For alle babyers muligheter

Libero_Brand-launch_Beach toys wide

For oss kommer babyer alltid først! Og det er en selvfølge at babyer har rett til å utvikle seg og blomstre. Derfor jobber vi med både langsiktige og mer aktuelle tiltak som hjelper barn og deres familier.

Det er viktig å bli sett og representert - spesielt for barn. Derfor er inkludering og mangfold noe vi jobber mye med. Både i vår kommunikasjon og emballasje ønsker vi å speile samfunnet og representere forskjellige etnisiteter, kulturelle bakgrunner, familievariasjoner, kjønn og funksjonsvariasjoner.

For en bedre verden når våre barn vokser opp

Hos Libero ønsker vi at våre barn skal vokse opp i en likeverdig, rettferdig og bærekraftig verden. Derfor har vi støttet og samarbeidet med et stort antall organisasjoner gjennom årene - organisasjoner som gjør alt fra å hjelpe sårbare barn og deres familier, til å beskytte truede dyr og naturområder.

Lærerikt og gøy

I alle våre kampanjer prøver vi å ha med en pedagogisk vinkel. Det kan f.eks. være små lærerike bilder og tekster på bleiene, skrive barnebøker og lage morsomme og lærerike filmer. For det man lærer tidlig har man med seg gjennom hele livet.