Ved å fortsette å bruke denne hjemmesiden godkjenner du bruken av cookies. Du kan lese mer om det her. 

Libero Touch buksebleie

10 - 20 kg

Perfekt passform for aktive barn

Supermyk buksebleie med lekkasjesikkerhet

Vår hittil mykeste bleie er basert på 360° ProSkin Technology og vil alltid gi barnet en supermyk opplevelse. Det nye, supermyke materialet sørger for at bleien gir både skånsom og sikker beskyttelse etter hvert som den lille begynner å utforske omgivelsene.

Ekstra snill mot følsom babyhud

Produkter som anbefales av Asthma Allergy Nordic passer allergikere eller personer som på en eller annen måte har følsom hud.

 

MED FULLT FOKUS PÅ MILJØET

Alle våre Libero Touch-buksebleier er svanemerket. De er også FSC-sertifisert,  siden vi bidrar til et bærekraftig samfunn.

DOBLE LEKKASJEBARRIERER

Alle Libero Touch buksebleier er utrustet med doble lekkasjebarrierer for å gi barnet en sikker beskyttelse. De pålitelige barrierene føles behagelige rundt beina og beskytter mot lekkasje.

SUPERABSORBERENDE KJERNE

Libero Touch har en utrolig absorberende kjerne som holder huden tørr. Våre bomullsmyke buksebleier er laget for morsom lek og rolig søvn – for pålitelig beskyttelse i alle situasjoner.

MYK OG ELASTISK MIDJE

Libero Touch buksebleier har en fleksibel og elastisk konstruksjon. Den myke og behagelige passformen gjør at bleiene alltid er like behagelige, og følger alle barnets bevegelser.

ELASTISK RUNDT BEINA

Stretchen rundt beina på Libero Touch tilpasser seg til barnet – enten det ruller, krabber eller løper. Buksebleiene følger smidig hver eneste bevegelse og elastikken er myk og behagelig rundt bena.

360° PROSKIN TECHNOLOGY

Vår mykeste buksebleie noensinne er utviklet med vår unike 360° ProSkin Technology. Alt materiale i alle størrelser føles silkemykt og gir en så deilig passform at den må oppleves.

LETT Å TA AV OG PÅ

Når barnet blir eldre, blir det vanskeligere å ligge stille. Derfor er Libero Touch-buksebleien veldig enkel å ta av og på. Den rives raskt og enkelt opp og rulles sammen til en liten pakke.

MATERIALE SOM PUSTER

Når barnet har på seg en av de silkemyke buksebleiene, vil huden alltid føles herlig myk og tørr. Materialet i Libero Touch puster og holder alltid huden tørr.

STILIG DESIGN

Den diskré og moderne designen på våre åpne Libero Touch-bleier tar utgangspunkt i herlig luftige mønstre som formidler bleiens mykhet på en unik og vakker måte.

SMART DESIGN

Libero Touchs vakre bleiedesign er også funksjonell. Markeringer foran og bak hjelper deg med å ta på bleien riktig. Libero Touch har en dempet fargeskala, slik at bleien ikke synes under lyse klær.

Produkter som gjør det enklere og morsommere å ta vare på barnas hud

Bleieskift
Bading
På farten
Mer
Laster inn artikkel, vent litt ...

Ulike typer omtanke

Vårt arbeid med bærekraft omfatter ansvarlige innkjøp, ressurseffektiv produksjon og innovativ utvikling som tar hensyn til både mennesker og natur – og som oppfyller forbrukernes krav i hverdagen. Vi utforsker alltid ny design og alternative materialer som er praktiske, behagelige, sikre og miljøvennlige. I løpet av de siste 25 årene har vi redusert klimapåvirkningen for de åpne bleiene våre med 53 %, i tillegg er alle våre produkter Svanemerket. Hele bleieserien er også FSC-sertifisert, siden vi bidrar til et mer bærekraftig samfunn gjennom ansvarlig skogsdrift. 

For naturen

  • Siden 2008 har vi redusert klimapåvirkningen fra våre åpne bleier med 25 %, og med 15 % fra buksebleiene.
  • Papirmassen i produktene våre kommer fra skoger som forvaltes på en ansvarlig måte. I tillegg er både de åpne bleiene og buksebleiene våre FSC-sertifisert.
  • Tynnere bleier gir bedre komfort og mindre avfall. Derfor har vi redusert produktvekten med i gjennomsnitt 20 % siden 2008.

For menneskene

  • Alle våre bleier er dermatologisk testet og sikre å bruke. Og vår Libero Newborn i størrelse 1 er godkjent av Norges Astma- og Allergiforbund
  • Hele Touch-serien med åpne bleier og buksebleier samt Libero Newborn i alle størrelser har en våtindikator som endrer farge når barnet trenger ny bleie. På den måten kan vi bidra til å skape best mulige forhold for barnets hud.
  • Vi sørger for at alle rutiner er i henhold til våre interne etiske regler og vår globale leverandørstandard.

Les mer om arbeidet vårt på essity.com

* Hele serien med åpne bleier og buksebleier, bortsett fra Libero Swimpants, er sertifisert i henhold til FSCs globale standarder for korrekt håndtering av produkter gjennom hele produksjonsprosessen.

Samle poeng!

Bli medlem i Liberoklubben og del familiens hverdag med familie og venner! Når du bruker Liberobleier kan du dessuten samle poeng fra bleiepakkene og spare til fine gaver fra vår poengshop.

Bli medlem!
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...
Laster inn artikkel, vent litt ...