Ved å fortsette å bruke denne hjemmesiden godkjenner du bruken av cookies. Du kan lese mer om det her. 

Libero Touch åpen bleie 7

16 - 26 kg

Skånsom mot huden og supermyk

En ultraeffektiv, skånsom bleie

Vår 360° ProSkin Technology sørger for at Libero Touch i størrelse 7 gir barnet skånsom og pålitelig beskyttelse. Den supermyke overflaten kombinert med skånsomt materiale som puster, passer for barn som veier 16–26 kg.

Ekstra snill mot følsom babyhud

Produkter som anbefales av Asthma Allergy Nordic passer allergikere eller personer som på en eller annen måte har følsom hud.

 

MED FULLT FOKUS PÅ MILJØET

Alle våre supermyke åpne Libero Touch-bleier er svanemerket. Og bleiene våre er FSC-sertifisert, siden vi bidrar til et bærekraftig samfunn. 

TESTET MATERIALE, FOR BARNETS SKYLD

Vår mykeste bleie er dermatologisk testet – for at den skal være mest mulig naturlig og skånsom. Touch-bleiene er utviklet for å ta vare på det lille barnets fine og følsomme hud.

EN LOTIONFRI BLEIE

Alle små babyer har ulike behov. Derfor er våre åpne Libero Touch-bleier lotionfrie. Bli kjent med barnets hud, og se hva den trenger for å føles mest mulig myk.

INDIKATOR FOR BLEIESKIFT

Med Libero Touch i størrelse 7 får du alltid en påminnelse når det er på tide å skifte bleie. Stripen langs utsiden endrer farge så snart barnet trenger ny bleie. 

DOBLE LEKKASJEBARRIERER

Supermyke Libero Touch størrelse 7 er utrustet med doble lekkasjebarrierer som sitter behagelig rundt barnets ben. Der forhindrer de ulykker gjennom både dag og natt.

SUPERABSORBERENDE KJERNE

Den silkemyke Libero Touch størrelse 7 har en pålitelig og superabsorberende kjerne. Foruten å sitte behagelig på plass bidrar bleien til at barnets følsomme hud forblir tørr og myk.

MYK OG ELASTISK MIDJE

Libero Touch størrelse 7 har en fantastisk passform rundt midjen. Bleiens komfortable elastikk tilpasser seg etter kroppens form og gir en behagelig følelse gjennom både dag og natt.

ELASTISK RUNDT BENA

De elastiske strikkene rundt bena på Libero Touch størrelse 7 føles deilig myke mot huden. Elastikken gir den silkemyke bleien en herlig passform – som om den var laget for akkurat ditt barn.

360° PROSKIN TECHNOLOGY

Libero Touch størrelse 7 vil føles som skreddersydd for ditt barn. Vår unike 360° ProSkin Technology gir den myke bleien en superbekvem passform, som helt enkelt må oppleves.

MATERIALE SOM PUSTER

Den supermyke Libero Touch størrelse 7 hjelper huden med å holde seg tørr og myk. Bleiens nye og unike materialer puster og er skånsomme mot barnets følsomme hud.

FLIK-PÅ-FLIK-BORRELÅS

Når det trengs kan de smarte flikene på bleien festes overlappende på hverandre. På den måten for Libero Touch størrelse 7 en deilig og bekvem passform rundt magen – og følger hver minste bevegelse barnet gjør.

STILIG DESIGN

Den diskré og moderne designen på våre åpne Libero Touch-bleier tar utgangspunkt i herlig luftige mønstre som formidler bleiens mykhet på en unik og vakker måte.

SMART DESIGN

Mønsteret og fargevalget på våre åpne Libero Touch-bleier er både vakkert og funksjonelt. Merkingen både foran og bak på bleien hjelper deg med å ta den på riktig. De dempede fargene ble valgt for at de ikke skal synes gjennom lyse klær.

Her kan du kjøpe produktet online

Produkter som gjør det enklere og morsommere å ta vare på barnas hud

Bleieskift
Bading
På farten
Mer
Laster inn artikkel, vent litt ...

Ulike typer omtanke

Vårt arbeid med bærekraft omfatter ansvarlige innkjøp, ressurseffektiv produksjon og innovativ utvikling som tar hensyn til både mennesker og natur – og som oppfyller forbrukernes krav i hverdagen. Vi utforsker alltid ny design og alternative materialer som er praktiske, behagelige, sikre og miljøvennlige. I løpet av de siste 25 årene har vi redusert klimapåvirkningen for de åpne bleiene våre med 53 %, i tillegg er alle våre produkter Svanemerket. Hele bleieserien er også FSC-sertifisert, siden vi bidrar til et mer bærekraftig samfunn gjennom ansvarlig skogsdrift. 

For naturen

  • Siden 2008 har vi redusert klimapåvirkningen fra våre åpne bleier med 25 %, og med 15 % fra buksebleiene.
  • Papirmassen i produktene våre kommer fra skoger som forvaltes på en ansvarlig måte. I tillegg er både de åpne bleiene og buksebleiene våre FSC-sertifisert.
  • Tynnere bleier gir bedre komfort og mindre avfall. Derfor har vi redusert produktvekten med i gjennomsnitt 20 % siden 2008.

For menneskene

  • Alle våre bleier er dermatologisk testet og sikre å bruke. Og vår Libero Newborn i størrelse 1 er godkjent av Norges Astma- og Allergiforbund
  • Hele Touch-serien med åpne bleier og buksebleier samt Libero Newborn i alle størrelser har en våtindikator som endrer farge når barnet trenger ny bleie. På den måten kan vi bidra til å skape best mulige forhold for barnets hud.
  • Vi sørger for at alle rutiner er i henhold til våre interne etiske regler og vår globale leverandørstandard.

Les mer om arbeidet vårt på essity.com

* Hele serien med åpne bleier og buksebleier, bortsett fra Libero Swimpants, er sertifisert i henhold til FSCs globale standarder for korrekt håndtering av produkter gjennom hele produksjonsprosessen.

Samle poeng!

Bli medlem i Liberoklubben og del familiens hverdag med familie og venner! Når du bruker Liberobleier kan du dessuten samle poeng fra bleiepakkene og spare til fine gaver fra vår poengshop.

Bli medlem!
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...
Laster inn artikkel, vent litt ...