Ved å fortsette å bruke denne hjemmesiden godkjenner du bruken av cookies. Du kan lese mer om det her. 

Libero Touch åpen bleie 1

2 - 5 kg

Enestående mykhet for de aller minste

En bleie som er skreddersydd for nyfødtes følsomme hud

Libero Touch i størrelse 1 har en ny og supermyk overflate som gjør bleien utrolig skånsom mot den nyfødtes hud. Takket være vår 360° ProSkin Technology føles bleien, som er beregnet på barn på 2–5 kg, myk og skreddersydd rundt barnets bitte lille midje, og den gir ultraeffektiv lekkasjebeskyttelse.

 

Ekstra snill mot følsom babyhud

Produkter som anbefales av Asthma Allergy Nordic passer allergikere eller personer som på en eller annen måte har følsom hud.

 

MED FULLT FOKUS PÅ MILJØET

Alle våre supermyke åpne Libero Touch-bleier er svanemerket. Og bleiene våre er FSC-sertifisert, siden vi bidrar til et bærekraftig samfunn. 

TESTET MATERIALE, FOR BARNETS SKYLD

Vår mykeste bleie er dermatologisk testet – for at den skal være mest mulig naturlig og skånsom. Touch-bleiene er utviklet for å ta vare på det lille barnets fine og følsomme hud.

EN LOTIONFRI BLEIE

Alle små babyer har ulike behov. Derfor er våre åpne Libero Touch-bleier lotionfrie. Bli kjent med barnets hud, og se hva den trenger for å føles mest mulig myk.

DOBLE LEKKASJEBARRIERER

Libero Touch i størrelse 1 har doble lekkasjebarrierer som gir optimal beskyttelse mot lekkasje. Barrierene sitter utrolig mykt og behagelig rundt barnets ben.

SUPERABSORBERENDE KJERNE

Som forelder kan du føle deg trygg med Libero Touch størrelse 1 – takket være den absorberende kjernen som holder barnets hud tørr og fantastisk myk.

MYKE KANALER

De myke kanalene på Libero Touch i størrelse 1 holder bleien på plass både dag og natt. Kanalene tilpasser seg til barnets kropp og gir en god og behagelig passform.

MYK OG ELASTISK MIDJE

Den supermyke midjen gir en skånsom passform rundt babyens lille midje. Elastikken i Libero Touch størrelse 1 føles behagelig mot et nyfødtbarns følsomme hud.  

ELASTISKE SIDEPANELER

Ved hjelp av de supermyke sidepanelene får bleien en behagelig passform rundt babyens lille midje. Elastikken i Libero Touch størrelse 1 tilpasser seg etter kroppsformen. 

ULTIMATE SOFTNESS

Libero Touch størrelse 1 har fått et nytt og supermykt innsidemateriale. De bomullsmyke materialene tar skånsomt vare på din lille babys følsomme hud – gjennom hele dagen. 

MATERIALE SOM PUSTER

De behagelige materialene i Libero Touch størrelse 1 puster, slik at barnets hud også får puste. Den følsomme huden vil være beskyttet, tørr og myk – dag som natt.  

SKÅNSOM MOT NAVLEN

Bleien har en behagelig passform rundt babyens midje. Libero Touch størrelse 1 sitter komfortabelt på plass – uten å klemme på barnets følsomme navle. 

VÅTINDIKATOR FOR BLEIESKIFT

Når det er på tide å bytte til en ny Libero Touch størrelse 1 bleie vil stripen som går langs bleie bytte farge. Det hjelper deg med å skape de beste forutsetningene for babyens hud. 

FLIK-PÅ-FLIK-BORRELÅS

Libero Touch størrelse 1 har en fleksibel flik-på-flik lukking, som gjør det mulig å feste flikene overlappende på hverandre. Det hjelper deg å passe på at bleiens passform sitter som skreddersydd rundt babyens midje. 

STILIG DESIGN

Den diskré og moderne designen på våre åpne Libero Touch-bleier tar utgangspunkt i herlig luftige mønstre som formidler bleiens mykhet på en unik og vakker måte.

SMART DESIGN

Mønsteret og fargevalget på våre åpne Libero Touch-bleier er både vakkert og funksjonelt. Merkingen både foran og bak på bleien hjelper deg med å ta den på riktig. De dempede fargene ble valgt for at de ikke skal synes gjennom lyse klær.

Her kan du kjøpe produktet online

Produkter som gjør det enklere og morsommere å ta vare på barnas hud

Bleieskift
Bading
På farten
Mer
Laster inn artikkel, vent litt ...

Ulike typer omtanke

Vårt arbeid med bærekraft omfatter ansvarlige innkjøp, ressurseffektiv produksjon og innovativ utvikling som tar hensyn til både mennesker og natur – og som oppfyller forbrukernes krav i hverdagen. Vi utforsker alltid ny design og alternative materialer som er praktiske, behagelige, sikre og miljøvennlige. I løpet av de siste 25 årene har vi redusert klimapåvirkningen for de åpne bleiene våre med 53 %, i tillegg er alle våre produkter Svanemerket. Hele bleieserien er også FSC-sertifisert, siden vi bidrar til et mer bærekraftig samfunn gjennom ansvarlig skogsdrift. 

For naturen

  • Siden 2008 har vi redusert klimapåvirkningen fra våre åpne bleier med 25 %, og med 15 % fra buksebleiene.
  • Papirmassen i produktene våre kommer fra skoger som forvaltes på en ansvarlig måte. I tillegg er både de åpne bleiene og buksebleiene våre FSC-sertifisert.
  • Tynnere bleier gir bedre komfort og mindre avfall. Derfor har vi redusert produktvekten med i gjennomsnitt 20 % siden 2008.

For menneskene

  • Alle våre bleier er dermatologisk testet og sikre å bruke. Og vår Libero Newborn i størrelse 1 er godkjent av Norges Astma- og Allergiforbund
  • Hele Touch-serien med åpne bleier og buksebleier samt Libero Newborn i alle størrelser har en våtindikator som endrer farge når barnet trenger ny bleie. På den måten kan vi bidra til å skape best mulige forhold for barnets hud.
  • Vi sørger for at alle rutiner er i henhold til våre interne etiske regler og vår globale leverandørstandard.

Les mer om arbeidet vårt på essity.com

* Hele serien med åpne bleier og buksebleier, bortsett fra Libero Swimpants, er sertifisert i henhold til FSCs globale standarder for korrekt håndtering av produkter gjennom hele produksjonsprosessen.

Samle poeng!

Bli medlem i Liberoklubben og del familiens hverdag med familie og venner! Når du bruker Liberobleier kan du dessuten samle poeng fra bleiepakkene og spare til fine gaver fra vår poengshop.

Bli medlem!
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...
Laster inn artikkel, vent litt ...