Ved å fortsette å bruke denne hjemmesiden godkjenner du bruken av cookies. Du kan lese mer om det her. 

UP&GO 6

13 - 20 kg

Herlig bevegelsesfrihet i lek

En sikker og pålitelig buksebleie med kjempegod passform

 Libero UP&GO i størrelse 6, for barn på 13–20 kg, har en passform som er både pålitelig og fleksibel – uansett hvordan barnet beveger seg. Buksebleien gir perfekt komfort og lekkasjebeskyttelse – takket være den utmerkede absorberingsevnen som bidrar til å holde huden myk og tørr døgnet rundt.

Ekstra snill mot følsom babyhud

Produkter som anbefales av Asthma Allergy Nordic passer allergikere eller personer som på en eller annen måte har følsom hud.

 

MED FULLT FOKUS PÅ MILJØET

Våre smidige buksebleier er svanemerket. Libero UP&GO er også FSC-sertifisert, siden vi bidrar til ansvarlig skogsdrift.

TESTET MATERIALE, FOR BARNETS SKYLD

De fleksible UP&GO-buksebleiene er laget for å ha en god passform for aktive barn. I tillegg vil vi at de skal føles naturlige og skånsomme mot huden. Derfor har bleiene gjennomgått grundig dermatologisk testing.

EN LOTIONFRI BLEIE

Alle størrelser av UP&GO-buksebleiene er lotionfrie. Libero vil at du skal kunne velge hvilket produkt som tar best vare på barnets hud – uansett om det er lotion, krem, salve eller olje.

MYKE LEKKASJEBARRIERER

Uansett om barnet går eller løper, er Libero UP&GO i størrelse 6 like pålitelig. Buksebleiens lekkasjebarrierer beskytter og sitter mykt rundt beina.

EKSTRA MYK INNSIDE

Libero UP&GO i størrelse 6 sitter utrolig godt på et barn som har begynt å bli mer og mer aktivt. Den myke innsiden føles like behagelig når man leker som når man sover.

ABSORBERENDE KJERNE

Gå eller kanskje til og med løpe – barnet skal kunne bevege seg uhindret. Libero UP&GO i størrelse 6 har en utrolig absorberende kjerne som holder huden myk og tørr.

MYK OG ELASTISK MIDJE

Libero UP&GO i størrelse 6 har en herlig passform for alle små barn som begynner å bli mer aktive. De elastiske trådene i den myke midjen fordeler trykket jevnt og behagelig rundt den lille magen.

ELASTISK RUNDT BEINA

Libero UP&GO i størrelse 6 har en utrolig behagelig passform. Den myke elastikken rundt beina gir barnet maksimal bevegelsesfrihet, slik at ingenting kan stoppe de første stegene.

LETT Å TA AV OG PÅ

Buksebleien kan raskt og smidig rives opp i sidene. Deretter kan du rulle sammen Libero UP&GO i størrelse 6 til en liten pakke. Slik får du og barnet mer tid til lek og moro.

MATERIALE SOM PUSTER

Libero UP&GO i størrelse 6 har en herlig myk passform for alle aktive barn. Buksebleien er laget av materiale som puster, og som sørger for at barnets hud holder seg tørr og myk.

FINURLIG, MORSOM DESIGN

På UP&GOs bleiedesign møter vi marihøna og vennene igjen. På Libero UP&GO i størrelse 6 møter vi et nysgjerrig ekorn og fargeglade marihøner. Hvor mange prikker er det? Finner dere ekornet?

VARIERT OG SMART DESIGN

Det er nå to forskjellige design for hver størrelse Libero UP&GO buksebleier. Hver størrelse har nå sitt eget dyr på en bleie, samt vår velkjente lille marihøne eller noen små maur på den andre. På baksiden av bleien har vi også skrevet «BACK», så det ikke skal være noen som helst tvil om hvordan bleien skal sitte. 

Her kan du kjøpe produktet online

Produkter som gjør det enklere og morsommere å ta vare på barnas hud

Bleieskift
Bading
På farten
Mer
Laster inn artikkel, vent litt ...

Ulike typer omtanke

Vårt arbeid med bærekraft omfatter ansvarlige innkjøp, ressurseffektiv produksjon og innovativ utvikling som tar hensyn til både mennesker og natur – og som oppfyller forbrukernes krav i hverdagen. Vi utforsker alltid ny design og alternative materialer som er praktiske, behagelige, sikre og miljøvennlige. I løpet av de siste 25 årene har vi redusert klimapåvirkningen for de åpne bleiene våre med 53 %, i tillegg er alle våre produkter Svanemerket. Hele bleieserien er også FSC-sertifisert, siden vi bidrar til et mer bærekraftig samfunn gjennom ansvarlig skogsdrift. 

For naturen

  • Siden 2008 har vi redusert klimapåvirkningen fra våre åpne bleier med 25 %, og med 15 % fra buksebleiene.
  • Papirmassen i produktene våre kommer fra skoger som forvaltes på en ansvarlig måte. I tillegg er både de åpne bleiene og buksebleiene våre FSC-sertifisert.
  • Tynnere bleier gir bedre komfort og mindre avfall. Derfor har vi redusert produktvekten med i gjennomsnitt 20 % siden 2008.

For menneskene

  • Alle våre bleier er dermatologisk testet og sikre å bruke. Og vår Libero Newborn i størrelse 1 er godkjent av Norges Astma- og Allergiforbund
  • Hele Touch-serien med åpne bleier og buksebleier samt Libero Newborn i alle størrelser har en våtindikator som endrer farge når barnet trenger ny bleie. På den måten kan vi bidra til å skape best mulige forhold for barnets hud.
  • Vi sørger for at alle rutiner er i henhold til våre interne etiske regler og vår globale leverandørstandard.

Les mer om arbeidet vårt på essity.com

* Hele serien med åpne bleier og buksebleier, bortsett fra Libero Swimpants, er sertifisert i henhold til FSCs globale standarder for korrekt håndtering av produkter gjennom hele produksjonsprosessen.

Samle poeng!

Bli medlem i Liberoklubben og del familiens hverdag med familie og venner! Når du bruker Liberobleier kan du dessuten samle poeng fra bleiepakkene og spare til fine gaver fra vår poengshop.

Bli medlem!
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...
Laster inn artikkel, vent litt ...