Ved å fortsette å bruke denne hjemmesiden godkjenner du bruken av cookies. Du kan lese mer om det her. 

Libero Touch åpen bleie 2

3 - 6 kg

Skreddersydd mykhet

Skånsom og snill med supermykt materiale

Når barnet veier 3–6 kg, vanligvis etter en måneds tid, kan du vurdere Libero Touch i størrelse 2 –med en ny og supermyk overflate . Vår 360° ProSkin Technology og den fleksible borrelåsen gir barnet en skånsom og skreddersydd mykhet. 

Ekstra snill mot følsom babyhud

Produkter som anbefales av Asthma Allergy Nordic passer allergikere eller personer som på en eller annen måte har følsom hud.

 

MED FULLT FOKUS PÅ MILJØET

Alle våre supermyke åpne Libero Touch-bleier er svanemerket. Og bleiene våre er FSC-sertifisert, siden vi bidrar til et bærekraftig samfunn. 

TESTET MATERIALE, FOR BARNETS SKYLD

Vår mykeste bleie er dermatologisk testet – for at den skal være mest mulig naturlig og skånsom. Touch-bleiene er utviklet for å ta vare på det lille barnets fine og følsomme hud.

EN LOTIONFRI BLEIE

Alle små babyer har ulike behov. Derfor er våre åpne Libero Touch-bleier lotionfrie. Bli kjent med barnets hud, og se hva den trenger for å føles mest mulig myk.

DOBLE LEKKASJEBARRIERER

Lekkasjebarrierene på Libero Touch størrelse 2 føles supermyke mot babyens hud. De gir også en supereffektiv beskyttelse rundt de små lårene. 

SUPERABSORBERENDE KJERNE

Vi har gjort vårt beste for at du skal kunne ta vare på babyen følsomme hud på en skånsom måte. Huden vil forbli tørr og myk, takket være den utrolig absorberende kjernen i Libero Touch størrelse 2. 

BEHAGELIGE KANALER

Den pålitelige og myke bleien har fleksible kanaler som tilpasser seg etter barnets kropp. Bomullsmyke Libero Touch størrelse 2 har en veldig behagelig passform gjennom både dag og natt.  

MYK OG ELASTISK MIDJE

Libero Touch størrelse 2 vil kjennes behagelig rundt magen, dag som natt. Den åpne bleien er utrustet med en supermyk og elastisk midje, og har en passform som føles skreddersydd.  

ELASTISKE SIDEPANELER

Libero Touch størrelse 2 føles supermyk og skånsom rundt barnets midje. De følsomme og elastiske sidepanelene tilpasser seg etter kroppen og gir en fantastisk passform.  

ULTIMATE SOFTNESS

Den komfortable bleien føles behagelig mot babyens følsomme hud. Takket være det nye og supermyke innsidematerialet har Libero Touch 2 en fantastisk passform.  

MATERIALE SOM PUSTER

Følsom hud trenger materiale som lar den puste. Bomullsmyke Libero Touch størrelse 2 beskytter huden og gjør at den føles både tørr og myk. 

SKÅNSOM MOT NAVLEN

Bleien har en sikker passform – samtidig som den kjennes supermyk mot midjen. Bomullsfølelsen i Libero Touch størrelse 2 gjør at den sitter utrolig behagelig mot den lille navlen. 

VÅTINDIKATOR FOR BLEIESKIFT

Det skal være så enkelt som mulig å passe på at barnets hud har det bra. Derfor er Libero Touch størrelse 2 utrustet med en våtindikator som bytter farge når det er på tide å bytte bleie. 

FLIK-PÅ-FLIK-BORRELÅS

Gi barnet en skreddersydd passform rundt den lille magen. De fleksible flikene på Libero Touch størrelse 2 kan festes overlappende om nødvendig. Slik at babyen din kan føle seg komfortabel, dag som natt. 

STILIG DESIGN

Den diskré og moderne designen på våre åpne Libero Touch-bleier tar utgangspunkt i herlig luftige mønstre som formidler bleiens mykhet på en unik og vakker måte.

SMART DESIGN

Mønsteret og fargevalget på våre åpne Libero Touch-bleier er både vakkert og funksjonelt. Merkingen både foran og bak på bleien hjelper deg med å ta den på riktig. De dempede fargene ble valgt for at de ikke skal synes gjennom lyse klær.

Her kan du kjøpe produktet online

Produkter som gjør det enklere og morsommere å ta vare på barnas hud

Bleieskift
Bading
På farten
Mer
Laster inn artikkel, vent litt ...

Ulike typer omtanke

Vårt arbeid med bærekraft omfatter ansvarlige innkjøp, ressurseffektiv produksjon og innovativ utvikling som tar hensyn til både mennesker og natur – og som oppfyller forbrukernes krav i hverdagen. Vi utforsker alltid ny design og alternative materialer som er praktiske, behagelige, sikre og miljøvennlige. I løpet av de siste 25 årene har vi redusert klimapåvirkningen for de åpne bleiene våre med 53 %, i tillegg er alle våre produkter Svanemerket. Hele bleieserien er også FSC-sertifisert, siden vi bidrar til et mer bærekraftig samfunn gjennom ansvarlig skogsdrift. 

For naturen

  • Siden 2008 har vi redusert klimapåvirkningen fra våre åpne bleier med 25 %, og med 15 % fra buksebleiene.
  • Papirmassen i produktene våre kommer fra skoger som forvaltes på en ansvarlig måte. I tillegg er både de åpne bleiene og buksebleiene våre FSC-sertifisert.
  • Tynnere bleier gir bedre komfort og mindre avfall. Derfor har vi redusert produktvekten med i gjennomsnitt 20 % siden 2008.

For menneskene

  • Alle våre bleier er dermatologisk testet og sikre å bruke. Og vår Libero Newborn i størrelse 1 er godkjent av Norges Astma- og Allergiforbund
  • Hele Touch-serien med åpne bleier og buksebleier samt Libero Newborn i alle størrelser har en våtindikator som endrer farge når barnet trenger ny bleie. På den måten kan vi bidra til å skape best mulige forhold for barnets hud.
  • Vi sørger for at alle rutiner er i henhold til våre interne etiske regler og vår globale leverandørstandard.

Les mer om arbeidet vårt på essity.com

* Hele serien med åpne bleier og buksebleier, bortsett fra Libero Swimpants, er sertifisert i henhold til FSCs globale standarder for korrekt håndtering av produkter gjennom hele produksjonsprosessen.

Samle poeng!

Bli medlem i Liberoklubben og del familiens hverdag med familie og venner! Når du bruker Liberobleier kan du dessuten samle poeng fra bleiepakkene og spare til fine gaver fra vår poengshop.

Bli medlem!
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...
Laster inn artikkel, vent litt ...