Ved å fortsette å bruke denne hjemmesiden godkjenner du bruken av cookies. Du kan lese mer om det her. 

Libero Comfort 6

13 - 20 kg

Behagelig når barnet leker – og sover

Sikker beskyttelse og en utrolig behagelig bleie

Med elastiske Libero Comfort i størrelse 6 har det lille barnet alltid behagelig beskyttelse. Den utrolig absorberende kjernen og det pustende materialet holder huden tørr og myk enten det er tid for leking, utforsking eller soving. Når barnet veier 13–20 kg, vil bleien passe perfekt.

Ekstra snill mot følsom babyhud

Produkter som anbefales av Asthma Allergy Nordic passer allergikere eller personer som på en eller annen måte har følsom hud.

 

MED FULLT FOKUS PÅ MILJØET

Våre behagelige og smidige Libero Comfort-bleier er svanemerket. De er også FSC-sertifisert, siden vi bidrar til et mer bærekraftig samfunn og ansvarlig skogsdrift. 

TESTET MATERIALE, FOR BARNETS SKYLD

I tillegg til å gi behagelig beskyttelse er Libero Comfort-bleiene naturlige og skånsomme mot barnets hud. Bleien er dermatologisk testet for at den skal være mest mulig skånsom. 

EN LOTIONFRI BLEIE

Libero Comfort er lotionfrie bleier. Det er for at du skal kunne velge hvilken lotion, salve, krem eller olje som passer aller best til nettopp ditt barns følsomme hud.

MYKE LEKKASJEBARRIERER

Libero Comfort i størrelse 6 er utstyrt med supermyke lekkasjebarrierer. De bidrar til behagelig beskyttelse rundt barnets bein uansett hva han eller hun driver med.

ABSORBERENDE KJERNE

Den tynne og superabsorberende kjernen på Libero Comfort i størrelse 6 holder huden tørr og god – uansett hvor aktive de små beina er. Den bidrar til behagelig beskyttelse.

MYK OG ELASTISK MIDJE

Libero Comfort i størrelse 6 tilpasser seg til barnets bevegelser og unike kroppsform. Den elastiske midjen omslutter kroppen og gir en utmerket passform – slik at ingenting står i veien for lek. 

ELASTISKE SIDER

Libero Comfort i størrelse 6 har kjempegod passform for små barn som er på farten. De elastiske sidene tilpasser seg til barnets bevegelser uansett hvilke eventyr han eller hun er ute på. 

HERLIG MYKE MATERIALER

Barnet ditt vil alltid had det komfortbalet med Libero Comfort i størrelse 6. Materialet i bleien føles mykt og deilig mot huden og gir aktive barn en behagelig opplevelse. 

ENKEL BORRELÅS

Når det blir fart på barnet, må passformen være pålitelig. Libero Comfort i størrelse 6 har en praktisk borrelås som holder bleien på plass, samtidig som den følger barnets bevegelser.

MATERIALE SOM PUSTER

Materialet i Libero Comfort i størrelse 6 er utviklet for at barnets hud skal føles myk og tørr – og er behagelig og skånsomt både om dagen og om natten. 

MORSOM DESIGN

I Libero Comforts fargerike og oppdaterte bleiedesign skjuler deg seg en historie. På Libero Comfort i størrelse 6 finner du ut hva den søte grevlingen vår holder på med.

SMART DESIGN

Libero Comforts bleiedesign er ikke bare lekker. Den er også funksjonell. Merkingen foran hjelper deg for eksempel med å feste bleien riktig hver gang den må skiftes.

Her kan du kjøpe produktet online

Produkter som gjør det enklere og morsommere å ta vare på barnas hud

Bleieskift
Bading
På farten
Mer
Laster inn artikkel, vent litt ...

Ulike typer omtanke

Vårt arbeid med bærekraft omfatter ansvarlige innkjøp, ressurseffektiv produksjon og innovativ utvikling som tar hensyn til både mennesker og natur – og som oppfyller forbrukernes krav i hverdagen. Vi utforsker alltid ny design og alternative materialer som er praktiske, behagelige, sikre og miljøvennlige. I løpet av de siste 25 årene har vi redusert klimapåvirkningen for de åpne bleiene våre med 53 %, i tillegg er alle våre produkter Svanemerket. Hele bleieserien er også FSC-sertifisert, siden vi bidrar til et mer bærekraftig samfunn gjennom ansvarlig skogsdrift. 

For naturen

  • Siden 2008 har vi redusert klimapåvirkningen fra våre åpne bleier med 25 %, og med 15 % fra buksebleiene.
  • Papirmassen i produktene våre kommer fra skoger som forvaltes på en ansvarlig måte. I tillegg er både de åpne bleiene og buksebleiene våre FSC-sertifisert.
  • Tynnere bleier gir bedre komfort og mindre avfall. Derfor har vi redusert produktvekten med i gjennomsnitt 20 % siden 2008.

For menneskene

  • Alle våre bleier er dermatologisk testet og sikre å bruke. Og vår Libero Newborn i størrelse 1 er godkjent av Norges Astma- og Allergiforbund
  • Hele Touch-serien med åpne bleier og buksebleier samt Libero Newborn i alle størrelser har en våtindikator som endrer farge når barnet trenger ny bleie. På den måten kan vi bidra til å skape best mulige forhold for barnets hud.
  • Vi sørger for at alle rutiner er i henhold til våre interne etiske regler og vår globale leverandørstandard.

Les mer om arbeidet vårt på essity.com

* Hele serien med åpne bleier og buksebleier, bortsett fra Libero Swimpants, er sertifisert i henhold til FSCs globale standarder for korrekt håndtering av produkter gjennom hele produksjonsprosessen.

Samle poeng!

Bli medlem i Liberoklubben og del familiens hverdag med familie og venner! Når du bruker Liberobleier kan du dessuten samle poeng fra bleiepakkene og spare til fine gaver fra vår poengshop.

Bli medlem!
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...
Laster inn artikkel, vent litt ...