Ved å fortsette å bruke denne hjemmesiden godkjenner du bruken av cookies. Du kan lese mer om det her. 

Touch åpen bleie Premature

0 - 2,5 kg

Supermykt for de aller minste

En supermyk bleie, laget for følsom hud

Libero Touch Premature er laget for små eller for tidlig fødte babyer, som veier opp til 2,5 kg. Den supermyke bleien er skånsom mot deres følsomme hud og passformen trykker ikke mot den sensitive navlen. Takket være den smarte våtindikatoren vet du alltid når det er på tide å bytte. 

Ekstra snill mot følsom babyhud

Produkter som anbefales av Asthma Allergy Nordic passer allergikere eller personer som på en eller annen måte har følsom hud.

 

MED FULLT FOKUS PÅ MILJØET

Alle våre supermyke åpne Libero Touch-bleier er svanemerket. Og bleiene våre er FSC-sertifisert, siden vi bidrar til et bærekraftig samfunn. 

TESTET MATERIALE, FOR BARNETS SKYLD

Vår mykeste bleie er dermatologisk testet – for at den skal være mest mulig naturlig og skånsom. Touch-bleiene er utviklet for å ta vare på det lille barnets fine og følsomme hud.

EN LOTIONFRI BLEIE

Alle små babyer har ulike behov. Derfor er våre åpne Libero Touch-bleier lotionfrie. Bli kjent med barnets hud, og se hva den trenger for å føles mest mulig myk.

DOBLE LEKKASJEBARRIERER

De supermyke lekkasjebarrierene er laget for både og være skånsomme mot huden, og være supereffektiv rundt barnets lår. Det gjør Libero Touch Premature til en behagelig og pålitelig bleie. 

SUPERABSORBERENDE KJERNE

Libero Touch Premature beskytter varsomt din nyfødte babys følsomme hud. Bleiens utrolig absorberende kjerne vil holde huden både tørr og myk.

BEHAGELIGE KANALER

De superbehagelige kanalene gir bleien en utrolig sikker passform. Libero Touch Premature sitter behagelig på plass og tilpasser seg etter ditt lille barns kroppsform.  

ELASTISKE SIDEPANELER

Bleiens myke og elastiske sidepaneler tilpasser seg skånsomt etter den nyfødte babyen din. Libero Touch Premature har en følsom passform som gjør at barnet føler seg som komfortabel som mulig. 

ULTIMATE SOFTNESS

Libero Touch Premature vil føles skånsom mot ditt nyfødte barns følsomme hud – takket være bleiens supermyke innsidemateriale. Bleien gir babyen din en behagelig beskyttelse mot lekkasje.  

MATERIALE SOM PUSTER

Materialene i Libero Touch Premature puster for og skånsomt ta vare på din nyfødte babys følsomme hud. Huden vil forbli tørr, beskyttet og myk.  

SKÅNSOM MOT NAVLEN

Bleiens forside er utformet for å sitte forsiktig mot den lille navlen. Libero Touch Premature omgir skånsomt din nyfødte babys midje for å gi en supermyk og behagelig passform. 

INDIKATOR FOR BLEIESKIFT

Libero Touch Premature gir de beste forutsetninger for den lille babyens hud. Takket være bleiens smarte våtindikator, som bytter farge når det er dags for å bytte bleie, har du alltid kontroll på situasjonen.  

FLIK-PÅ-FLIK-BORRELÅS

Bleiens fleksible borrelås-feste gir en supermyk passform som føles skreddersydd for ditt lille barn. Fest flikene på Libero Touch Premature overlappende for at den skal sitte sikkert og behagelig på plass. 

STILIG DESIGN

Den diskré og moderne designen på våre åpne Libero Touch-bleier tar utgangspunkt i herlig luftige mønstre som formidler bleiens mykhet på en unik og vakker måte.

SMART DESIGN

Mønsteret og fargevalget på våre åpne Libero Touch-bleier er både vakkert og funksjonelt. Merkingen både foran og bak på bleien hjelper deg med å ta den på riktig. De dempede fargene ble valgt for at de ikke skal synes gjennom lyse klær.

Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...
Laster inn artikkel, vent litt ...