Videoguider

Massevis av tips til førstegangsforeldre

Hvordan skifter man bleie? Hvorfor gråter barnet? Hvor ofte bør man bade det nyfødte barnet? Et barn kommer aldri med en bruksanvisning, men vi har samlet svarene på de vanligste spørsmålene i åtte filmer som er fylt med bra tips til nybakte foreldre.

Bytte bleier utenfor hjemmet

Når du og din baby skal ut på eventyr er det mye å ta med seg. I denne filmen viser vi hva som er greit å ha med seg i stellebaggen.

Gi den beste babymassasjen

Vi viser deg hvordan du skal gi den beste babymassasjen. Våre tips omhandler for eksempel hvordan du skal massere babyens mage med myke sirkulære bevegelser, og det å alltid huske øyekontakt.

Tips når du skal bade barnet

Temperatur og full kontroll er selvfølgelig det viktigste når babyen skal bade. Andre gode tips er babyolje i badekaret som renser og fukter, tenke på hvordan du vasker og ikke bade for ofte.

Gi huden hva den trenger

Husk at babyens hud er sensitiv og kan noen ganger være tørr. Det er derfor viktig å ta godt vare på tørr hud og røde rumper med riktige kremer. Her finner du de beste tipsene for å pleie babyens hud.

En maraton i ammeteknikk!

Det er mange gode tips når du skal starte å amme. Det å sitte komfortabelt er viktig da det kan ta sin tid. Se filmen for få våre tips til deg som er usikker på hvordan man ammer.

Gi babyen nærhet og trøst

Her er noen av våre beste tips når babyen gråter. Noen ganger er det tøft å vite hva som er galt, men ofte fungerer hud mot hud og litt rolig vugging.

Hvor vanskelig kan det være å sove?

Spedbarn sover ikke når og slik du vil, men når de selv vil. Få våre beste råd om barnets søvn og hvordan få barnet til å sove på en trygg og behagelig måte. Det beste rådet om barnets søvn - vær tålmodig.

Pakk sekken og dra!

Gode tips og en check-list når du pakker sekken og skal dra hjemmefra med babyen. Ikke glem å ta dette med når du skal reise med barna!

Det beste med buksebleier

Vårt beste tips når det kommer til bleieskift på større babyer. Hva skal man tenke på med buksebleie og hvordan gjør man det når det har kommet en nummer to?

Bytte bleier utenfor hjemmet

Når du og din baby skal ut på eventyr er det mye å ta med seg. I denne filmen viser vi hva som er greit å ha med seg i stellebaggen.

En god start med smaksporsjoner

Hvordan skal man starte med smaksporsjoner? Potet, gulrot eller pastinakk? Her er våre beste tips for deg som skal starte med å gi mat til babyen.