du å fange? Spill bæsjespillet vårt og unngå en bæsjeeksplosjon. Første gang du når 100 poeng i spillet vil du motta 100 Libero-poeng til kontoen din, som du kan bruke i Poengshopen.
Til Libero-appen
poo-school
Hva vet du om babybæsj?
I vår bæsjeskole får du vite hva som kommer ut der bak sier om barnets velvære. Perfekt kunnskap til neste gang du skifter en full bleie!
Til bæsjeskolen