Ved å fortsette å bruke denne hjemmesiden godkjenner du bruken av cookies. Du kan lese mer om det her. 


Hvilke mål vi sikter mot

Hvilke mål vi sikter mot...

Vi er på en spennende reise for å bli mer bærekraftige. Vi utforsker nye veier samtidig som vi lærer av egne erfaringer. Dessuten fokuserer vi alltid på neste fase i arbeidet ...

Vi strekker oss mot nye høyder

Bærekraft har alltid hatt høy prioritet for oss, og vi jobber hele tiden for å øke ambisjonene og bli enda bedre i fremtiden. Vi ser at foreldre blir stadig mer miljøbevisste når de velger produkter til barna. Vi vil tilby bleier med optimal kvalitet og funksjon og som samtidig er bra for miljøet og menneskene.

Vi vil bli best, slik at du vet at du tar det beste valget for barnet og deg selv, og vi bidrar til en mer bærekraftig verden for barnet å vokse opp i.

Vi har satt oss ambisiøse mål

Vi vet at vi ikke gjør alt perfekt ennå. Det er alltid mer å utvikle når det gjelder arbeidet for en mer bærekraftig verden. Og skritt for skritt blir vi bedre. For å få fart i vår egen utvikling videre har vi satt oss ambisiøse mål for hva som skal oppnås og når. Klimaet kan ikke vente.

Et av våre viktigste mål er å redusere karbonavtrykket, og ikke bare fra vår egen virksomhet. Det handler også om innsatsen som finner sted før materialet går inn i produksjonen og det som skjer etter at en bleie er brukt og kastet i søppeldunken.

Vi tar sikte på å redusere vårt totale karbonavtrykk med 33 % innen 2030.*

*Sammenlignet med referanseåret 2008

Godkjent av science based targets

Vi vil bidra til et bærekraftig sirkulært samfunn som preges av gjenvinning og gjenbruk, og derfor engasjerer vi oss ofte i prosjekter for å oppnå dette. Våre mål om energi, transport og materialer skal bidra til redusert miljøpåvirkning.

Science Based Targets er et samarbeid mellom organisasjoner over hele verden som tar sikte på å gjøre det lettere for bedrifter å oppnå 2-gradersmålet i Parisavtalen. For oss betyr dette at vi får tydelige retningslinjer om hvor mye og hvor raskt vi må redusere utslippene med for å bidra med å holde den globale oppvarmingen under 2 grader.

Vi er overbevist om at hvis alle gjør sin del, så vil vår felles innsats utgjøre en stor forskjell til det bedre.

Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...