Ved å fortsette å bruke denne hjemmesiden godkjenner du bruken av cookies. Du kan lese mer om det her. 

UP&GO

7 - 30 kg

Fleksibelt og mykt materiale

Behagelig buksebleie med utmerket absorberingsevne

De myke og behagelige buksebleiene er designet for å gi herlig bevegelsesfrihet – fra barna gjør sine første forsøk på å krabbe, til de løper så fort de små beina kan bære dem. Alle størrelser av Libero UP&GO har utmerket absorberingsevne for aktive og viltre barn på 7–30 kg.

Ekstra snill mot følsom babyhud

Produkter som anbefales av Asthma Allergy Nordic passer allergikere eller personer som på en eller annen måte har følsom hud.

 

MED FULLT FOKUS PÅ MILJØET

Våre smidige buksebleier er svanemerket. Libero UP&GO er også FSC-sertifisert, siden vi bidrar til ansvarlig skogsdrift.

TESTET MATERIALE, FOR BARNETS SKYLD

De fleksible UP&GO-buksebleiene er laget for å ha en god passform for aktive barn. I tillegg vil vi at de skal føles naturlige og skånsomme mot huden. Derfor har bleiene gjennomgått grundig dermatologisk testing.

EN LOTIONFRI BLEIE

Alle størrelser av UP&GO-buksebleiene er lotionfrie. Libero vil at du skal kunne velge hvilket produkt som tar best vare på barnets hud – uansett om det er lotion, krem, salve eller olje.

MYKE LEKKASJEBARRIERER

Vi vil at barnets hud skal være herlig myk om dagen og om natten. Libero UP&GOs myke lekkasjebarrierer gir pålitelig beskyttelse enten babyen ruller, krabber, går eller løper.

MYK OG ELASTISK MIDJE

Alle størrelser av Libero UP&GO har en elastisk og stabil midje – med elastiske tråder som fordeler trykket mykt over barnets lille mage. Resultatet er en utrolig behagelig buksebleie.

ABSORBERENDE KJERNE

Libero UP&GO har like god oppsugingsevne som våre åpne bleier – takket være den utrolige kjernen. Bleiene holder tett, sørger for at huden er tørr, og gir barnet maksimal bevegelsesfrihet.

ELASTISK RUNDT BEINA

Libero UP&GO-bleiene gir barnet maksimal bevegelsesfrihet. Takket være den smarte elastikken rundt beina føles buksebleiene utrolig behagelige mot kroppen, og strikken former seg etter hver bevegelse.

EKSTRA MYK INNSIDE

Herlig myke og behagelige materialer på innsiden gjør alle UP&GO-bleier utrolig behagelige å ha på seg. Buksebleiene gir aktive barn en myk bevegelsesfrihet. 

MATERIALE SOM PUSTER

Alle Libero UP&GO-buksebleier er laget i herlig myke materialer som puster. Alt for at barnets følsomme hud skal holde seg myk og tørr.

LETT Å TA AV OG PÅ

Libero UP&GO gjør alle bleieskift utrolig enkle og raske. Buksebleien kan enkelt rives opp i sidene og rulles sammen til en liten pakke du kan kaste. Det er ganske enkelt veldig praktisk for både deg og barnet.

ET NYTT OG LEKENT DESIGN

Våre nye Libero UP&GO buksebleier har fått et oppdatert, lekent og herlig utseende. I designet finner du kjente dyr fra nordisk natur, som den lille marihøna vår, flittige maur og pelskledde venner. 

VARIERT OG SMART DESIGN

Det er nå to forskjellige design for hver størrelse Libero UP&GO buksebleier. Hver størrelse har nå sitt eget dyr på en bleie, samt vår velkjente lille marihøne eller noen små maur på den andre. På baksiden av bleien har vi også skrevet «BACK», så det ikke skal være noen som helst tvil om hvordan bleien skal sitte. 

Produkter som gjør det enklere og morsommere å ta vare på barnas hud

Bleieskift
Bading
På farten
Mer
Laster inn artikkel, vent litt ...

Ulike typer omtanke

Vårt arbeid med bærekraft omfatter ansvarlige innkjøp, ressurseffektiv produksjon og innovativ utvikling som tar hensyn til både mennesker og natur – og som oppfyller forbrukernes krav i hverdagen. Vi utforsker alltid ny design og alternative materialer som er praktiske, behagelige, sikre og miljøvennlige. I løpet av de siste 25 årene har vi redusert klimapåvirkningen for de åpne bleiene våre med 53 %, i tillegg er alle våre produkter Svanemerket. Hele bleieserien er også FSC-sertifisert, siden vi bidrar til et mer bærekraftig samfunn gjennom ansvarlig skogsdrift. 

For naturen

  • Siden 2008 har vi redusert klimapåvirkningen fra våre åpne bleier med 25 %, og med 15 % fra buksebleiene.
  • Papirmassen i produktene våre kommer fra skoger som forvaltes på en ansvarlig måte. I tillegg er både de åpne bleiene og buksebleiene våre FSC-sertifisert.
  • Tynnere bleier gir bedre komfort og mindre avfall. Derfor har vi redusert produktvekten med i gjennomsnitt 20 % siden 2008.

For menneskene

  • Alle våre bleier er dermatologisk testet og sikre å bruke. Og vår Libero Newborn i størrelse 1 er godkjent av Norges Astma- og Allergiforbund
  • Hele Touch-serien med åpne bleier og buksebleier samt Libero Newborn i alle størrelser har en våtindikator som endrer farge når barnet trenger ny bleie. På den måten kan vi bidra til å skape best mulige forhold for barnets hud.
  • Vi sørger for at alle rutiner er i henhold til våre interne etiske regler og vår globale leverandørstandard.

Les mer om arbeidet vårt på essity.com

* Hele serien med åpne bleier og buksebleier, bortsett fra Libero Swimpants, er sertifisert i henhold til FSCs globale standarder for korrekt håndtering av produkter gjennom hele produksjonsprosessen.

Samle poeng!

Bli medlem i Liberoklubben og del familiens hverdag med familie og venner! Når du bruker Liberobleier kan du dessuten samle poeng fra bleiepakkene og spare til fine gaver fra vår poengshop.

Bli medlem!
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...
Laster inn artikkel, vent litt ...