Ved å fortsette å bruke denne hjemmesiden godkjenner du bruken av cookies. Du kan lese mer om det her. 

UP&GO 7

16 - 26 kg

Elastisk, sikker og fleksibel

En fleksibel og utrolig behagelig buksebleie

Den pålitelige buksebleien beskytter mot lekkasje uansett hva dagen (eller natten) bringer. Libero UP&GO i størrelse 7, for barn på 16–26 kg, har utmerket absorberingsevne – og er utrolig behagelig takket være det elastiske, myke og pustende materialet som tar vare på huden.

Ekstra snill mot følsom babyhud

Produkter som anbefales av Asthma Allergy Nordic passer allergikere eller personer som på en eller annen måte har følsom hud.

 

MED FULLT FOKUS PÅ MILJØET

Våre smidige buksebleier er svanemerket. Libero UP&GO er også FSC-sertifisert, siden vi bidrar til ansvarlig skogsdrift.

TESTET MATERIALE, FOR BARNETS SKYLD

De fleksible UP&GO-buksebleiene er laget for å ha en god passform for aktive barn. I tillegg vil vi at de skal føles naturlige og skånsomme mot huden. Derfor har bleiene gjennomgått grundig dermatologisk testing.

EN LOTIONFRI BLEIE

Alle størrelser av UP&GO-buksebleiene er lotionfrie. Libero vil at du skal kunne velge hvilket produkt som tar best vare på barnets hud – uansett om det er lotion, krem, salve eller olje.

MYKE LEKKASJEBARRIERER

energi, vil de myke barrierene hindre lekkasje. De gjør Libero UP&GO i størrelse 7 til en veldig pålitelig bleie.

EKSTRA MYK INNSIDE

Materialet på innsiden av Libero UP&GO i størrelse 7 føles herlig mykt mot huden. Buksebleien sitter godt på kroppen – og er utrolig behagelig å leke, herje eller sove i.

ABSORBERENDE KJERNE

Med den utrolig absorberende kjernen er Libero UP&GO i størrelse 7 like pålitelig som våre åpne bleier. Kjernen bidrar til å holde barnets hud herlig myk, også etter en dag fylt med lek og moro.

MYK OG ELASTISK MIDJE

Den myke buksebleien har en behagelig og elastisk midje som følger alle barnets bevegelser. Elastikken på Libero UP&GO i størrelse 7 har små elastiske tråder som gir en behagelig passform over magen.

ELASTISK RUNDT BEINA

Når barnet begynner å få fart på beina, må ingenting stå i veien. Derfor følger elastikken i Libero UP&GO i størrelse 7 barnets bevegelser. Den former seg etter beina og gir maksimal bevegelsesfrihet.

LETT Å TA AV OG PÅ

Libero UP&GO i størrelse 7 er superenkel å ta av og på. Du bare river opp sidene og ruller sammen bleien til en pakke. Barnet får raskt på seg en ny buksebleie og kan løpe videre.

MATERIALE SOM PUSTER

Barnet vil føle seg tørt og behagelig under både lek og søvn. Materialene i Libero UP&GO i størrelse 7 puster for at huden skal holde seg myk.

FINURLIG, MORSOM DESIGN

På UP&GOs bleiedesign møter vi marihøna og vennene igjen. På Libero UP&GO i størrelse 7 møter vi en hoppende hare og fargeglade marihøner. Hvor mange prikker er det? Klarer dere å holde følge med haren?

VARIERT OG SMART DESIGN

Det er nå to forskjellige design for hver størrelse Libero UP&GO buksebleier. Hver størrelse har nå sitt eget dyr på en bleie, samt vår velkjente lille marihøne eller noen små maur på den andre. På baksiden av bleien har vi også skrevet «BACK», så det ikke skal være noen som helst tvil om hvordan bleien skal sitte. 

Her kan du kjøpe produktet online

Produkter som gjør det enklere og morsommere å ta vare på barnas hud

Bleieskift
Bading
På farten
Mer
Laster inn artikkel, vent litt ...

Ulike typer omtanke

Vårt arbeid med bærekraft omfatter ansvarlige innkjøp, ressurseffektiv produksjon og innovativ utvikling som tar hensyn til både mennesker og natur – og som oppfyller forbrukernes krav i hverdagen. Vi utforsker alltid ny design og alternative materialer som er praktiske, behagelige, sikre og miljøvennlige. I løpet av de siste 25 årene har vi redusert klimapåvirkningen for de åpne bleiene våre med 53 %, i tillegg er alle våre produkter Svanemerket. Hele bleieserien er også FSC-sertifisert, siden vi bidrar til et mer bærekraftig samfunn gjennom ansvarlig skogsdrift. 

For naturen

  • Siden 2008 har vi redusert klimapåvirkningen fra våre åpne bleier med 25 %, og med 15 % fra buksebleiene.
  • Papirmassen i produktene våre kommer fra skoger som forvaltes på en ansvarlig måte. I tillegg er både de åpne bleiene og buksebleiene våre FSC-sertifisert.
  • Tynnere bleier gir bedre komfort og mindre avfall. Derfor har vi redusert produktvekten med i gjennomsnitt 20 % siden 2008.

For menneskene

  • Alle våre bleier er dermatologisk testet og sikre å bruke. Og vår Libero Newborn i størrelse 1 er godkjent av Norges Astma- og Allergiforbund
  • Hele Touch-serien med åpne bleier og buksebleier samt Libero Newborn i alle størrelser har en våtindikator som endrer farge når barnet trenger ny bleie. På den måten kan vi bidra til å skape best mulige forhold for barnets hud.
  • Vi sørger for at alle rutiner er i henhold til våre interne etiske regler og vår globale leverandørstandard.

Les mer om arbeidet vårt på essity.com

* Hele serien med åpne bleier og buksebleier, bortsett fra Libero Swimpants, er sertifisert i henhold til FSCs globale standarder for korrekt håndtering av produkter gjennom hele produksjonsprosessen.

Samle poeng!

Bli medlem i Liberoklubben og del familiens hverdag med familie og venner! Når du bruker Liberobleier kan du dessuten samle poeng fra bleiepakkene og spare til fine gaver fra vår poengshop.

Bli medlem!
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...
Laster inn artikkel, vent litt ...