For et levende hav
når våre barn vokser opp

hero kids

Havet er fullt av spennende skapninger - og slik vil vi i Libero at det skal fortsette å være. Derfor støtter vi det viktige arbeidet til fire nordiske organisasjoner som fokuserer på havet, med totalt 1 million kroner. I Norge samarbeider vi med Blekkulf, som jobber for rent vann i våre norske hav. Bli kjent med dyrene i havet sammen med oss!

Skaff deg strandstilen til sommerens eventyr!

Våre produkter er laget av nøye utvalgte materialer med ekstra omsorg for barnet ditt og miljøet.

Suit
                            image
Codes
                            image

Krabbe-hatt med UV-beskyttelse

Av resirkulerte PET-flasker.

Suit
                            image
Codes
                            image

Singlet

Laget av GOTS-merket bomull.

Suit
                            image
Codes
                            image

Hai-badekåpe

Laget av BCI og OEKO-tex-merket bomull.

Suit
                            image
Codes
                            image

Barnebok

En bok om Blekkulf, eller en bok om fire venner som redder havet.

Suit
                            image
Codes
                            image

Strandveske

Laget av resirkulert plast.

Suit
                            image
Codes
                            image

Doner 50 kr

Doner 50 kr til Blekkulf.

image-1
Bli medlem

Bli medlem i Liberoklubben ved å registrere deg her. Det er helt gratis!

image-2
Samle koder

Samle kodene på innsiden av Oceans Edition-pakkene og Libero Touch-pakkene.

Img
image-3
Registrer koder

Registrer kodene på kontoen din i Liberoklubben. Du kan også scanne QR-koden med mobilen din direkte i Liberoklubbens app.

image-4
Klikk hjem dine favoritter

Når du har registrert nok koder, kan du bestille strandproduktene dine i poengshopen. Det er en begrenset utgave av produkter, så ikke vent med å bestille!

Spill film

Blekkulf holder havet i live.

Blekkulf er Norges mest kjente og populære miljødetektiv. I over 30 år har han lært og engasjert både barn og unge. Blekkulf jobber for rent vann, ren luft og ren natur, og som han selv sier: "Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre litt!”.

Vi i Libero er stolte av å støtte Blekkulf og å jobbe sammen for et levende hav, også når våre barn vokser opp.

Sea-house-paragraph-3

Spill film
image

Vi vil redde havets barnehage

Noe som ligger hjertene våre ekstra nær er ålegress-engene, som ligger under overflaten langs kysten vår. I dag er disse miljøene truet, og det er forskjellige prosjekter som jobber for å beskytte og bevare dem. Engene av ålegress kalles vanligvis havets barnehage da det er der mange fisk og sjødyr vokser opp - rett og slett et viktig miljø for livet i havet!

image

Ofte stilte spørsmål

Alle Libero Oceans Edition ( Libero Comfort størrelse 3-7 og Libero Up&Go størrelse 4-8) og alle Libero Touch ( Touch åpne og Touch buksebleie ) inngår i sommerkampanjen Oceans Edition 2021.
Single bleiepakker gir 1 kampanjekode. Duopakker gir 2 kampanjekoder
Libero Oceans Edition er gyldig til 31. august, eller så lenge lageret rekker - det er en limited edition.
Bleiene i Libero Oceans Edition-kampanjen er tilgjengelig i alle dagligvarebutikker der du vanligvis finner Libero-bleiene.
På innsiden av alle Libero sine pakker finner du en bleiekode. Koden inneholder ti tegn - både tall og bokstaver. Husk at det kan være vanskelig å se forskjellen mellom tall og bokstaver, f.eks. 0 (null) og 0 (stor o) og 1 (en) og I (stor i). Test gjerne begge variantene hvis du får en feilmelding. Du kan også skanne QR-koden med mobilen din direkte i Liberoklubbens app.
Dette tilbudet med samle & få er unikt og gjelder i en begrenset periode. Kampanjeproduktene er ikke inkludert i den vanlige poengshopen , og derfor gjelder bare kodene fra bleiepakken som er inkludert i kampanjen. Det er alltid mulig å bruke de andre kodene til de vanlige gavene vi har i Libero sin poengshop. Hvis du ikke vil samle inn for noen av kampanjeproduktene, kan du konvertere kampanjekodene til vanlige Libero-poeng.
Bleiene har et annet mønster, og du kan kjenne igjen pakkene med de tre barna foran med en solhatt i form av en krabbe, haidress og badetøy, samt en Oceans Edition-kampanjelogo på pakken.
Når kampanjen avsluttes 31. august 2021, blir kodene dine automatisk konvertert til poeng i begynnelsen av september 2021. Deretter kan du handle etter disse poengene fra poengshoppens ordinære utvalg. Hvis du vil handle med kampanjekodene før den automatiske konverteringen, kan du konvertere kampanjekodene til vanlige Libero-poeng selv.
Vi støtter Havets Hus i Sverige, Blekkulf i Norge, Plastic Change i Danmark og Håll Skärgården Ren i Finland. Totalt donerer vi 1 million kroner til organisasjonene og deres viktige arbeid for et levende hav.
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...