Ved å fortsette å bruke denne hjemmesiden godkjenner du bruken av cookies. Du kan lese mer om det her. 

Om Libero

Om Libero

Liberobleiene produseres av Essity.

Liberos produktutvikling foregår ved forsknings- og utviklingslaboratoriet vårt i Sverige.

 

Stolt historisk tilbakeblikk

Vi har produsert engangsbleier i over 60 år. Selv om bleiene har forandret seg mye i løpet av denne tiden, har målet alltid vært det samme: å gi barna en bleie som er så god og funksjonell som mulig.

 

Kvalitet du kan stole på

Alle Liberos bleier gjennomgår strenge kvalitetskontroller og tøff testing før de slippes i butikken. Alt materialet i bleiene må godkjennes av Essitys grundige produktsikkerhetstester. 

 

Svanemerket

Libero Baby Soft (nå Newborn) ble svanemerket i 2009. I 2010 ble også Libero Comfort og Libero UP&GO svanemerket. Libero Touch som kom i 2015 er selvfølgelig også Svanemerket. Alle Liberos hudpleieprodukter er svanemerket og det innebærer blant annet at de er uparfymerte.   

Om Essity

Essity er et ledende globalt selskap for hygiene- og skogsindustriprodukter. Gruppen leverer og produserer bærekraftige produkter for personlig pleie, mykpapir og skogsindustriprodukter. Produktene selges i rundt 100 land under mange sterke merker, inkludert ledende globale merker som TENA og Tork, og regionale merker som Libero, Libresse, Lotus, Nosotras, Saba, Tempo, Vinda og Zewa.   Gruppen har rundt 44 000 ansatte. Salg i 2015 beløp seg til rundt SEK 115 milliarder (EUR 12,3 milliarder). Essity (tidligere kjent som SCA) ble grunnlagt i 1929, har hovedkvarter i Stockholm, Sverige, og er notert på NASDAQ OMX Stockholm.

For mer informasjon, besøk www.essity.com

 

Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...