Ved å fortsette å bruke denne hjemmesiden godkjenner du bruken av cookies. Du kan lese mer om det her. 

Libero Comfort 7

16 - 26 kg

En bleie som er laget for timevis med lek

Behagelig og pålitelig beskyttelse

Den største bleien i Comfort-familien er perfekt når det lille barnet veier 16–26 kg. Størrelse 7 har en sikker passform og gir behagelig beskyttelse både under lek og om natten. Den pålitelige passformen kombinert med den absorberende kjernen bidrar til å holde barnets hud myk og tørr. 

Ekstra snill mot følsom babyhud

Produkter som anbefales av Asthma Allergy Nordic passer allergikere eller personer som på en eller annen måte har følsom hud.

 

MED FULLT FOKUS PÅ MILJØET

Våre behagelige og smidige Libero Comfort-bleier er svanemerket. De er også FSC-sertifisert, siden vi bidrar til et mer bærekraftig samfunn og ansvarlig skogsdrift. 

TESTET MATERIALE, FOR BARNETS SKYLD

I tillegg til å gi behagelig beskyttelse er Libero Comfort-bleiene naturlige og skånsomme mot barnets hud. Bleien er dermatologisk testet for at den skal være mest mulig skånsom. 

EN LOTIONFRI BLEIE

Libero Comfort er lotionfrie bleier. Det er for at du skal kunne velge hvilken lotion, salve, krem eller olje som passer aller best til nettopp ditt barns følsomme hud.

MYKE LEKKASJEBARRIERER

Løping, hopping, lek eller oppdagelsesferd? Uansett aktivitet har barnet det behagelig med Libero Comfort i størrelse 7. De supermyke lekkasjebarrierene har god passform rundt beina og gir behagelig beskyttelse mot ulykker. 

ABSORBERENDE KJERNE

Ingenting skal stå i veien for lek og eventyr. Derfor har Libero Comfort i størrelse 7 en tynn og superabsorberende kjerne som gjør at barnets hud føles myk, og gir behagelig beskyttelse.

MYK OG ELASTISK MIDJE

Jo mer aktivt barnet blir, jo større blir behovet for en smidig bleie. Den myke og elastiske midjen på Libero Comfort i størrelse 7 føles behagelig og følger alle barnets bevegelser.  

ELASTISKE SIDER

Libero Comfort i størrelse 7 takler nærmest ubegrensede mengder aktivitet. De elastiske sidepanelene holder bleien på plass og gir den en utrolig behagelig passform.

 

HERLIG MYKE MATERIALER

Enten barnet leker med venner eller sover godt, gir Libero Comfort i størrelse 7 myk og herlig beskyttelse. Det myke materialet i bleien føles behagelig mot følsom hud. 

ENKEL BORRELÅS

Ingenting står i veien for lek med små venner – i alle fall ikke når du har en smidig bleie. Libero Comfort i størrelse 7 har en smidig borrelås som gir en sikker passform.

MATERIALE SOM PUSTER

Uansett hvor mye lek og moro dagen byr på, vil overflaten i Libero Comfort i størrelse 7 holde seg tørr. Barnets hud føles deilig myk og tørr med materiale som puster. 

MORSOM DESIGN

I Libero Comforts fargerike og oppdaterte bleiedesign skjuler deg seg en historie. På Libero Comfort i størrelse 7 finner du ut hva den kloke uglen vår holder på med.

SMART DESIGN

Libero Comforts bleiedesign er ikke bare lekker. Den er også funksjonell. Merkingen foran hjelper deg for eksempel med å feste bleien riktig hver gang den må skiftes.

Her kan du kjøpe produktet online

Produkter som gjør det enklere og morsommere å ta vare på barnas hud

Bleieskift
Bading
På farten
Mer
Laster inn artikkel, vent litt ...

Ulike typer omtanke

Vårt arbeid med bærekraft omfatter ansvarlige innkjøp, ressurseffektiv produksjon og innovativ utvikling som tar hensyn til både mennesker og natur – og som oppfyller forbrukernes krav i hverdagen. Vi utforsker alltid ny design og alternative materialer som er praktiske, behagelige, sikre og miljøvennlige. I løpet av de siste 25 årene har vi redusert klimapåvirkningen for de åpne bleiene våre med 53 %, i tillegg er alle våre produkter Svanemerket. Hele bleieserien er også FSC-sertifisert, siden vi bidrar til et mer bærekraftig samfunn gjennom ansvarlig skogsdrift. 

For naturen

  • Siden 2008 har vi redusert klimapåvirkningen fra våre åpne bleier med 25 %, og med 15 % fra buksebleiene.
  • Papirmassen i produktene våre kommer fra skoger som forvaltes på en ansvarlig måte. I tillegg er både de åpne bleiene og buksebleiene våre FSC-sertifisert.
  • Tynnere bleier gir bedre komfort og mindre avfall. Derfor har vi redusert produktvekten med i gjennomsnitt 20 % siden 2008.

For menneskene

  • Alle våre bleier er dermatologisk testet og sikre å bruke. Og vår Libero Newborn i størrelse 1 er godkjent av Norges Astma- og Allergiforbund
  • Hele Touch-serien med åpne bleier og buksebleier samt Libero Newborn i alle størrelser har en våtindikator som endrer farge når barnet trenger ny bleie. På den måten kan vi bidra til å skape best mulige forhold for barnets hud.
  • Vi sørger for at alle rutiner er i henhold til våre interne etiske regler og vår globale leverandørstandard.

Les mer om arbeidet vårt på essity.com

* Hele serien med åpne bleier og buksebleier, bortsett fra Libero Swimpants, er sertifisert i henhold til FSCs globale standarder for korrekt håndtering av produkter gjennom hele produksjonsprosessen.

Samle poeng!

Bli medlem i Liberoklubben og del familiens hverdag med familie og venner! Når du bruker Liberobleier kan du dessuten samle poeng fra bleiepakkene og spare til fine gaver fra vår poengshop.

Bli medlem!
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...
Laster inn artikkel, vent litt ...