Ved å fortsette å bruke denne hjemmesiden godkjenner du bruken av cookies. Du kan lese mer om det her. 

Liberoklubbens nye app

ALT DU TRENGER PÅ ETT STED

I Liberoklubbens app har vi samlet alt på ett sted. Følg fremgangen som gravid uke for uke med Liberos smarte graviditetskalender og beregn fødselsdatoen. Registrer bleiekoder, lag en fotobok, les tips og fakta, snakk med andre foreldre om graviditet og mye mer.

Det er gratis å bli medlem og du får masse tips fra Liberos eksperter. Vet du for eksempel at Liberoklubben har sin egen jordmor? Du kan også snakke om graviditet og babyer i vårt populære foreldreforum og inviter partneren din hvor du kan dele en felles tidslinje i appen.

image
image
image

Du registrerer bleiekoder fra alle dine Liberokjøp raskt og enkelt i appen. I Poengshopen kan du velge ut fine ting til barnet ditt. Du bytter til deg alt fra kuponger til leker og klær.

Du lager din egen fotobok med alle de verdifulle øyeblikkene som du har lagret. I tidslinjen kan du enkelt samle bilder, hendelser og fremgang fra de små livene. Du kan invitere og følge alle dine gravide venner og venner med barn på samme tid i appen, eller hvorfor ikke dele en felles tidslinje med partneren din.

I graviditetskalenderen er det også en graviditetskalkulator der du kan beregne fødselsdato, svangerskapsuker og mye mer. Fordelen over andre baby- og graviditetsapper er ganske enkelt at Liberoklubbens app samler alt på ett sted:

 

·         Graviditetskalender – uke for uke

·         Alt-i-ett-gravidapp

·         Massevis av tips og fakta fra Liberos eksperter

·         Liberoklubbens egen jordmor

·         Inviter partneren din til en delt tidslinje

·         Del din graviditet med persontilpassede filter

·         Forumet Foreldrepraten

·         Registrer bleiekodene dine enkelt i appen

·         Lagre hendelser og lag et fotoalbum

·         Graviditetskalkulator

·         Timer for sammentrekninger

 

Last ned appen i App Store eller Google Play.

Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...