Hvilke mål vi sikter mot

Goal hero image

Hvilke mål vi sikter mot...

Vi har lovet å leve opp til Parisavtalen og minske vårt klimaavtrykk med 33%.

Redusere klimapåvirkningen med 33%*

Vi lover å redusere klimapåvirkningen med 33 % innen 2030 for Liberos produktsortiment. Som selskap har vi satt oss enda flere tøffe klimamål, med sikte på å redusere drivhusgassutslippene i tråd med Parisavtalen.

Vår måte å bli mer bærekraftig på, er å jobbe for både barnet ditt og ditt velvære – samtidig som vi tar hånd om miljøet. Derfor vil vi tilby bleier hvor vi ikke har gått på kompromis med kvaliteten eller ytelsen, men som fortsatt er et bedre alternativ for både miljø og mennesker.

Vi har satt oss ambisiøse mål

Vi vet at vi ikke gjør alt perfekt ennå. Det er alltid mer å utvikle når det gjelder arbeidet for en mer bærekraftig verden. Og steg for steg blir vi bedre. For å få fart i vår egen utvikling videre har vi satt oss ambisiøse mål for hva som skal oppnås og når. Klimaet kan ikke vente.

Goal 1

Et av våre viktigste mål er å redusere karbonavtrykket, og ikke bare fra vår egen virksomhet. Det handler også om innsatsen som finner sted før materialet går inn i produksjonen, og det som skjer etter at en bleie er brukt og kastet i søppeldunken.

Vi tar sikte på å redusere vårt totale karbonavtrykk med 33% innen 2030.*

*Sammenlignet med referanseåret 2008

Goal 2

Godkjent av Science Based Targets

Vi vil bidra til et bærekraftig sirkulært samfunn som preges av gjenvinning og gjenbruk, og derfor engasjerer vi oss ofte i prosjekter for å oppnå dette. Våre mål om energi, transport og materialer skal bidra til redusert miljøpåvirkning.

Science Based Targets er et samarbeid mellom organisasjoner over hele verden som tar sikte på å gjøre det lettere for bedrifter å jobbe med og sette seg klimamål. For oss betyr dette at vi får tydelige retningslinjer om hvor mye og hvor raskt vi må redusere utslippene for å bidra til å redusere den globale oppvarmingen.

Vi er overbevist om at hvis alle gjør sin del, så vil vår felles innsats utgjøre en stor forskjell til det bedre.