Om Libero

Om Libero

Liberobleiene produseres av Essity.
Liberos produktutvikling foregår ved forsknings- og utviklingslaboratoriet vårt i Sverige.

image
image

Stolt historisk tilbakeblikk

Vi har produsert engangsbleier i over 60 år. Selv om bleiene har forandret seg mye i løpet av denne tiden, har målet alltid vært det samme: å gi barna en bleie som er så god og funksjonell som mulig.

Kvalitet du kan stole på

Alle Liberos bleier gjennomgår strenge kvalitetskontroller og tøff testing før de slippes i butikken. Alt materialet i bleiene må godkjennes av Essitys grundige produktsikkerhetstester. 

image
image

Bærekraft - en selvsagt del av hverdagen vår

Vi har høye ambisjoner når det gjelder bærekraft. Vi vet at det fortsatt finnes ting å forbedre, men vi lover at vi gjør så godt vi kan, hver dag og i alt vi gjør.
Du er mer enn gjerne velkommen til å lese mer om dette her

Om Essity

Essity er et ledende globalt hygiene- og helseforetak som øker menneskers velvære gjennom våre produkter og løsninger. Navnet Essity er avledet fra de engelske ordene essentials og necessities, nødvendigheter i hverdagen. Vår bærekraftige forretningsmodell setter verdiskaping for mennesker og miljø i sentrum. Essity har salg i ca. 150 land under de globalt ledende merkevarene TENA og Tork, samt andre sterke merkevarer som Jobst, Leukoplast, Libero, Libresse, Lotus, Nosotras, Saba, Tempo, Vinda og Zewa. Essity har ca. 48 000 medarbeidere, og nettoomsetningen i 2017 var ca. 109 milliarder SEK (11,3 milliarder euro). Hovedkontoret ligger i Stockholm og selskapet er notert på NASDAQ Stockholm.

For mer informasjon, besøk www.essity.com

image
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...