Ved å fortsette å bruke denne hjemmesiden godkjenner du bruken av cookies. Du kan lese mer om det her. 

Libero Comfort

5 - 26 kg

Myk og behagelig for aktive barn

Elastiske bleier som er laget for aktivitet

Libero Comfort-bleiene er laget av behagelige materialer som puster, og er perfekte for lekne småtasser. De er svanemerkede, lotionfrie, dermatologisk testet og superabsorberende – og holder barnets hud tørr og myk. Og den smidige elastikken tilpasser seg til barnets unike kroppsform.

Ekstra snill mot følsom babyhud

Produkter som anbefales av Asthma Allergy Nordic passer allergikere eller personer som på en eller annen måte har følsom hud.

 

MED FULLT FOKUS PÅ MILJØET

Våre behagelige og smidige Libero Comfort-bleier er svanemerket. De er også FSC-sertifisert, siden vi bidrar til et mer bærekraftig samfunn og ansvarlig skogsdrift. 

TESTET MATERIALE, FOR BARNETS SKYLD

I tillegg til å gi behagelig beskyttelse er Libero Comfort-bleiene naturlige og skånsomme mot barnets hud. Bleien er dermatologisk testet for at den skal være mest mulig skånsom. 

EN LOTIONFRI BLEIE

Libero Comfort er lotionfrie bleier. Det er for at du skal kunne velge hvilken lotion, salve, krem eller olje som passer aller best til nettopp ditt barns følsomme hud.

MYKE LEKKASJEBARRIERER

Alle Liberos Comfort-bleier er utstyrt med supermyke lekkasjebarrierer som har en behagelig passform rundt beina. Barrierene gir komfortabel og pålitelig beskyttelse mot ulykker. 

MYK OG ELASTISK MIDJE

Den elastiske midjen på Libero Comfort i alle størrelser tilpasser seg til barnets unike kroppsform. Resultatet er best mulig komfort og beskyttelse.

ABSORBERENDE KJERNE

Bleiene i Liberos Comfort-familie er utviklet for å holde barnets hud myk og tørr. Alle størrelser har en tynn, men superabsorberende kjerne som gir pålitelig og behagelig lekkasjebeskyttelse. 

HERLIG MYKE MATERIALER

Libero Comfort-bleier i alle størrelser føles myke og behagelige mot barnets hud – uansett hva dere skal bruke dagen til. 

ELASTISKE SIDER

De elastiske sidepanelene bidrar til å holde bleien på plass. Alle størrelser av Libero Comfort omslutter barnets midje og har alltid kjempegod passform. 

ENKEL BORRELÅS

Alle Libero Comfort-bleiene har en praktisk borrelås. De smarte flikene gir en utrolig behagelig passform, noe som gjør dette til en svært smidig bleie for barn i ulike størrelser.  

MATERIALE SOM PUSTER

Når materialet i barnets bleie puster, får huden også puste. Det øverste laget i Liberos Comfort-bleie er utviklet for å holde seg tørt og føles behagelig både om dagen og om natten. 

MORSOM DESIGN

I Libero Comforts fargerike og oppdaterte bleiedesign skjuler deg seg en historie. På alle bleier møter du et medlem av vår morsomme dyrefamilie, som for hver størrelse er på nye eventyr.

SMART DESIGN

Libero Comforts bleiedesign er ikke bare lekker. Den er også funksjonell. Merkingen foran hjelper deg for eksempel med å feste bleien riktig hver gang den må skiftes.

Produkter som gjør det enklere og morsommere å ta vare på barnas hud

Bleieskift
Bading
På farten
Mer
Laster inn artikkel, vent litt ...

Ulike typer omtanke

Vårt arbeid med bærekraft omfatter ansvarlige innkjøp, ressurseffektiv produksjon og innovativ utvikling som tar hensyn til både mennesker og natur – og som oppfyller forbrukernes krav i hverdagen. Vi utforsker alltid ny design og alternative materialer som er praktiske, behagelige, sikre og miljøvennlige. I løpet av de siste 25 årene har vi redusert klimapåvirkningen for de åpne bleiene våre med 53 %, i tillegg er alle våre produkter Svanemerket. Hele bleieserien er også FSC-sertifisert, siden vi bidrar til et mer bærekraftig samfunn gjennom ansvarlig skogsdrift. 

For naturen

  • Siden 2008 har vi redusert klimapåvirkningen fra våre åpne bleier med 25 %, og med 15 % fra buksebleiene.
  • Papirmassen i produktene våre kommer fra skoger som forvaltes på en ansvarlig måte. I tillegg er både de åpne bleiene og buksebleiene våre FSC-sertifisert.
  • Tynnere bleier gir bedre komfort og mindre avfall. Derfor har vi redusert produktvekten med i gjennomsnitt 20 % siden 2008.

For menneskene

  • Alle våre bleier er dermatologisk testet og sikre å bruke. Og vår Libero Newborn i størrelse 1 er godkjent av Norges Astma- og Allergiforbund
  • Hele Touch-serien med åpne bleier og buksebleier samt Libero Newborn i alle størrelser har en våtindikator som endrer farge når barnet trenger ny bleie. På den måten kan vi bidra til å skape best mulige forhold for barnets hud.
  • Vi sørger for at alle rutiner er i henhold til våre interne etiske regler og vår globale leverandørstandard.

Les mer om arbeidet vårt på essity.com

* Hele serien med åpne bleier og buksebleier, bortsett fra Libero Swimpants, er sertifisert i henhold til FSCs globale standarder for korrekt håndtering av produkter gjennom hele produksjonsprosessen.

Samle poeng!

Bli medlem i Liberoklubben og del familiens hverdag med familie og venner! Når du bruker Liberobleier kan du dessuten samle poeng fra bleiepakkene og spare til fine gaver fra vår poengshop.

Bli medlem!
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...
Laster inn artikkel, vent litt ...