Ved å fortsette å bruke denne hjemmesiden godkjenner du bruken av cookies. Du kan lese mer om det her. 

UP&GO 8

19 - 30 kg

Skapt for massevis av aktivitet

En myk buksebleie for aktive barn

Når barnet veier 19–30 kg, tilpasser Libero UP&GO i størrelse 8 seg til det dagen bringer, og gir herlig bevegelsesfrihet. Uansett om barnet sover, utforsker verden eller sysler med noe annet, er det en fordel med god og pålitelig absorberingsevne som forhindrer ulykker. Slik at ingenting står i veien for lek og moro.

Ekstra snill mot følsom babyhud

Produkter som anbefales av Asthma Allergy Nordic passer allergikere eller personer som på en eller annen måte har følsom hud.

 

MED FULLT FOKUS PÅ MILJØET

Våre smidige buksebleier er svanemerket. Libero UP&GO er også FSC-sertifisert, siden vi bidrar til ansvarlig skogsdrift.

TESTET MATERIALE, FOR BARNETS SKYLD

De fleksible UP&GO-buksebleiene er laget for å ha en god passform for aktive barn. I tillegg vil vi at de skal føles naturlige og skånsomme mot huden. Derfor har bleiene gjennomgått grundig dermatologisk testing.

EN LOTIONFRI BLEIE

Alle størrelser av UP&GO-buksebleiene er lotionfrie. Libero vil at du skal kunne velge hvilket produkt som tar best vare på barnets hud – uansett om det er lotion, krem, salve eller olje.

MYKE LEKKASJEBARRIERER

Libero UP&GO i størrelse 8 vil alltid føles like behagelig. Barnet kan løpe, leke og utforske fritt mens lekkasjebarrierene sitter mykt rundt beina og hindrer lekkasje.

ELASTISK RUNDT BEINA

Libero UP&GO i størrelse 8 gir barnet maksimal bevegelsesfrihet, takket være en utrolig god passform. Buksebleiens elastikk tilpasser seg til lårene og sørger for mest mulig frihet i leken.

ABSORBERENDE KJERNE

Uansett hvor mye barnet beveger seg, gir Libero UP&GO i størrelse 8 pålitelig beskyttelse. Leken er sikret takket være den absorberende kjernen som holder barnets hud myk og god.

MYK OG ELASTISK MIDJE

Libero UP&GO i størrelse 8 sitter utrolig godt og sørger for at ingenting kommer i veien for leken. Den myke midjen består av små elastiske tråder som skaper en utrolig god passform rundt magen.

MATERIALE SOM PUSTER

Libero UP&GO i størrelse 8 består av materiale som puster. Uansett hvor mye lek og løping som er på gang, vil barnets hud føles myk.

EKSTRA MYK INNSIDE

Libero UP&GO i størrelse 8 har en myk innside som gir barnet en herlig bevegelsesfrihet – perfekt når barnet har massevis av energi.

LETT Å TA AV OG PÅ

Mer tid til lek og mindre tid til bleieskift – da blir alle fornøyde! Med Libero UP&GO størrelse 8 kan du enkelt rive opp buksebleien i side og raskt rulle den sammen til en liten pakke.

FINURLIG, MORSOM DESIGN

På UP&GOs bleiedesign møter vi marihøna og vennene igjen. På Libero UP&GO i størrelse 8 møter vi en stor gaupe og noen små flittige maur. Kan dere telle alle maurene? 

VARIERT OG SMART DESIGN

Det er nå to forskjellige design for hver størrelse Libero UP&GO buksebleier. Hver størrelse har nå sitt eget dyr på en bleie, samt vår velkjente lille marihøne eller noen små maur på den andre. På baksiden av bleien har vi også skrevet «BACK», så det ikke skal være noen som helst tvil om hvordan bleien skal sitte. 

Her kan du kjøpe produktet online

Produkter som gjør det enklere og morsommere å ta vare på barnas hud

Bleieskift
Bading
På farten
Mer
Laster inn artikkel, vent litt ...

Ulike typer omtanke

Vårt arbeid med bærekraft omfatter ansvarlige innkjøp, ressurseffektiv produksjon og innovativ utvikling som tar hensyn til både mennesker og natur – og som oppfyller forbrukernes krav i hverdagen. Vi utforsker alltid ny design og alternative materialer som er praktiske, behagelige, sikre og miljøvennlige. I løpet av de siste 25 årene har vi redusert klimapåvirkningen for de åpne bleiene våre med 53 %, i tillegg er alle våre produkter Svanemerket. Hele bleieserien er også FSC-sertifisert, siden vi bidrar til et mer bærekraftig samfunn gjennom ansvarlig skogsdrift. 

For naturen

  • Siden 2008 har vi redusert klimapåvirkningen fra våre åpne bleier med 25 %, og med 15 % fra buksebleiene.
  • Papirmassen i produktene våre kommer fra skoger som forvaltes på en ansvarlig måte. I tillegg er både de åpne bleiene og buksebleiene våre FSC-sertifisert.
  • Tynnere bleier gir bedre komfort og mindre avfall. Derfor har vi redusert produktvekten med i gjennomsnitt 20 % siden 2008.

For menneskene

  • Alle våre bleier er dermatologisk testet og sikre å bruke. Og vår Libero Newborn i størrelse 1 er godkjent av Norges Astma- og Allergiforbund
  • Hele Touch-serien med åpne bleier og buksebleier samt Libero Newborn i alle størrelser har en våtindikator som endrer farge når barnet trenger ny bleie. På den måten kan vi bidra til å skape best mulige forhold for barnets hud.
  • Vi sørger for at alle rutiner er i henhold til våre interne etiske regler og vår globale leverandørstandard.

Les mer om arbeidet vårt på essity.com

* Hele serien med åpne bleier og buksebleier, bortsett fra Libero Swimpants, er sertifisert i henhold til FSCs globale standarder for korrekt håndtering av produkter gjennom hele produksjonsprosessen.

Samle poeng!

Bli medlem i Liberoklubben og del familiens hverdag med familie og venner! Når du bruker Liberobleier kan du dessuten samle poeng fra bleiepakkene og spare til fine gaver fra vår poengshop.

Bli medlem!
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...
Laster inn artikkel, vent litt ...