Ved å fortsette å bruke denne hjemmesiden godkjenner du bruken av cookies. Du kan lese mer om det her. 

Om Libero

Om Libero

Liberobleiene produseres av SCA.

Liberos produktutvikling foregår ved forsknings- og utviklingslaboratoriet vårt i Sverige.


Stolt historisk tilbakeblikk

Vi har produsert engangsbleier i over 60 år. Selv om bleiene har forandret seg mye i løpet av denne tiden, har målet alltid vært det samme: å gi barna en bleie som er så god og funksjonell som mulig.


Kvalitet du kan stole på

Alle Liberos bleier gjennomgår strenge kvalitetskontroller og tøff testing før de slippes i butikken. Alt materialet i bleiene må godkjennes av SCAs grundige produktsikkerhetstester. 

 

Svanemerket

Libero Baby Soft ble svanemerket i 2009. I 2010 ble også Libero Comfort og Libero UP&GO svanemerket. Alle Liberos hudpleieprodukter er svanemerket og det innebærer blant annet at de er uparfymerte. 
 

Om SCA

Svenske Cellulose Aktiebolaget SCA er et globalt hygiene- og skogsforetak. Vi utvikler og produserer personlige hygieneprodukter, mykpapir og skogsindustriprodukter. Produktene selges i cirka 100 land under mange sterke varemerker som de globalt ledende TENA og Tork, samt regionale varemerker som Lotus, Libresse, Tempo og Libero. Som Europas største private skogseier legger vi stor vekt på bærekraftig skogsforvaltning. SCA har cirka 36.000 ansatte. Omsetningen i 2012 var 85 milliarder kroner (9,8 milliarder Euro). SCA ble grunnlagt i 1929, har sitt hovedkontor i Stockholm, Sverige og er børsnotert på NASDAQ OMX Stockholm. Mer informasjon finner du på www.sca.com

Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...