Ved å fortsette å bruke denne hjemmesiden godkjenner du bruken av cookies. Du kan lese mer om det her. 

UP&GO 5

10 - 14 kg

En passform du kan stole på

En fleksibel buksebleie med utmerket absorberingsevne

Den fleksible buksebleien gir herlig bevegelsesfrihet – når barna blir stadig mer aktive. Iblant i overkant aktive, synes kanskje noen. Libero UP&GO i størrelse 5 passer perfekt for barn på 10–14 kg, har utmerket absorberingsevne og gir pålitelig beskyttelse uansett aktivitet.

Ekstra snill mot følsom babyhud

Produkter som anbefales av Asthma Allergy Nordic passer allergikere eller personer som på en eller annen måte har følsom hud.

 

MED FULLT FOKUS PÅ MILJØET

Våre smidige buksebleier er svanemerket. Libero UP&GO er også FSC-sertifisert, siden vi bidrar til ansvarlig skogsdrift.

TESTET MATERIALE, FOR BARNETS SKYLD

De fleksible UP&GO-buksebleiene er laget for å ha en god passform for aktive barn. I tillegg vil vi at de skal føles naturlige og skånsomme mot huden. Derfor har bleiene gjennomgått grundig dermatologisk testing.

EN LOTIONFRI BLEIE

Alle størrelser av UP&GO-buksebleiene er lotionfrie. Libero vil at du skal kunne velge hvilket produkt som tar best vare på barnets hud – uansett om det er lotion, krem, salve eller olje.

MYKE LEKKASJEBARRIERER

Med Libero UP&GO størrelse 5 vil barnet ditt ha en pålitelig beskyttelse. Buksebleiens lekkasjebarrierer sitter mykt rundt barnets bein, der de hindrer lekkasje.

EKSTRA MYK INNSIDE

Etter hvert som barnet beveger seg mer og mer, trengs det en buksebleie som følger hvert steg. Libero UP&GO i størrelse 5 har en myk innside som gir en utrolig bevegelsesfrihet.

ABSORBERENDE KJERNE

Vi vil at barnets hud skal føles herlig myk i ale situasjoner. Derfor har Libero UP&GO i størrelse 5 en absorberende kjerne som holder huden tørr, også når barnet begynner å bevege seg stadig mer.

MYK OG ELASTISK MIDJE

Den behagelige midjen på Libero UP&GO i størrelse 5 består av små elastiske tråder som gir en behagelig passform rundt barnets mage. 

ELASTISK RUNDT BEINA

Den smarte elastikken former seg etter barnets bein – og er skapt for alle forsøk på å gå og stå. Libero UP&GO i størrelse 5 sitter utrolig godt og gir barnet maksimal bevegelsesfrihet.

LETT Å TA AV OG PÅ

Libero UP&GO i størrelse 5 er alltid like smidig ved bleieskift. Du river bare opp buksebleien i siden, og ruller den sammen til en liten pakke. Raskt og enkelt for barn som ikke vil ligge stille.

MATERIALE SOM PUSTER

Når materialet i bleien puster, puster også huden. Libero UP&GO størrelse 5 vil føles fantastisk myk og tørr mot barnetts følsomme hud.

FINURLIG, MORSOM DESIGN

På UP&GOs bleiedesign møter vi marihøna og vennene igjen. På Libero UP&GO i størrelse 5 skjuler det seg fem rever og fargeglade marihøner. Hvor mange prikker er det? Finner dere alle revene?

VARIERT OG SMART DESIGN

Det er nå to forskjellige design for hver størrelse Libero UP&GO buksebleier. Hver størrelse har nå sitt eget dyr på en bleie, samt vår velkjente lille marihøne eller noen små maur på den andre. På baksiden av bleien har vi også skrevet «BACK», så det ikke skal være noen som helst tvil om hvordan bleien skal sitte. 

Her kan du kjøpe produktet online

Produkter som gjør det enklere og morsommere å ta vare på barnas hud

Bleieskift
Bading
På farten
Mer
Laster inn artikkel, vent litt ...

Ulike typer omtanke

Vårt arbeid med bærekraft omfatter ansvarlige innkjøp, ressurseffektiv produksjon og innovativ utvikling som tar hensyn til både mennesker og natur – og som oppfyller forbrukernes krav i hverdagen. Vi utforsker alltid ny design og alternative materialer som er praktiske, behagelige, sikre og miljøvennlige. I løpet av de siste 25 årene har vi redusert klimapåvirkningen for de åpne bleiene våre med 53 %, i tillegg er alle våre produkter Svanemerket. Hele bleieserien er også FSC-sertifisert, siden vi bidrar til et mer bærekraftig samfunn gjennom ansvarlig skogsdrift. 

For naturen

  • Siden 2008 har vi redusert klimapåvirkningen fra våre åpne bleier med 25 %, og med 15 % fra buksebleiene.
  • Papirmassen i produktene våre kommer fra skoger som forvaltes på en ansvarlig måte. I tillegg er både de åpne bleiene og buksebleiene våre FSC-sertifisert.
  • Tynnere bleier gir bedre komfort og mindre avfall. Derfor har vi redusert produktvekten med i gjennomsnitt 20 % siden 2008.

For menneskene

  • Alle våre bleier er dermatologisk testet og sikre å bruke. Og vår Libero Newborn i størrelse 1 er godkjent av Norges Astma- og Allergiforbund
  • Hele Touch-serien med åpne bleier og buksebleier samt Libero Newborn i alle størrelser har en våtindikator som endrer farge når barnet trenger ny bleie. På den måten kan vi bidra til å skape best mulige forhold for barnets hud.
  • Vi sørger for at alle rutiner er i henhold til våre interne etiske regler og vår globale leverandørstandard.

Les mer om arbeidet vårt på essity.com

* Hele serien med åpne bleier og buksebleier, bortsett fra Libero Swimpants, er sertifisert i henhold til FSCs globale standarder for korrekt håndtering av produkter gjennom hele produksjonsprosessen.

Samle poeng!

Bli medlem i Liberoklubben og del familiens hverdag med familie og venner! Når du bruker Liberobleier kan du dessuten samle poeng fra bleiepakkene og spare til fine gaver fra vår poengshop.

Bli medlem!
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...
Laster inn artikkel, vent litt ...