Ved å fortsette å bruke denne hjemmesiden godkjenner du bruken av cookies. Du kan lese mer om det her. 

Libero Touch åpen bleie

2 - 26 kg

Myk og skånsom beskyttelse

Åpne bleier som gir overlegen komfort

Våre supermyke bleier fås til de aller minste babyene og til barn opptil 26 kg. Åpne Libero Touch-bleier gir skreddersydd mykhet og god passform. Takket være vår 360° ProSkin Technology vil barnet oppleve overlegen komfort både dag og natt. 

Ekstra snill mot følsom babyhud

Produkter som anbefales av Asthma Allergy Nordic passer allergikere eller personer som på en eller annen måte har følsom hud.

 

MED FULLT FOKUS PÅ MILJØET

Alle våre supermyke åpne Libero Touch-bleier er svanemerket. Og bleiene våre er FSC-sertifisert, siden vi bidrar til et bærekraftig samfunn. 

TESTET MATERIALE, FOR BARNETS SKYLD

Vår mykeste bleie er dermatologisk testet – for at den skal være mest mulig naturlig og skånsom. Touch-bleiene er utviklet for å ta vare på det lille barnets fine og følsomme hud.

EN LOTIONFRI BLEIE

Alle små babyer har ulike behov. Derfor er våre åpne Libero Touch-bleier lotionfrie. Bli kjent med barnets hud, og se hva den trenger for å føles mest mulig myk.

DOBLE LEKKASJEBARRIERER

Alle supermyke Libero Touch-bleier har doble lekkasjebarrierer. De sitter godt rundt barnets bein og hindrer lekkasje både om dagen og om natten.

SUPERABSORBERENDE KJERNE

Alle åpne Libero Touch-bleier gir små barn pålitelig beskyttelse. Bleienes absorberende kjerne holder følsom hud tørr og fantastisk myk mellom bleiebyttene. 

MYKE KANALER

De fleksible kanalene tilpasser seg etter babyens form. Du finner kanalene på Libero Touch i størrelse 1 og 2, der de holder bleien på plass og gir utmerket beskyttelse.

MYK OG ELASTISK MIDJE

Alle åpne Libero Touch-bleier har en supermyk midje som tilpasser seg til den lille babykroppen. Uansett størrelse får barnet oppleve en utrolig god og behagelig passform.

ELASTISKE SIDEPANELER

De elastiske sidepanelene gjør at Libero Touch-bleiene føles utrolig behagelige. De skaper en god og supermyk passform som tilpasser seg til nettopp ditt barn.

360° PROSKIN TECHNOLOGY

Libero Touch-bleiene føles som om de er skreddersydd til barnet ditt – takket være vår unike 360° ProSkin Technology. De har en så behagelig og god passform at den må oppleves.

MATERIALE SOM PUSTER

Det nye og myke materialet i Libero Touch har en deilig bomullsfølelse. Materialene i de åpne bleiene puster og holder barnets hud deilig myk.

SKÅNSOM MOT NAVLEN

De to minste størrelsene av Libero Touch er laget for å ikke presse mot små barns følsomme navler. Det supermyke materialet vil alltid føles behagelig rundt barnets midje.

INDIKATOR FOR BLEIESKIFT

På utsiden av Liberos åpne Touch-bleier er det en smart indikator som skifter farge når den er våt, og det er på tide med en ny bleie. Slik holder barnets hud seg myk og tørr.

FLIK-PÅ-FLIK-BORRELÅS

Libero Touch-bleiene har en smart flik-på-flik-borrelås. Du kan feste flikene slik at de overlapper hverandre, og sørge for at barnets bleie får en utrolig myk og behagelig passform.

STILIG DESIGN

Den diskré og moderne designen på våre åpne Libero Touch-bleier tar utgangspunkt i herlig luftige mønstre som formidler bleiens mykhet på en unik og vakker måte.

SMART DESIGN

Mønsteret og fargevalget på våre åpne Libero Touch-bleier er både vakkert og funksjonelt. Merkingen både foran og bak på bleien hjelper deg med å ta den på riktig. De dempede fargene ble valgt for at de ikke skal synes gjennom lyse klær.

Produkter som gjør det enklere og morsommere å ta vare på barnas hud

Bleieskift
Bading
På farten
Mer
Laster inn artikkel, vent litt ...

Ulike typer omtanke

Vårt arbeid med bærekraft omfatter ansvarlige innkjøp, ressurseffektiv produksjon og innovativ utvikling som tar hensyn til både mennesker og natur – og som oppfyller forbrukernes krav i hverdagen. Vi utforsker alltid ny design og alternative materialer som er praktiske, behagelige, sikre og miljøvennlige. I løpet av de siste 25 årene har vi redusert klimapåvirkningen for de åpne bleiene våre med 53 %, i tillegg er alle våre produkter Svanemerket. Hele bleieserien er også FSC-sertifisert, siden vi bidrar til et mer bærekraftig samfunn gjennom ansvarlig skogsdrift. 

For naturen

  • Siden 2008 har vi redusert klimapåvirkningen fra våre åpne bleier med 25 %, og med 15 % fra buksebleiene.
  • Papirmassen i produktene våre kommer fra skoger som forvaltes på en ansvarlig måte. I tillegg er både de åpne bleiene og buksebleiene våre FSC-sertifisert.
  • Tynnere bleier gir bedre komfort og mindre avfall. Derfor har vi redusert produktvekten med i gjennomsnitt 20 % siden 2008.

For menneskene

  • Alle våre bleier er dermatologisk testet og sikre å bruke. Og vår Libero Newborn i størrelse 1 er godkjent av Norges Astma- og Allergiforbund
  • Hele Touch-serien med åpne bleier og buksebleier samt Libero Newborn i alle størrelser har en våtindikator som endrer farge når barnet trenger ny bleie. På den måten kan vi bidra til å skape best mulige forhold for barnets hud.
  • Vi sørger for at alle rutiner er i henhold til våre interne etiske regler og vår globale leverandørstandard.

Les mer om arbeidet vårt på essity.com

* Hele serien med åpne bleier og buksebleier, bortsett fra Libero Swimpants, er sertifisert i henhold til FSCs globale standarder for korrekt håndtering av produkter gjennom hele produksjonsprosessen.

Samle poeng!

Bli medlem i Liberoklubben og del familiens hverdag med familie og venner! Når du bruker Liberobleier kan du dessuten samle poeng fra bleiepakkene og spare til fine gaver fra vår poengshop.

Bli medlem!
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...
Laster inn artikkel, vent litt ...