Ved å fortsette å bruke denne hjemmesiden godkjenner du bruken av cookies. Du kan lese mer om det her. 

Libero Newborn

0 - 6 kg

Gentle Care by Libero

Supermyk og svært absorberende

Libero Newborn i alle størrelser er utviklet for å gi spedbarn skånsom beskyttelse. Det supermyke materialet på innsiden føles deilig mot barnets følsomme hud. De svanemerkede, dermatologisk testede og lotionfrie bleiene er laget av materiale som puster. Og alle størrelser har en indikator som viser når det er på tide å skifte bleie.

Ekstra snill mot følsom babyhud

Produkter som anbefales av Asthma Allergy Nordic passer allergikere eller personer som på en eller annen måte har følsom hud.

 

MED FULLT FOKUS PÅ MILJØET

Alle våre Newborn-bleier er svanemerket. De er også FSC-sertifisert, siden vi bidrar til ansvarlig skogsdrift.

TESTET MATERIALE, FOR BARNETS SKYLD

De herlig myke Libero Newborn-bleiene er laget for å ta vare på følsom hud. Bleien er dermatologisk testet for at den skal være mest mulig naturlig og skånsom mot huden.

EN LOTIONFRI BLEIE

Etter hvert som du og barnet blir kjent med hverandre, vil du oppdage hva han eller hun virkelig trenger. Alle Libero Newborn-bleier er lotionfrie – fordi vi vil at du skal kunne velge det barnets følsomme hud vil ha.

MYKE LEKKASJEBARRIERER

Libero Newborn i alle størrelser er utstyrt med doble lekkasjebarrierer. De omslutter barnets bein skånsomt og beskytter mot lekkasje døgnet rundt – samtidig som de tar vare på den følsomme huden. 

EN ABSORBERENDE KJERNE

Alle Libero Newborn-bleier har en svært absorberende kjerne.  På den måten vil barnets følsomme hud holdes tørr og myk mellom bleiebyttene. Helt enkelt en veldig sikker beskyttelse for små barn.

BEHAGELIGE KANALER

Libero Newborns behagelige kanaler tilpasser seg skånsomt til barnet. De holder bleien på plass og gir fullstendig pålitelig beskyttelse. Kanalene finnes på Libero Newborn i størrelse 1 og størrelse 2.

MYK OG ELASTISK MIDJE

De skånsomme bleiene tilpasser seg til barnets kropp, uansett størrelse. Libero Newborn har en behagelig passform, takket være den myke og elastiske midjen som skånsomt omslutter magen.

ELASTISKE SIDEPANELER

Libero Newborn i alle størrelser har en utrolig god passform rundt barnets mage. Takket være de elastiske sidepanelene sørger den myke bleien for at barnet alltid har det godt og behagelig. 

INDIKATOR FOR BLEIESKIFT

Alle Libero Newborn-bleier har en praktisk våtindikator for bleieskift. Den består av en gul stripe langs utsiden av bleien. Og når det er på tide å skifte bleie, endrer stripen farge.

EKSTRA MYK INNSIDE

Alle Liberos Newborn-bleier har et supermykt materiale på innsiden. Det føles behagelig mot barnets følsomme hud døgnet rundt. Det er GentleCare for barnet.

MATERIALE SOM PUSTER

Bleiene våre består av behagelige materialer som puster. Og som dermed lar huden puste. Bleiene i Libero Newborn-familien sørger for at barnets hud alltid føles tørr og myk.

ENKEL FESTING

Libero Newborns festing er superenkel å justere etter babyen. Alle størrelser av den åpne bleien har nyttig merking foran som hjelper deg med å feste den riktig og sikre en skånsom og behagelig passform. 

MORSOM DESIGN

I Liberos bleiedesign skjuler det seg en rekke fargerike og morsomme dyr i ulike former og størrelser. For hver størrelse møter du et nytt dyr. 

SMART DESIGN

Liberos bleiedesign er ikke bare lekker. Den er også funksjonell. Merkingen foran hjelper deg for eksempel med å feste bleien riktig hver gang den må skiftes. 

Produkter som gjør det enklere og morsommere å ta vare på barnas hud

Bleieskift
Bading
På farten
Mer
Laster inn artikkel, vent litt ...

Ulike typer omtanke

Vårt arbeid med bærekraft omfatter ansvarlige innkjøp, ressurseffektiv produksjon og innovativ utvikling som tar hensyn til både mennesker og natur – og som oppfyller forbrukernes krav i hverdagen. Vi utforsker alltid ny design og alternative materialer som er praktiske, behagelige, sikre og miljøvennlige. I løpet av de siste 25 årene har vi redusert klimapåvirkningen for de åpne bleiene våre med 53 %, i tillegg er alle våre produkter Svanemerket. Hele bleieserien er også FSC-sertifisert, siden vi bidrar til et mer bærekraftig samfunn gjennom ansvarlig skogsdrift. 

For naturen

  • Siden 2008 har vi redusert klimapåvirkningen fra våre åpne bleier med 25 %, og med 15 % fra buksebleiene.
  • Papirmassen i produktene våre kommer fra skoger som forvaltes på en ansvarlig måte. I tillegg er både de åpne bleiene og buksebleiene våre FSC-sertifisert.
  • Tynnere bleier gir bedre komfort og mindre avfall. Derfor har vi redusert produktvekten med i gjennomsnitt 20 % siden 2008.

For menneskene

  • Alle våre bleier er dermatologisk testet og sikre å bruke. Og vår Libero Newborn i størrelse 1 er godkjent av Norges Astma- og Allergiforbund
  • Hele Touch-serien med åpne bleier og buksebleier samt Libero Newborn i alle størrelser har en våtindikator som endrer farge når barnet trenger ny bleie. På den måten kan vi bidra til å skape best mulige forhold for barnets hud.
  • Vi sørger for at alle rutiner er i henhold til våre interne etiske regler og vår globale leverandørstandard.

Les mer om arbeidet vårt på essity.com

* Hele serien med åpne bleier og buksebleier, bortsett fra Libero Swimpants, er sertifisert i henhold til FSCs globale standarder for korrekt håndtering av produkter gjennom hele produksjonsprosessen.

Samle poeng!

Bli medlem i Liberoklubben og del familiens hverdag med familie og venner! Når du bruker Liberobleier kan du dessuten samle poeng fra bleiepakkene og spare til fine gaver fra vår poengshop.

Bli medlem!
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...
Laster inn artikkel, vent litt ...