For alle små med sykdom

Hvordan er det å leve med en sykdom? Med Little Heroes ønsker vi å synliggjøre barn med sykdommer og skape forståelse for hva det innebærer å være syk.

Vi synes det er viktig å se barnet bak medisinen, arret eller insulinpumpen på magen. Å skape forståelse for hva det innebærer å være syk, men også lære hvordan vi kan møte barn med sykdom.

Allerede under svangerskapet merket legene at Marius var mindre enn han burde ha vært – og at det var noe feil med hjertet hans. Det viste seg at det hadde flyttet seg til feil side av kroppen, og at det var to store hull mellom hjertekamrene. Men Marius er ikke typen som gir opp så lett. Noen ganger blir han sliten, men det finner han seg ikke i. På den måten kan han være sta. Det er en god egenskap hvis man er født med hjertefeil – selv om det iblant kan bli litt slitsomt i hverdagen, sier Malena, moren til Marius, og ler litt.
LES ARTIKKEL
Sam er en veldig omsorgsfull person som er opptatt av at ingen skal føle seg utenfor, og at alle må få være med. Og så kan han være litt veslevoksen. Det kan skyldes at han har vært så mye sammen med voksne på sykehuset det siste året. Men det synes han er greit. Trass i operasjoner og cellegift liker han seg faktisk på sykehuset. For der er det jo også mye gøy å finne på.
LES ARTIKKEL
Hedda har ennå ikke fylt to år, men når hun mister pumpen sin, løfter hun den opp og sier «å nei!». For hun vet at det ikke er bra når den ikke sitter på plass. Hun får også stikk i fingeren ganske ofte, og hun må vente på maten sin mens andre får begynne å spise. Kanskje forstår hun at hun er annerledes enn andre. Men samtidig er hun en helt vanlig toåring. Hun liker å klatre på stoler, løpe rundt i barnehagen og leke med sine tre søsken.
LES ARTIKKEL
Man skulle kanskje tro at en så alvorlig sykdom som astma ville hindre Elwin i å være en aktiv gutt. Men nei. Han løper rundt, hoster og holder på. Iblant må Elwins foreldre minne ham på å ta en pause. For han har ikke helt forstått dette med at fysisk anstrengelse påvirker pusten hans. Setter han seg ned og hviler litt, blir det jo faktisk bedre.
LES ARTIKKEL
image-1
1
Bli medlem

Bli medlem i Liberoklubben ved å registrere deg her. Det er helt gratis!

image-2
2
Samle koder

Samle kodene på innsiden av Little Heroes-pakkene og Libero Touch-pakkene.

Img
image-3
3
Registrer koder

Registrer kodene på kontoen din i Liberoklubben. Du kan også scanne QR-koden med mobilen din direkte i Liberoklubbens app.

image-4
4
Klikk hjem dine favoritter

Når du har registrert nok koder, kan du bestille produktene dine i poengshopen. Det er en begrenset utgave av produkter, så ikke vent med å bestille!

Libero Up&Go

Vera Villsvin

har en medfødt hjertefeil. Da hun ble født, fungerte ikke hjertet hennes slik det skulle, så hun ble operert med en gang.
LES ARTIKKEL
Libero Comfort

Eskil Elefant

fikk diabetes type 1 før han hadde fylt ett år. Det betyr at kroppen hans ikke kan produsere insulin selv, og uten insulin kan man ikke leve.
LES ARTIKKEL
Libero Up&Go

Tyra Tiger

har kreft, og for å bli frisk må hun få medisin rett inn i blodet. Det tar lang tid og er kjedelig. Det kan gjøre litt vondt, og man kan bli kvalm.
LES ARTIKKEL
Libero Comfort

Sigurd Sjiraff

er en superhelt, men også superallergisk…
Sigurds immunforsvar reagerer på helt ufarlige ting som melk, egg og pollen.
LES ARTIKKEL
forum

Hvordan snakker man om barn og sykdom?

Iblant skjer det som ikke skal skje: Et barn får en alvorlig sykdom. Hvordan kan man håndtere det vanskelige? Hva bør man gjøre når hverdagen blir snudd på hodet? Og hvordan kan man som pårørende støtte en familie som rammes?
Til Foreldrepraten

Vi støtter Stiftelsen Sykehusbarn.

I samarbeid med Stiftelsen Sykehusbarn støtter vi barn som er påvirket av alvorlige sykdom skal få gode opplevelser fylt med glede, smil og latter. Stiftelsen Sykehusbarn gjennomfører prosjekter og arrangementer ute på sykehusene og i andre omgivelser for barn, deres familier og venner. Vårt samarbeid med Stiftelsen Sykehusbarn skal bidra til å bedre forholdene for barna, spre glede og skape positive øyeblikk i hverdagen.

Hospitals image

Se vår kampanjefilm

Spill film

Spørsmål og svar

Det finnes mange barn og familier som lever med sykdom. Men det finnes også mange som ikke gjør det, og det kan gjøre det vanskelig for folk å kjenne seg igjen og forstå hvordan det er – for både barn og voksne. Med Little Heroes Edition vil vi støtte, løfte frem og dele fortellinger om barn og sykdommene deres. Og samtidig skape forståelse for alle om hva det innebærer å være syk.
Trykket på bleien har sitt eget, unikt utformede mønster med dyrehelter som alle fremhever ulike sykdommer. Gjennom deres historier kan man lære om sykdommene og hvordan det kan være å leve med dem. Vi tror at det kan være bra å avdramatisere og forsøke å oppmuntre til å kunne snakke om sykdommer på et barns måte, og dermed understreke at barn er barn, uansett om de er syke eller ikke.
Det finnes selvsagt mange ulike organisasjoner, men vi valgte å støtte Stiftelsen Sykehusbarn nettopp fordi de har fokus på å hjelpe syke barn. De gjennomfører prosjekter og arrangementer ute på sykehusene og i andre omgivelser for barn, deres familie og venner.
Alle Libero Little Heroes Edition ( Libero Comfort størrelse 3-7 og Libero Up&Go størrelse 4-8) og alle Libero Touch og Libero Touch Hybrid innlegg.
Hvis du har koder fra andre Libero-pakker enn dem som er med i kampanjen, kan du registrere dem som vanlig i Poengshopen. Disse blir da til poeng og ikke kampanjekoder.
Hver bleiepakke gir 1 kampanjekode.
Libero Little Heroes Edition gjelder i perioden 3. mai 2023 til 31. august 2023 eller så langt lageret rekker.
Bleiene har et annet mønster, og du kjenner igjen pakkene på Little Heroes Edition-temaet på forsiden.
Ja, i Libero-appen kan du registrere både kampanjekoder og vanlige koder.
Ja, du må være medlem for å kunne løse inn kodene og bestille gavene. Du kan enkelt registrere deg på Liberoklubben. Det er gratis å være medlem i Liberoklubben.
Vi vet at heltegavene våre er veldig fine, derfor vil vi at flere skal kunne ha glede av dem. Derfor har vi en grense på at man kan bestille maks. 2 stk. per kampanjeprodukt.
Når kampanjen er slutt 31. august 2023, endres kodene dine automatisk til poeng i begynnelsen av september 2023. Da kan du handle for disse poengene fra Poengshopens ordinære sortiment. Hvis du ønsker å handle for kampanjekodene før det, kan du selv konvertere kampanjekodene dine til ordinære Libero-poeng.
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...