Ved å fortsette å bruke denne hjemmesiden godkjenner du bruken av cookies. Du kan lese mer om det her. 

Comfort 5 5

10 - 14 kg

Superabsorberende og pålitelig

En behagelig og sikker åpen bleie

Når barnet er 10–14 kg, vil den smidige elastikken føles veldig behagelig rundt lårene og magen. Den absorberende kjernen kombinert med materiale som puster, gjør at bleien gir behagelig beskyttelse – både om natten og når barnet lærer å gå. 

Ekstra snill mot følsom babyhud

Produkter som anbefales av Asthma Allergy Nordic passer allergikere eller personer som på en eller annen måte har følsom hud.

 

MED FULLT FOKUS PÅ MILJØET

Våre behagelige og smidige Libero Comfort-bleier er svanemerket. De er også FSC-sertifisert, siden vi bidrar til et mer bærekraftig samfunn og ansvarlig skogsdrift. 

TESTET MATERIALE, FOR BARNETS SKYLD

I tillegg til å gi behagelig beskyttelse er Libero Comfort-bleiene naturlige og skånsomme mot barnets hud. Bleien er dermatologisk testet for at den skal være mest mulig skånsom. 

EN LOTIONFRI BLEIE

Libero Comfort er lotionfrie bleier. Det er for at du skal kunne velge hvilken lotion, salve, krem eller olje som passer aller best til nettopp ditt barns følsomme hud.

MYKE LEKKASJEBARRIERER

Libero Comfort i størrelse 5 bidrar til å hindre ulykker både om natten og når barnet tar sine første prøvende skritt. De supermyke lekkasjebarrierene rundt beina følger barnets bevegelser på en smidig måte og gir behagelig beskyttelse.

ABSORBERENDE KJERNE

Den tynne og superabsorberende kjernen på Libero Comfort i størrelse 5 gir barnet pålitelig og behagelig beskyttelse. Også når barnet blir mer aktivt vil bleien holde tett og bidra til at huden forblir myk og tørr.

MYK OG ELASTISK MIDJE

Med Libero Comfort i størrelse 5 vil ingenting forstyrre leken. Den behagelige bleien har en elastisk og smidig midje som følger barnets bevegelser og omslutter den lille, myke magen.

ELASTISKE SIDER

Etter hvert som barnet blir mer aktivt, har Libero Comfort i størrelse 5 en utrolig behagelig passform. De elastiske sidepanelene føles deilige mot huden, samtidig som de omslutter barnets midje.

HERLIG MYKE MATERIALER

Libero Comfort i størrelse 5 har en myk og behagelig passform for aktive barn. Det myke materialet gir herlig bevegelsesfrihet – slik at ingenting kan hindre barnet i å ta sine første skritt. 

MATERIALE SOM PUSTER

Alle materialene i Libero Comfort i størrelse 5 er nøye utvalgt. De sørger for at bleien holder seg tørr, slik at barnets hud føles deilig myk og tørr. 

ENKEL BORRELÅS

Den smidige borrelåsen på Libero Comfort i størrelse 5 sørger for at bleien sitter godt når barnet beveger seg. En behagelig og smidig passform som ikke skaper begrensninger. 

MORSOM DESIGN

I Libero Comforts fargerike og oppdaterte bleiedesign skjuler deg seg en historie. På Libero Comfort i størrelse 5 finner du ut hva den lystige ulven vår holder på med.

SMART DESIGN

Libero Comforts bleiedesign er ikke bare lekker. Den er også funksjonell. Merkingen foran hjelper deg for eksempel med å feste bleien riktig hver gang den må skiftes.

Her kan du kjøpe produktet online

Produkter som gjør det enklere og morsommere å ta vare på barnas hud

Bleieskift
Bading
På farten
Mer
Laster inn artikkel, vent litt ...

Ulike typer omtanke

Vårt arbeid med bærekraft omfatter ansvarlige innkjøp, ressurseffektiv produksjon og innovativ utvikling som tar hensyn til både mennesker og natur – og som oppfyller forbrukernes krav i hverdagen. Vi utforsker alltid ny design og alternative materialer som er praktiske, behagelige, sikre og miljøvennlige. I løpet av de siste 25 årene har vi redusert klimapåvirkningen for de åpne bleiene våre med 53 %, i tillegg er alle våre produkter Svanemerket. Hele bleieserien er også FSC-sertifisert, siden vi bidrar til et mer bærekraftig samfunn gjennom ansvarlig skogsdrift. 

For naturen

  • Siden 2008 har vi redusert klimapåvirkningen fra våre åpne bleier med 25 %, og med 15 % fra buksebleiene.
  • Papirmassen i produktene våre kommer fra skoger som forvaltes på en ansvarlig måte. I tillegg er både de åpne bleiene og buksebleiene våre FSC-sertifisert.
  • Tynnere bleier gir bedre komfort og mindre avfall. Derfor har vi redusert produktvekten med i gjennomsnitt 20 % siden 2008.

For menneskene

  • Alle våre bleier er dermatologisk testet og sikre å bruke. Og vår Libero Newborn i størrelse 1 er godkjent av Norges Astma- og Allergiforbund
  • Hele Touch-serien med åpne bleier og buksebleier samt Libero Newborn i alle størrelser har en våtindikator som endrer farge når barnet trenger ny bleie. På den måten kan vi bidra til å skape best mulige forhold for barnets hud.
  • Vi sørger for at alle rutiner er i henhold til våre interne etiske regler og vår globale leverandørstandard.

Les mer om arbeidet vårt på essity.com

* Hele serien med åpne bleier og buksebleier, bortsett fra Libero Swimpants, er sertifisert i henhold til FSCs globale standarder for korrekt håndtering av produkter gjennom hele produksjonsprosessen.

Samle poeng!

Bli medlem i Liberoklubben og del familiens hverdag med familie og venner! Når du bruker Liberobleier kan du dessuten samle poeng fra bleiepakkene og spare til fine gaver fra vår poengshop.

Bli medlem!
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...
Laster inn artikkel, vent litt ...