Ved å fortsette å bruke denne hjemmesiden godkjenner du bruken av cookies. Du kan lese mer om det her. 

Libero Newborn 1

2 - 5 kg

Utrolig mykt og behagelig materiale

En skånsom bleie med materiale som puster

De myke kanalene og den elastiske midjen gir en behagelig og pålitelig passform. Og våtindikatoren forteller deg når det er på tide å skifte bleie. Den skånsomme, åpne bleien er beregnet på barn som veier 2–5 kg – og deres følsomme navler. I tillegg er Libero Newborn i størrelse 1 godkjent av det svenske astma- og allergiforbundet. 

Ekstra snill mot følsom babyhud

Produkter som anbefales av Asthma Allergy Nordic passer allergikere eller personer som på en eller annen måte har følsom hud.

 

MED FULLT FOKUS PÅ MILJØET

Alle våre Newborn-bleier er svanemerket. De er også FSC-sertifisert, siden vi bidrar til ansvarlig skogsdrift.

TESTET MATERIALE, FOR BARNETS SKYLD

De herlig myke Libero Newborn-bleiene er laget for å ta vare på følsom hud. Bleien er dermatologisk testet for at den skal være mest mulig naturlig og skånsom mot huden.

EN LOTIONFRI BLEIE

Etter hvert som du og barnet blir kjent med hverandre, vil du oppdage hva han eller hun virkelig trenger. Alle Libero Newborn-bleier er lotionfrie – fordi vi vil at du skal kunne velge det barnets følsomme hud vil ha.

MYKE LEKKASJEBARRIERER

Libero Newborn i størrelse 1 gir barnet både skånsom og sikker beskyttelse. De doble lekkasjebarrierene på den åpne bleien bidrar til å hindre ulykker både om dagen og om natten.

EN ABSORBERENDE KJERNE

Den superabsorberende kjernen bidrar til å gi barnet en behagelig og tørr følelse – døgnet rundt. Libero Newborn størrelse 1 gir en veldig sikker beskyttelse og gjør at barnets hud forblir vidunderlig myk.

BEHAGELIGE KANALER

Libero Newborn i størrelse 1 tilpasser seg til barnets kroppsform og har en behagelig passform både om dagen og om natten. Kanalene i bleien gir den en god og behagelig passform – med myk beskyttelse. 

MYK OG ELASTISK MIDJE

Libero Newborn i størrelse 1 har en god og behagelig passform rundt magen. Den myke og elastiske midjen gjør at barnet føler seg vel med den smidige bleien.

ELASTISKE SIDEPANELER

Bleien sitter alltid like godt på barnet, uansett tid på døgnet. De myke og elastiske sidepanelene føles myke og behagelige mot følsom hud og tilpasser seg lett til barnets kroppsform.

EKSTRA MYK INNSIDE

Det supermyke materialet på innsiden av Libero Newborn i størrelse 1 bidrar til å beskytte barnets følsomme hud døgnet rundt. Takket være det hudvennlige materialet får barnet utrolig myk beskyttelse.

MATERIALE SOM PUSTER

Materialet i bleien er nøye utvalgt for at barnets følsomme hud skal få puste. Libero Newborn i størrelse 1 bidrar til å holde barnets hud deilig myk og tørr. 

INDIKATOR FOR BLEIESKIFT

Hvor ofte skal bleien skiftes? Jo, når den gule stripen endrer farge, vet du at det er på tide. Våtindikatoren på utsiden av Libero Newborn i størrelse 1 gir deg kontroll på bleieskiftene.

SKÅNSOM MOT NAVLEN

Libero Newborn i størrelse 1 har en spesiell utforming for at den ikke skal presse mot barnets følsomme navle. Den skånsomme bleien sitter behagelig rundt barnets midje. 

ENKEL FESTING

Den justerbare festingen gir en behagelig passform rund babyens midje. Libero Newborn størrelse 1 har markeringer foran som hjelper deg å sette den riktig på – pluss at det sentrerte 1-tallet er en smart veiviser.

MORSOM DESIGN

I Liberos bleiedesign skjuler det seg dyr som på de ulike bleiestørrelsene er ute på morsomme eventyr. På Libero Newborn i størrelse 1 møter du den lille marihøna vår og finner ut hva hun holder på med.

SMART DESIGN

Liberos bleiedesign er ikke bare lekker. Den er også funksjonell. Merkingen foran hjelper deg for eksempel med å feste bleien riktig hver gang den må skiftes. 

Her kan du kjøpe produktet online

Produkter som gjør det enklere og morsommere å ta vare på barnas hud

Bleieskift
Bading
På farten
Mer
Laster inn artikkel, vent litt ...

Ulike typer omtanke

Vårt arbeid med bærekraft omfatter ansvarlige innkjøp, ressurseffektiv produksjon og innovativ utvikling som tar hensyn til både mennesker og natur – og som oppfyller forbrukernes krav i hverdagen. Vi utforsker alltid ny design og alternative materialer som er praktiske, behagelige, sikre og miljøvennlige. I løpet av de siste 25 årene har vi redusert klimapåvirkningen for de åpne bleiene våre med 53 %, i tillegg er alle våre produkter Svanemerket. Hele bleieserien er også FSC-sertifisert, siden vi bidrar til et mer bærekraftig samfunn gjennom ansvarlig skogsdrift. 

For naturen

  • Siden 2008 har vi redusert klimapåvirkningen fra våre åpne bleier med 25 %, og med 15 % fra buksebleiene.
  • Papirmassen i produktene våre kommer fra skoger som forvaltes på en ansvarlig måte. I tillegg er både de åpne bleiene og buksebleiene våre FSC-sertifisert.
  • Tynnere bleier gir bedre komfort og mindre avfall. Derfor har vi redusert produktvekten med i gjennomsnitt 20 % siden 2008.

For menneskene

  • Alle våre bleier er dermatologisk testet og sikre å bruke. Og vår Libero Newborn i størrelse 1 er godkjent av Norges Astma- og Allergiforbund
  • Hele Touch-serien med åpne bleier og buksebleier samt Libero Newborn i alle størrelser har en våtindikator som endrer farge når barnet trenger ny bleie. På den måten kan vi bidra til å skape best mulige forhold for barnets hud.
  • Vi sørger for at alle rutiner er i henhold til våre interne etiske regler og vår globale leverandørstandard.

Les mer om arbeidet vårt på essity.com

* Hele serien med åpne bleier og buksebleier, bortsett fra Libero Swimpants, er sertifisert i henhold til FSCs globale standarder for korrekt håndtering av produkter gjennom hele produksjonsprosessen.

Samle poeng!

Bli medlem i Liberoklubben og del familiens hverdag med familie og venner! Når du bruker Liberobleier kan du dessuten samle poeng fra bleiepakkene og spare til fine gaver fra vår poengshop.

Bli medlem!
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...
Laster inn artikkel, vent litt ...