din-fas-1600x480
libero_club

Få en velkomstgave, og samle poeng som du kan løse inn i fine gaver i Poengshopen

Som medlem får du tilgang til en egen graviditetskalender,
velkomstgave, nyttig informasjon om ditt barns utvikling, nye
kampanjer og det populære forumet foreldrepraten.

Artikler som kan være interessante for deg

Essity6254-final_Desktop

Hvordan slutte å amme?

Iblant går dette med ammeslutt av seg selv. Andre ganger er det langt fra enkelt. Ekstra utfordrende er det hvis den ene parten er mer klar for å slutte enn den andre. Enten dere står midt oppi det, eller du bare vil ha litt informasjon, gir vi deg våre tips til å slutte å amme både på natten og om dagen.

190912_libero_cf7_535_cmyk_article_stage

Slik påvirker maten barnets helse og immunforsvar

Hvilken rolle spiller mat for barns helse og immunsystem? Vi har snakket med barnelege Carina Saunders, som forsker på tarmfloraen og hvordan den kan påvirke helsen til små. Her forklarer hun hvorfor det er lurt å starte med et variert kosthold tidlig og hvorfor du ikke trenger å gi probiotika til barnet ditt.

when-you-have-difficulty-becoming-pregnant-again_id_image

Alt du trenger å vite om eggløsning

Hvordan regner man ut når det er eggløsning, og hvordan påvirker det sjansen for å bli gravid? Vi hjelper deg med å kjenne igjen symptomer og tegn på eggløsning.

Libero_Recruitment_2021_16_moms kissing tummy on the bed

Assistert befruktning og fertilitetsbehandlinger

Det blir stadig vanligere å måtte bruke ulike hjelpemidler for å bli gravid. Men hvilke behandlinger finnes, og hva passer til hvem?

Libero_Little-Heroes_Cancer_baby-mom (1)

Når livet tar en annen vending – tips til å håndtere sorg, bekymring og usikkerhet

Som forelder er man hele tiden bekymret for at noe skal skje med ens eget barn. Dessverre opplever en del foreldre nettopp det – at livet tar en annen vending enn man hadde trodd, og blir krevende på alle måter. Her får du tips til hva du bør gjøre hvis du befinner deg i en slik situasjon.

libero_recruitment_2021_21_early-pregnant-woman_desktop

Festeblødning

Iblant kan det dukke opp en blødning omtrent når man forventer å få mensen. Det kalles en festeblødning og er ikke mens, men et tidlig tegn på graviditet. Men hvordan vet man forskjellen? Her lærer du hvordan en festeblødning ser ut, og hva som skiller den fra mensen.

Libero_Little-Heroes_Diabetes_baby-mom

Hvordan støtte en familie som lever med sykdom

Iblant skjer det som ikke skal skje: et barn blir sykt. De som havner i en så vanskelig situasjon, setter ofte stor pris på støtte fra omgivelsene. Men hva er den beste måten å støtte dem på? Det kan være vanskelig å vite hva man som pårørende eller venn bør si og gjøre hvis et barn får en alvorlig sykdom eller andre helseproblemer.

blw-baby-lead-weaning-1200x800-mobile

BLW – Barnestyrt mattilvenning

Det er en overgang for alle når babyen skal starte med fast føde. Og det finnes flere måter å drive mattilvenning på. Du har kanskje hørt om BLW-metoden i forbindelse med barn og mat, men hva innebærer den? Og hvordan kommer man i gang?

vaccine_teaser

Vaksinasjon av barn

Hva inngår i barnevaksinasjonsprogrammet, når får barnet sin første vaksine, og hvordan fungerer det? Her finner du det meste du trenger å vite om vaksiner.