Ved å fortsette å bruke denne hjemmesiden godkjenner du bruken av cookies. Du kan lese mer om det her. 

Libero Touch buksebleie 5

10 - 14 kg

Frihet til å utforske

Utrolig mykt materiale som tilpasser seg til kroppen

Når barnet veier rundt 10–14 kg, kan det være på tide å gå over til Libero Touch i størrelse 5. Den pålitelige buksebleien har blitt enda mykere og gir barnet masse bevegelsesfrihet med fleksibelt materiale som tilpasser seg til enhver aktivitet..

Ekstra snill mot følsom babyhud

Produkter som anbefales av Asthma Allergy Nordic passer allergikere eller personer som på en eller annen måte har følsom hud.

 

MED FULLT FOKUS PÅ MILJØET

Alle våre Libero Touch-buksebleier er svanemerket. De er også FSC-sertifisert,  siden vi bidrar til et bærekraftig samfunn.

TESTET MATERIALE, FOR BARNETS SKYLD

Vår mykeste bleie er dermatologisk testet – for at den skal være mest mulig naturlig og skånsom. Touch-bleiene er utviklet for å ta vare på det lille barnets fine og følsomme hud.

EN LOTIONFRI BLEIE

Hva som fungerer best for å tilføre barnets hud fuktighet og holde den myk, kan variere. For hver baby er unik. Derfor er Libero Touch-buksebleiene lotionfrie. Slik at du kan velge selv.

DOBLE LEKKASJEBARRIERER

Libero Touch i størrelse 5 gir en sikker beskyttelse, også når barnets aktivitetsnivå øker. De doble barrierene føles behagelige rundt beina og hindrer lekkasje.

SUPERABSORBERENDE KJERNE

Libero Touch i størrelse 5 gjør at barnet kan føle seg tørt. Buksebleiens superabsorberende kjerne holder huden myk og sørger for at babyen kan leke, sove og herje uten lekkasje.

MYK OG ELASTISK MIDJE

Libero Touch i størrelse 5 tilpasser seg ethvert forsøk på å stå og gå. Den myke og elastiske midjen gjør buksebleien herlig fleksibel og sørger for at den alltid føles like behagelig.

ELASTISK RUNDT BEINA

Libero Touch i størrelse 5 gir overlegen fleksibilitet, og den myke stretchen tilpasser seg til alle bevegelser. Buksebleiens elastikk vil kjennes både myk og behagelig rundt de små bena.

360° PROSKIN TECHNOLOGY

Også når barnet blir mer aktivt, vil bleien ha en svært behagelig passform. Takket være vår 360° ProSkin Technology er Libero Touch i størrelse 5 alltid supermyk og følger alle bevegelser.

MATERIALE SOM PUSTER

Vi vil at barnets hud skal være herlig myk i alle situasjoner. Derfor består Libero Touch i størrelse 5 av materiale som puster, og som holder huden tørr ved både lek og hvile.

LETT Å TA AV OG PÅ

Kan barnet stå – eller til og med gå? Da er ikke stellebordet særlig aktuelt. Libero Touch i størrelse 5 er enkel å ta av og på. Du kan enkelt rive opp sidene og rulle den sammen til en pakke.

STILIG DESIGN

Den diskré og moderne designen på våre åpne Libero Touch-bleier tar utgangspunkt i herlig luftige mønstre som formidler bleiens mykhet på en unik og vakker måte.

SMART DESIGN

Libero Touchs vakre bleiedesign er også funksjonell. Markeringer foran og bak hjelper deg med å ta på bleien riktig. Libero Touch har en dempet fargeskala, slik at bleien ikke synes under lyse klær.

Her kan du kjøpe produktet online

Produkter som gjør det enklere og morsommere å ta vare på barnas hud

Bleieskift
Bading
På farten
Mer
Laster inn artikkel, vent litt ...

Ulike typer omtanke

Vårt arbeid med bærekraft omfatter ansvarlige innkjøp, ressurseffektiv produksjon og innovativ utvikling som tar hensyn til både mennesker og natur – og som oppfyller forbrukernes krav i hverdagen. Vi utforsker alltid ny design og alternative materialer som er praktiske, behagelige, sikre og miljøvennlige. I løpet av de siste 25 årene har vi redusert klimapåvirkningen for de åpne bleiene våre med 53 %, i tillegg er alle våre produkter Svanemerket. Hele bleieserien er også FSC-sertifisert, siden vi bidrar til et mer bærekraftig samfunn gjennom ansvarlig skogsdrift. 

For naturen

  • Siden 2008 har vi redusert klimapåvirkningen fra våre åpne bleier med 25 %, og med 15 % fra buksebleiene.
  • Papirmassen i produktene våre kommer fra skoger som forvaltes på en ansvarlig måte. I tillegg er både de åpne bleiene og buksebleiene våre FSC-sertifisert.
  • Tynnere bleier gir bedre komfort og mindre avfall. Derfor har vi redusert produktvekten med i gjennomsnitt 20 % siden 2008.

For menneskene

  • Alle våre bleier er dermatologisk testet og sikre å bruke. Og vår Libero Newborn i størrelse 1 er godkjent av Norges Astma- og Allergiforbund
  • Hele Touch-serien med åpne bleier og buksebleier samt Libero Newborn i alle størrelser har en våtindikator som endrer farge når barnet trenger ny bleie. På den måten kan vi bidra til å skape best mulige forhold for barnets hud.
  • Vi sørger for at alle rutiner er i henhold til våre interne etiske regler og vår globale leverandørstandard.

Les mer om arbeidet vårt på essity.com

* Hele serien med åpne bleier og buksebleier, bortsett fra Libero Swimpants, er sertifisert i henhold til FSCs globale standarder for korrekt håndtering av produkter gjennom hele produksjonsprosessen.

Samle poeng!

Bli medlem i Liberoklubben og del familiens hverdag med familie og venner! Når du bruker Liberobleier kan du dessuten samle poeng fra bleiepakkene og spare til fine gaver fra vår poengshop.

Bli medlem!
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...
Laster inn artikkel, vent litt ...