Ved å fortsette å bruke denne hjemmesiden godkjenner du bruken av cookies. Du kan lese mer om det her. 

Libero Touch åpen bleie 5

10 - 14 kg

Herlig myk og behagelig

Supermyk beskyttelse med en skånsom bleie

Libero Touch i størrelse 5 passer for barn som veier 10–14 kg, og gir skreddersydd mykhet takket være vår 360° ProSkin Technology. Den åpne bleien gir barnet skånsom beskyttelse –med utrolig absorberende og hudvennlig materiale, samt en ny supermyk overflate.

Ekstra snill mot følsom babyhud

Produkter som anbefales av Asthma Allergy Nordic passer allergikere eller personer som på en eller annen måte har følsom hud.

 

MED FULLT FOKUS PÅ MILJØET

Alle våre supermyke åpne Libero Touch-bleier er svanemerket. Og bleiene våre er FSC-sertifisert, siden vi bidrar til et bærekraftig samfunn. 

TESTET MATERIALE, FOR BARNETS SKYLD

Vår mykeste bleie er dermatologisk testet – for at den skal være mest mulig naturlig og skånsom. Touch-bleiene er utviklet for å ta vare på det lille barnets fine og følsomme hud.

EN LOTIONFRI BLEIE

Alle små babyer har ulike behov. Derfor er våre åpne Libero Touch-bleier lotionfrie. Bli kjent med barnets hud, og se hva den trenger for å føles mest mulig myk.

INDIKATOR FOR BLEIESKIFT

Med Libero Touch i størrelse 5 får du alltid en påminnelse når det er på tide å skifte bleie. Stripen langs utsiden endrer farge så snart barnet trenger ny bleie. 

DOBLE LEKKASJEBARRIERER

Libero Touch størrelse 5 gir både myk og sikker beskyttelse gjennom dagen og natten. Bleiens doble lekkasjebarrierer sitter behagelig rundt barnets ben og forhindrer ulykker.

SUPERABSORBERENDE KJERNE

Foruten at den føles myk og behagelig, holder Libero Touch størrelse 5 huden tørr og myk. Bleiens superabsorberende kjerne gjør at du som forelder kan føle deg rolig og trygg mellom bleieskiftene.

MYK OG ELASTISK MIDJE

Den komfortable strikken i midjen på Libero Touch størrelse 5 klemmer mykt rundt barnets midje. Takket være den fleksible konstruksjonen har bleien en god passform og føles myk og behagelig mot den lille magen.

ELASTISK RUNDT BENA

Libero Touch størrelse 5 er utrustet med myke og elastiske strikker rundt bena. De sitter behagelig og bidrar til at bleien får en herlig følsom passform.

360° PROSKIN TECHNOLOGY

Vår unike 360° ProSkin Technology gir den bomullsmyke bleien en passform som må oppleves. Libero Touch størrelse 5 tilpasser seg etter barnets kropp, og føles som skreddersydd for mage og lår.

MATERIALE SOM PUSTER

Vår Libero Touch størrelse 5 er laget av silkemyke og pustbare materialer. Det hjelper den supermyke bleien med å holde barnets følsomme hud både tørr og myk.

FLIK-PÅ-FLIK-BORRELÅS

Den smarte flik-på-flik-borrelåsen gir Libero Touch størrelse 5 en veldig bekvem passform. Når det trengs kan du feste bleiens fliker overlappende på hverandre for at bleien skal sitte godt og sikkert rundt magen.

STILIG DESIGN

Den diskré og moderne designen på våre åpne Libero Touch-bleier tar utgangspunkt i herlig luftige mønstre som formidler bleiens mykhet på en unik og vakker måte.

SMART DESIGN

Mønsteret og fargevalget på våre åpne Libero Touch-bleier er både vakkert og funksjonelt. Merkingen både foran og bak på bleien hjelper deg med å ta den på riktig. De dempede fargene ble valgt for at de ikke skal synes gjennom lyse klær.

Her kan du kjøpe produktet online

Produkter som gjør det enklere og morsommere å ta vare på barnas hud

Bleieskift
Bading
På farten
Mer
Laster inn artikkel, vent litt ...

Ulike typer omtanke

Vårt arbeid med bærekraft omfatter ansvarlige innkjøp, ressurseffektiv produksjon og innovativ utvikling som tar hensyn til både mennesker og natur – og som oppfyller forbrukernes krav i hverdagen. Vi utforsker alltid ny design og alternative materialer som er praktiske, behagelige, sikre og miljøvennlige. I løpet av de siste 25 årene har vi redusert klimapåvirkningen for de åpne bleiene våre med 53 %, i tillegg er alle våre produkter Svanemerket. Hele bleieserien er også FSC-sertifisert, siden vi bidrar til et mer bærekraftig samfunn gjennom ansvarlig skogsdrift. 

For naturen

  • Siden 2008 har vi redusert klimapåvirkningen fra våre åpne bleier med 25 %, og med 15 % fra buksebleiene.
  • Papirmassen i produktene våre kommer fra skoger som forvaltes på en ansvarlig måte. I tillegg er både de åpne bleiene og buksebleiene våre FSC-sertifisert.
  • Tynnere bleier gir bedre komfort og mindre avfall. Derfor har vi redusert produktvekten med i gjennomsnitt 20 % siden 2008.

For menneskene

  • Alle våre bleier er dermatologisk testet og sikre å bruke. Og vår Libero Newborn i størrelse 1 er godkjent av Norges Astma- og Allergiforbund
  • Hele Touch-serien med åpne bleier og buksebleier samt Libero Newborn i alle størrelser har en våtindikator som endrer farge når barnet trenger ny bleie. På den måten kan vi bidra til å skape best mulige forhold for barnets hud.
  • Vi sørger for at alle rutiner er i henhold til våre interne etiske regler og vår globale leverandørstandard.

Les mer om arbeidet vårt på essity.com

* Hele serien med åpne bleier og buksebleier, bortsett fra Libero Swimpants, er sertifisert i henhold til FSCs globale standarder for korrekt håndtering av produkter gjennom hele produksjonsprosessen.

Samle poeng!

Bli medlem i Liberoklubben og del familiens hverdag med familie og venner! Når du bruker Liberobleier kan du dessuten samle poeng fra bleiepakkene og spare til fine gaver fra vår poengshop.

Bli medlem!
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...
Laster inn artikkel, vent litt ...