Takk til alle foreldre og barn
– som har testet og sagt sitt om Libero Touch!

Takk til alle familier rundt om i hele Norden som har vært med og testet Libero Touch i sin virkelighet og hverdag. Vi er takknemlige for deres utrolige engasjement når det kommer til å evaluere Libero Touch. Akkurat nå jobber vi på Libero for fullt med å gå gjennom alle svar vi har fått, så vi kan bli enda bedre – for deres hverdag.

En stor takk til alle som også var med og konkurrerte om tre måneders bleieforbruk av Libero Touch! Gratulerer til vinnerne (som har fått mail og premien i posten): Christian fra Tolvsrød, Kristine fra Omastrand, Renate fra Vanse, Kristin fra Fjellhamar, Jostein fra Drammen, Helena fra Rådal, Ann-Cathrine fra Toreby, Jannika fra Odense, Stine fra Frederiksberg, Jette fra Vojens, Lennart fra Brønshøj, Caroline fra Göteborg, Mirko fra Malmö, Josefine fra Svanesund, Daniel fra Järfälla, Loredana fra Domsjö og Simona fra Dvärsätt.

Sammen med foreldre og barn i Norge, Sverige, Danmark og Finland vil Libero gjennomføre Nordens største bleietest. En forbrukertest som lar familienes hverdag sette Libero Touch på prøve. Les om våre konkurranseregler.

Sånn ser det ut når virkeligheten tester Libero Touch

Ingen dager er like. Spesielt ikke når den fylles av små barn og alle deres påfunn. Del på Instagram hvordan deres virkelighet ser ut når dere tester Libero Touch med emneknaggen #LiberoVirkeligheten

Takk for bidraget. Sammen lager vi Nordens største bleietest.

Sånn ser det ut når andre har testet #LiberoVirkeligheten i virkeligheten.
Hvordan så det ut for dere?

  I labratoriumet etterligner vi virkeligheten så langt det lar seg gjøre, men våre dukker kan verken klatre eller sove på siden. Derfor er feedback fra foreldre ute i felten veldig verdifullt. ”

  Vi tester ikke bare med blå væske
  – vi tar det et steg lenger

  Vi har produsert bleier i over 50 år med et ønske om alltid å gi barnet ditt en bleie som er både funksjonell og komfortabel. Og på vårt hovedkontor i Gøteborg setter vi daglig bleiene vår på prøve. Vi tester selvfølgelig med væske, men det stopper ikke der.

  Torgny Falk i Liberos testlaboratorium i Göteborg.

  I laboratoriumet har vi spesialdesignet utstyr som skal etterligne virkelige situasjoner og barns bevegelser. Vi stresstester bleiene til det ytterste, så de skal holde for din virkelighet.

  Bortsett fra tester i laboratorium gjennomfører vi kontinuerlig ulike forbrukertester. For eksempel inviterer vi barn og foreldrene deres tilen liten barnefest her hos oss på Libero for å se hvordan bleiene sitter og fungerer i virkeligheten. 

  Vi tester med andre ord alt en bleie skal tåle.

  Libero tester i virkeligheten
  Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
  Laster inn ...