Anmeldelser

Vi publiserer anmeldelser for at du som forelder skal få relevant og uavhengig informasjon fra andre foreldre. Denne informasjonen kan veilede deg hvis du lurer på noe om våre produkter. En annen grunn til at vi vil ha anmeldelser, er at det gir oss verdifull tilbakemelding fra de som bruker produktene våre i hverdagen.
Med hjelp fra en tredjepart, PowerReviews, modererer vi alle anmeldelser for å sikre at de er relevante og følger retningslinjene. Det vil si at hvis en anmeldelse ikke er relevant, vil den ikke bli publisert.

Åpenhet er viktig for oss hos Libero, og derfor publiserer vi både positive og negative anmeldelser. Karakteren som vises ved siden av produktet, er et gjennomsnitt av alle anmeldelser vi har fått av det aktuelle produktet.

Alle som sender inn en anmeldelse, har muligheten til å vinne bleier i våre månedskonkurranser – uansett om de har vunnet før eller ikke.
Hver måned trekker vi en vinner som får 8 pakker valgfrie bleier til en verdi av ca. 600 kr. Premien kan ikke byttes inn i kontanter. For å bli med i konkurransen må du skrive en anmeldelse av et av våre produkter – enten bleier eller babypleie – og oppgi e-postadressen din.
Du kan sende inn én anmeldelse per måned. Har du sendt inn flere, bruker Libero den første. Det spiller ingen rolle hvilken karakter du har gitt – alle anmeldelser blir med i trekningen.

Vinneren kåres av en Essity-jury, representanter fra Liberos markedsteam, basert på hvor interessant og utførlig anmeldelsen er for andre brukere. Beslutningen kan ikke påklages. For å delta i konkurransen må du være bosatt i Norge og være over 18 år. Essity-ansatte kan ikke delta i konkurransen. Vinneren blir kontaktet via e-post så snart juryen har tatt sin beslutning, i starten av påfølgende måned. Premien er skattefri.

Vinnerne blir også presentert på denne siden.

Vinnere i mars: Bjørn, Kristiansand