Ved å fortsette å bruke denne hjemmesiden godkjenner du bruken av cookies. Du kan lese mer om det her. 

UP&GO 4

7 - 11 kg

Herlig fleksibel og behagelig

Myk beskyttelse med pålitelig buksebleie

UP&GO i størrelse 4 sitter utrolig behagelig rundt magen på barn på 7–11 kg. Etter hvert som babyen beveger seg stadig mer, vil den lille buksebleien følge ethvert forsøk på åling eller krabbing. Dessuten er den alltid like enkel å skifte – også når barnet ikke vil ligge stille.Det myke fôret kombinert med komfortabel elastikk rundt magen og beina gir en svært fleksibel bleie med kjempegod passform. Libero UP&GO i størrelse 4, for barn på 7–11 kg, tilpasser seg til alle barnets bevegelser. Og takket være den effektive kjernen har bleien utmerket absorberingsevne som gir lekkasjesikkerhet.

Ekstra snill mot følsom babyhud

Produkter som anbefales av Asthma Allergy Nordic passer allergikere eller personer som på en eller annen måte har følsom hud.

 

MED FULLT FOKUS PÅ MILJØET

Våre smidige buksebleier er svanemerket. Libero UP&GO er også FSC-sertifisert, siden vi bidrar til ansvarlig skogsdrift.

TESTET MATERIALE, FOR BARNETS SKYLD

De fleksible UP&GO-buksebleiene er laget for å ha en god passform for aktive barn. I tillegg vil vi at de skal føles naturlige og skånsomme mot huden. Derfor har bleiene gjennomgått grundig dermatologisk testing.

EN LOTIONFRI BLEIE

Alle størrelser av UP&GO-buksebleiene er lotionfrie. Libero vil at du skal kunne velge hvilket produkt som tar best vare på barnets hud – uansett om det er lotion, krem, salve eller olje.

MYKE LEKKASJEBARRIERER

Libero UP&GO i størrelse 4 har pålitelige lekkasjebarrierer som i tillegg til å hindre lekkasje føles behagelige rundt de myke små beina.

EKSTRA MYK INNSIDE

Den lille buksebleien føles deilig mot barnets følsomme hud. Innsiden på Libero UP&GO i størrelse 4 gir en utrolig bevegelsesfrihet.

ABSORBERENDE KJERNE

Sammen med materiale som puster, sørger den absorberende kjernen for å holde barnets hud herlig myk og tørr. Libero UP&GO i størrelse 4 gir utrolig sikker beskyttelse mellom hvert bleieskift.

MYK OG ELASTISK MIDJE

Buksebleiens myke midje med stretch inneholder elastiske tråder. De sørger for at Libero UP&GO i størrelse 4 alltid har en herlig passform rundt magen.

ELASTISK RUNDT BEINA

Libero UP&GO i størrelse 4 er alltid like behagelig å ha på seg. Elastikken rundt beina former seg etter barnets små lår og sørger for at bleien sitter like godt både dag og natt.

LETT Å TA AV OG PÅ

Med vår Libero UP&GO i størrelse 4 blir bleieskiftene mye smidigere – for alle.Du river opp buksebleien i siden, og ruller den sammen til en liten pakke. Perfekt når barnet er lei av stellebordet.

MATERIALE SOM PUSTER

Libero UP&GO størrelse 4 er laget av behagelige materialer som puster. Derfor vil barnets hud kjennes myk, glatt og tørr.

FINURLIG, MORSOM DESIGN

På UP&GOs bleiedesign møter vi marihøna og vennene igjen. På Libero UP&GO i størrelse 4 skjuler det seg søte små mus og fargeglade marihøner. Hvor mange prikker har de? Finner dere alle musene?

VARIERT OG SMART DESIGN

Det er nå to forskjellige design for hver størrelse Libero UP&GO buksebleier. Hver størrelse har nå sitt eget dyr på en bleie, samt vår velkjente lille marihøne eller noen små maur på den andre. På baksiden av bleien har vi også skrevet «BACK», så det ikke skal være noen som helst tvil om hvordan bleien skal sitte. 

Her kan du kjøpe produktet online

Produkter som gjør det enklere og morsommere å ta vare på barnas hud

Bleieskift
Bading
På farten
Mer
Laster inn artikkel, vent litt ...

Ulike typer omtanke

Vårt arbeid med bærekraft omfatter ansvarlige innkjøp, ressurseffektiv produksjon og innovativ utvikling som tar hensyn til både mennesker og natur – og som oppfyller forbrukernes krav i hverdagen. Vi utforsker alltid ny design og alternative materialer som er praktiske, behagelige, sikre og miljøvennlige. I løpet av de siste 25 årene har vi redusert klimapåvirkningen for de åpne bleiene våre med 53 %, i tillegg er alle våre produkter Svanemerket. Hele bleieserien er også FSC-sertifisert, siden vi bidrar til et mer bærekraftig samfunn gjennom ansvarlig skogsdrift. 

For naturen

  • Siden 2008 har vi redusert klimapåvirkningen fra våre åpne bleier med 25 %, og med 15 % fra buksebleiene.
  • Papirmassen i produktene våre kommer fra skoger som forvaltes på en ansvarlig måte. I tillegg er både de åpne bleiene og buksebleiene våre FSC-sertifisert.
  • Tynnere bleier gir bedre komfort og mindre avfall. Derfor har vi redusert produktvekten med i gjennomsnitt 20 % siden 2008.

For menneskene

  • Alle våre bleier er dermatologisk testet og sikre å bruke. Og vår Libero Newborn i størrelse 1 er godkjent av Norges Astma- og Allergiforbund
  • Hele Touch-serien med åpne bleier og buksebleier samt Libero Newborn i alle størrelser har en våtindikator som endrer farge når barnet trenger ny bleie. På den måten kan vi bidra til å skape best mulige forhold for barnets hud.
  • Vi sørger for at alle rutiner er i henhold til våre interne etiske regler og vår globale leverandørstandard.

Les mer om arbeidet vårt på essity.com

* Hele serien med åpne bleier og buksebleier, bortsett fra Libero Swimpants, er sertifisert i henhold til FSCs globale standarder for korrekt håndtering av produkter gjennom hele produksjonsprosessen.

Samle poeng!

Bli medlem i Liberoklubben og del familiens hverdag med familie og venner! Når du bruker Liberobleier kan du dessuten samle poeng fra bleiepakkene og spare til fine gaver fra vår poengshop.

Bli medlem!
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...
Laster inn artikkel, vent litt ...