Ved å fortsette å bruke denne hjemmesiden godkjenner du bruken av cookies. Du kan lese mer om det her. 

Libero Touch åpen bleie

3 - 6 kg

Skreddersydd mykhet

Skånsom og snill med supermykt materiale

Når barnet veier 3–6 kg, vanligvis etter en måneds tid, kan du vurdere Libero Touch i størrelse 2 –med en ny og supermyk overflate . Vår 360° ProSkin Technology og den fleksible borrelåsen gir barnet en skånsom og skreddersydd mykhet. 

MED FULLT FOKUS PÅ MILJØET

Alle våre supermyke åpne Libero Touch-bleier er svanemerket. Og bleiene våre er FSC-sertifisert, siden vi bidrar til et bærekraftig samfunn. 

TESTET MATERIALE, FOR BARNETS SKYLD

Vår mykeste bleie er dermatologisk testet – for at den skal være mest mulig naturlig og skånsom. Touch-bleiene er utviklet for å ta vare på det lille barnets fine og følsomme hud.

EN LOTIONFRI BLEIE

Alle små babyer har ulike behov. Derfor er våre åpne Libero Touch-bleier lotionfrie. Bli kjent med barnets hud, og se hva den trenger for å føles mest mulig myk.

DOBLE LEKKASJEBARRIERER

Den åpne Libero Touch i størrelse 2 gir alltid supermyk og sikker beskyttelse mot lekkasje. De doble lekkasjebarrierene føles myke og behagelige rundt barnets bein, der de hindrer lekkasje.

SUPERABSORBERENDE KJERNE

Libero Touch i størrelse 2 gir alltid sikker beskyttelse mellom hvert bleieskift. Den superabsorberende kjernen sørger for at barnets følsomme hud holder seg god og myk.

MYKE KANALER

De supermyke kanalene på Libero Touch i størrelse 2 tilpasser seg til barnets kropp. De sørger for at bleien blir mest mulig pålitelig, og at den føles behagelig.

MYK OG ELASTISK MIDJE

Den elastiske konstruksjonen på Libero Touch i størrelse 2 skaper en utrolig behagelig passform. Bleien sitter alltid like godt rundt babyens midje – både dag og natt

ELASTISKE SIDEPANELER

Vår bomullsmyke Libero Touch har en utrolig god passform – takket være de elastiske sidepanelene. Bleien i størrelse 2 føles alltid like behagelig mot barnets hud. 

360° PROSKIN TECHNOLOGY

Silkemyke Libero Touch i størrelse 2 føles som om den er skreddersydd til barnet. Med vår unike 360° ProSkin Technology har vi skapt en bleie med en så behagelig passform at den må oppleves.

MATERIALE SOM PUSTER

Libero Touch i størrelse 2 føles alltid utrolig myk og behagelig. Bleiens unike materiale puster og holder barnets følsomme hud myk og tørr.

SKÅNSOM MOT NAVLEN

Libero Touch i størrelse 2 er utformet for å føles ekstra behagelig mot barnets følsomme navle. Den supermyke bleien holder seg på plass, samtidig som den aldri presser for hardt mot midjen.

INDIKATOR FOR BLEIESKIFT

På utsiden av Libero Touch i størrelse 2 ser du en stripe som endrer farge når det er på tide å skifte bleie. Det gir deg en praktisk påminnelse, og barnets hud holder seg herlig myk og tørr.

FLIK-PÅ-FLIK-BORRELÅS

Du kan feste flikene på Libero Touch i størrelse 2 slik at de overlapper hverandre, for å få en god passform. Takket være den smarte borrelåsen vil bleien alltid føles utrolig behagelig.

STILIG DESIGN

Den diskré og moderne designen på våre åpne Libero Touch-bleier tar utgangspunkt i herlig luftige mønstre som formidler bleiens mykhet på en unik og vakker måte.

SMART DESIGN

Mønsteret og fargevalget på våre åpne Libero Touch-bleier er både vakkert og funksjonelt. Merkingen både foran og bak på bleien hjelper deg med å ta den på riktig. De dempede fargene ble valgt for at de ikke skal synes gjennom lyse klær.

Produkter som gjør det enklere og morsommere å ta vare på barnas hud

Bleieskift
Bading
På farten
Mer

Her kan du kjøpe Liberoprodukter

Laster inn artikkel, vent litt ...

Ulike typer omtanke

Vårt arbeid med bærekraft omfatter ansvarlige innkjøp, ressurseffektiv produksjon og innovativ utvikling som tar hensyn til både mennesker og natur – og som oppfyller forbrukernes krav i hverdagen. Vi utforsker alltid ny design og alternative materialer som er praktiske, behagelige, sikre og miljøvennlige. I løpet av de siste 25 årene har vi redusert klimapåvirkningen for de åpne bleiene våre med 53 %, i tillegg er alle våre produkter Svanemerket. Hele bleieserien er også FSC-sertifisert, siden vi bidrar til et mer bærekraftig samfunn gjennom ansvarlig skogsdrift. 

For naturen

  • Siden 2008 har vi redusert klimapåvirkningen fra våre åpne bleier med 25 %, og med 15 % fra buksebleiene.
  • Papirmassen i produktene våre kommer fra skoger som forvaltes på en ansvarlig måte. I tillegg er både de åpne bleiene og buksebleiene våre FSC-sertifisert.
  • Tynnere bleier gir bedre komfort og mindre avfall. Derfor har vi redusert produktvekten med i gjennomsnitt 20 % siden 2008.

For menneskene

  • Alle våre bleier er dermatologisk testet og sikre å bruke. Og vår Libero Newborn i størrelse 1 er godkjent av Norges Astma- og Allergiforbund
  • Hele Touch-serien med åpne bleier og buksebleier samt Libero Newborn i alle størrelser har en våtindikator som endrer farge når barnet trenger ny bleie. På den måten kan vi bidra til å skape best mulige forhold for barnets hud.
  • Vi sørger for at alle rutiner er i henhold til våre interne etiske regler og vår globale leverandørstandard.

Les mer om arbeidet vårt på essity.com

* Hele serien med åpne bleier og buksebleier, bortsett fra Libero Swimpants, er sertifisert i henhold til FSCs globale standarder for korrekt håndtering av produkter gjennom hele produksjonsprosessen.

Samle poeng!

Bli medlem i Liberoklubben og del familiens hverdag med familie og venner! Når du bruker Liberobleier kan du dessuten samle poeng fra bleiepakkene og spare til fine gaver fra vår poengshop.

Bli medlem!
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...
Laster inn artikkel, vent litt ...