Ved å fortsette å bruke denne hjemmesiden godkjenner du bruken av cookies. Du kan lese mer om det her. 

  50%

  Swimpants small

  Beskytter godt ved lek i vann

  Swimpants small

  En pålitelig badebleie som hindrer lekkasje

  Libero Swimpants Small sitter perfekt på barn på 7–12 kg. Enten dere er på stranden eller i svømmehallen, vil de myke badebuksene sitte godt og hindre lekkasje. De smidige buksebleiene har en unik kjerne som ikke sveller, og de er ikke like absorberende som Liberos andre bleier.

  Badebukse & buksebleie

  En kombinasjon av behagelig, fleksibel buksebleie og engangsbadebukse. De er superenkle å ta av og på når dere er på stranden eller på ferie.

  Materiale som puster

  Liberos smidige Swimpants føles alltid like myke mot kroppen. Materialene i buksebleien puster, slik at barnets hud skal holde seg myk og tørr under og etter bading.

  En unik kjerne

  Vanligvis er god oppsugingsevne en god ting, men kanskje ikke når man bader. Derfor er våre Swimpants mindre absorberende enn våre øvrige bleier, takket være den unike kjernen som ikke sveller i vann.

  Produkter som gjør det enklere og morsommere å ta vare på barnas hud

  Bleieskift
  Bading
  På farten
  Mer
  Laster inn artikkel, vent litt ...

  Get a great start with Libero!

  We have put together a startbox for your little one. Including our most comfortable and soft diaper ever - Libero touch. And some really helpful baby care products to make the first time with your little one easier and ever more enjoyable.

  Sign up for a free startbox!
  Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
  Laster inn ...
  Laster inn artikkel, vent litt ...