Ved å fortsette å bruke denne hjemmesiden godkjenner du bruken av cookies. Du kan lese mer om det her. 

Libero Comfort 3

5 - 9 kg

Tilpasser seg til alle bevegelser

En behagelig bleie med kjempegod passform døgnet rundt

Enten barnet ruller seg rundt på gulvet eller sover, skal han eller hun føle seg vel. Derfor tilpasser Libero Comfort i størrelse 3 seg til det lille barnets bevegelser og gir utrolig behagelig beskyttelse. Det absorberende materialet puster og holder huden både myk og tørr. Bleien sitter like godt om dagen som om natten og passer til barn på 5–9 kg.

Ekstra snill mot følsom babyhud

Produkter som anbefales av Asthma Allergy Nordic passer allergikere eller personer som på en eller annen måte har følsom hud.

 

MED FULLT FOKUS PÅ MILJØET

Våre behagelige og smidige Libero Comfort-bleier er svanemerket. De er også FSC-sertifisert, siden vi bidrar til et mer bærekraftig samfunn og ansvarlig skogsdrift. 

TESTET MATERIALE, FOR BARNETS SKYLD

I tillegg til å gi behagelig beskyttelse er Libero Comfort-bleiene naturlige og skånsomme mot barnets hud. Bleien er dermatologisk testet for at den skal være mest mulig skånsom. 

EN LOTIONFRI BLEIE

Libero Comfort er lotionfrie bleier. Det er for at du skal kunne velge hvilken lotion, salve, krem eller olje som passer aller best til nettopp ditt barns følsomme hud.

MYKE LEKKASJEBARRIERER

De supermyke lekkasjebarrierene på Libero Comfort i størrelse 3 bidrar til å hindre ulykker døgnet rundt. Barnet får både behagelig og sikker beskyttelse rundt beina. 

MYK OG ELASTISK MIDJE

Libero Comfort i størrelse 3 har en elastisk midje som gjør at bleien gir behagelig beskyttelse. Elastikken tilpasser seg til barnets kroppsform – uansett hvordan den er. 

ABSORBERENDE KJERNE

Om natten eller under middagshvilen trenger barnets følsomme hud beskyttelse. Derfor har Libero Comfort i størrelse 3 en tynn, superabsorberende kjerne som gir behagelig beskyttelse. 

MATERIALE SOM PUSTER

Takket være et behagelig materiale som puster, føles bleien alltid deilig myk og tørr. Libero Comfort i størrelse 3 bidrar til en behagelig følelse innimellom bleieskiftene. 

ELASTISKE SIDER

Libero Comfort i størrelse 3 har elastiske sidepaneler som gir bleien en behagelig passform rundt barnets kropp. Dermed tilpasser bleien seg alltid til barnet og holder seg på plass, både dag og natt. 

HERLIG MYKE MATERIALER

Libero Comfort i størrelse 3 føles behagelig hele dagen – og natten. Det myke materialet føles deilig mot barnets hud.

ENKEL BORRELÅS

Libero Comfort i størrelse 3 har en behagelig passform rundt bitte små barnemager. Den praktiske, selvklebende teipen sørger for at bleien takler alle bevegelser – uansett om de er store eller små.

MORSOM DESIGN

I Libero Comforts fargerike og oppdaterte bleiedesign skjuler deg seg en historie. På Libero Comfort i størrelse 3 finner du ut hva den lystige oteren vår holder på med.

SMART DESIGN

Libero Comforts bleiedesign er ikke bare lekker. Den er også funksjonell. Merkingen foran hjelper deg for eksempel med å feste bleien riktig hver gang den må skiftes.

Her kan du kjøpe produktet online

Produkter som gjør det enklere og morsommere å ta vare på barnas hud

Bleieskift
Bading
På farten
Mer
Laster inn artikkel, vent litt ...

Ulike typer omtanke

Vårt arbeid med bærekraft omfatter ansvarlige innkjøp, ressurseffektiv produksjon og innovativ utvikling som tar hensyn til både mennesker og natur – og som oppfyller forbrukernes krav i hverdagen. Vi utforsker alltid ny design og alternative materialer som er praktiske, behagelige, sikre og miljøvennlige. I løpet av de siste 25 årene har vi redusert klimapåvirkningen for de åpne bleiene våre med 53 %, i tillegg er alle våre produkter Svanemerket. Hele bleieserien er også FSC-sertifisert, siden vi bidrar til et mer bærekraftig samfunn gjennom ansvarlig skogsdrift. 

For naturen

  • Siden 2008 har vi redusert klimapåvirkningen fra våre åpne bleier med 25 %, og med 15 % fra buksebleiene.
  • Papirmassen i produktene våre kommer fra skoger som forvaltes på en ansvarlig måte. I tillegg er både de åpne bleiene og buksebleiene våre FSC-sertifisert.
  • Tynnere bleier gir bedre komfort og mindre avfall. Derfor har vi redusert produktvekten med i gjennomsnitt 20 % siden 2008.

For menneskene

  • Alle våre bleier er dermatologisk testet og sikre å bruke. Og vår Libero Newborn i størrelse 1 er godkjent av Norges Astma- og Allergiforbund
  • Hele Touch-serien med åpne bleier og buksebleier samt Libero Newborn i alle størrelser har en våtindikator som endrer farge når barnet trenger ny bleie. På den måten kan vi bidra til å skape best mulige forhold for barnets hud.
  • Vi sørger for at alle rutiner er i henhold til våre interne etiske regler og vår globale leverandørstandard.

Les mer om arbeidet vårt på essity.com

* Hele serien med åpne bleier og buksebleier, bortsett fra Libero Swimpants, er sertifisert i henhold til FSCs globale standarder for korrekt håndtering av produkter gjennom hele produksjonsprosessen.

Samle poeng!

Bli medlem i Liberoklubben og del familiens hverdag med familie og venner! Når du bruker Liberobleier kan du dessuten samle poeng fra bleiepakkene og spare til fine gaver fra vår poengshop.

Bli medlem!
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...
Laster inn artikkel, vent litt ...