Ved å fortsette å bruke denne hjemmesiden godkjenner du bruken av cookies. Du kan lese mer om det her. 

Newborn 2

3 - 6 kg

Supermykt og skånsomt materiale på innsiden

En fullstendig pålitelig og svært skånsom bleie

Bleiens sikre beskyttelse og smarte våtindikator hjelper deg med å ta vare på barnets følsomme hud – døgnet rundt. Libero Newborn i størrelse 2 passer perfekt til barn som veier 3–6 kg. Det supermyke materialet på innsiden kombinert med en behagelig passform rundt navlen gir en veldig skånsom bleie.

Ekstra snill mot følsom babyhud

Produkter som anbefales av Asthma Allergy Nordic passer allergikere eller personer som på en eller annen måte har følsom hud.

 

MED FULLT FOKUS PÅ MILJØET

Alle våre Newborn-bleier er svanemerket. De er også FSC-sertifisert, siden vi bidrar til ansvarlig skogsdrift.

TESTET MATERIALE, FOR BARNETS SKYLD

De herlig myke Libero Newborn-bleiene er laget for å ta vare på følsom hud. Bleien er dermatologisk testet for at den skal være mest mulig naturlig og skånsom mot huden.

EN LOTIONFRI BLEIE

Etter hvert som du og barnet blir kjent med hverandre, vil du oppdage hva han eller hun virkelig trenger. Alle Libero Newborn-bleier er lotionfrie – fordi vi vil at du skal kunne velge det barnets følsomme hud vil ha.

MYKE LEKKASJEBARRIERER

Størrelse 2 i Liberos Newborn-familie har doble lekkasjebarrierer, noe som gir svært god beskyttelse mot ulykker. Barrierene føles herlig myke rundt babyens små bein.

EN ABSORBERENDE KJERNE

Libero Newborn i størrelse 2 har en utrolig absorberende kjerne. Den bidrar til å forhindre ulykker og holder små barns følsomme hud både myk og tørr døgnet rundt.

ELASTISKE SIDEPANELER

Takket være de elastiske sidepanelene har Libero Newborn i størrelse 2 en utrolig god passform rundt barnets mage. Uansett hva det lille barnet driver med, tilpasser bleiens myke paneler seg til bevegelsene.

MYK OG ELASTISK MIDJE

Libero Touch i størrelse 2 har en svært god passform rundt barnets mage. Uansett tid på døgnet tilpasser den myke og elastiske midjen seg til barnet.

MATERIALE SOM PUSTER

Det skånsomme materialet i Libero Newborn i størrelse 2 puster alltid. Dermed sørger de for at barnets følsomme hud alltid føles myk og god.

INDIKATOR FOR BLEIESKIFT

Når den gule stripen endrer farge, er det på tide å skifte bleie. Libero Newborn i størrelse 2 har en smart våtindikator som forteller deg når det er på tide på skifte bleie.

EKSTRA MYK INNSIDE

Det supermyke materialet på innsiden er laget med tanke på små barns følsomme hud. Den åpne Libero Newborn-bleien i størrelse 2 føles alltid utrolig behagelig og skånsom.

SKÅNSOM MOT NAVLEN

Libero Newborn i størrelse 2 har en svært behagelig passform rundt barnets midje. Og takket være bleiens spesielle, skånsomme design presser ikke fronten på bleien mot barnets følsomme navle. 

ENKEL FESTING

Markeringene og størrelsesmarkøren foran på Libero Newborn størrelse 2 hjelper deg med å feste bleien riktig. Den justerbare festingen bidrar til en behagelig passform rundt babyens mage.

MORSOM DESIGN

I Liberos bleiedesign skjuler det seg dyr som på de ulike bleiestørrelsene er ute på morsomme eventyr. På Libero Newborn i størrelse 2 møter du det lille pinnsvinet vårt og finner ut hva hun holder på med.

 

SMART DESIGN

Liberos bleiedesign er ikke bare lekker. Den er også funksjonell. Merkingen foran hjelper deg for eksempel med å feste bleien riktig hver gang den må skiftes. 

Her kan du kjøpe produktet online

Produkter som gjør det enklere og morsommere å ta vare på barnas hud

Bleieskift
Bading
På farten
Mer
Laster inn artikkel, vent litt ...

Ulike typer omtanke

Vårt arbeid med bærekraft omfatter ansvarlige innkjøp, ressurseffektiv produksjon og innovativ utvikling som tar hensyn til både mennesker og natur – og som oppfyller forbrukernes krav i hverdagen. Vi utforsker alltid ny design og alternative materialer som er praktiske, behagelige, sikre og miljøvennlige. I løpet av de siste 25 årene har vi redusert klimapåvirkningen for de åpne bleiene våre med 53 %, i tillegg er alle våre produkter Svanemerket. Hele bleieserien er også FSC-sertifisert, siden vi bidrar til et mer bærekraftig samfunn gjennom ansvarlig skogsdrift. 

For naturen

  • Siden 2008 har vi redusert klimapåvirkningen fra våre åpne bleier med 25 %, og med 15 % fra buksebleiene.
  • Papirmassen i produktene våre kommer fra skoger som forvaltes på en ansvarlig måte. I tillegg er både de åpne bleiene og buksebleiene våre FSC-sertifisert.
  • Tynnere bleier gir bedre komfort og mindre avfall. Derfor har vi redusert produktvekten med i gjennomsnitt 20 % siden 2008.

For menneskene

  • Alle våre bleier er dermatologisk testet og sikre å bruke. Og vår Libero Newborn i størrelse 1 er godkjent av Norges Astma- og Allergiforbund
  • Hele Touch-serien med åpne bleier og buksebleier samt Libero Newborn i alle størrelser har en våtindikator som endrer farge når barnet trenger ny bleie. På den måten kan vi bidra til å skape best mulige forhold for barnets hud.
  • Vi sørger for at alle rutiner er i henhold til våre interne etiske regler og vår globale leverandørstandard.

Les mer om arbeidet vårt på essity.com

* Hele serien med åpne bleier og buksebleier, bortsett fra Libero Swimpants, er sertifisert i henhold til FSCs globale standarder for korrekt håndtering av produkter gjennom hele produksjonsprosessen.

Samle poeng!

Bli medlem i Liberoklubben og del familiens hverdag med familie og venner! Når du bruker Liberobleier kan du dessuten samle poeng fra bleiepakkene og spare til fine gaver fra vår poengshop.

Bli medlem!
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...
Laster inn artikkel, vent litt ...