Ved å fortsette å bruke denne hjemmesiden godkjenner du bruken av cookies. Du kan lese mer om det her. 

Libero Touch åpen bleie 4

7 - 11 kg

Supermyk og skånsom beskyttelse

Materiale som er skånsomt mot barnets hud

Den nye, supermyke overflaten i Libero Touch i størrelse 4 er skånsomt mot barnets hud. Den åpne bleien passer for barn på 7–11 kg. Den gir myk beskyttelse, takket være vår 360° ProSkin Technology, og bidrar til en god natts søvn og komfort dagen lang

Ekstra snill mot følsom babyhud

Produkter som anbefales av Asthma Allergy Nordic passer allergikere eller personer som på en eller annen måte har følsom hud.

 

MED FULLT FOKUS PÅ MILJØET

Alle våre supermyke åpne Libero Touch-bleier er svanemerket. Og bleiene våre er FSC-sertifisert, siden vi bidrar til et bærekraftig samfunn. 

TESTET MATERIALE, FOR BARNETS SKYLD

Vår mykeste bleie er dermatologisk testet – for at den skal være mest mulig naturlig og skånsom. Touch-bleiene er utviklet for å ta vare på det lille barnets fine og følsomme hud.

EN LOTIONFRI BLEIE

Alle små babyer har ulike behov. Derfor er våre åpne Libero Touch-bleier lotionfrie. Bli kjent med barnets hud, og se hva den trenger for å føles mest mulig myk.

DOBLE LEKKASJEBARRIERER

Libero Touch i størrelse 4 gir alltid deilig og myk beskyttelse mot lekkasje. De doble lekkasjebarrierene føles behagelige rundt barnets bein og hindrer lekkasje – døgnet rundt.

SUPERABSORBERENDE KJERNE

Den åpne bleien har en superabsorberende kjerne som er utviklet med tanke på barnets følsomme hud. Libero Touch i størrelse 4 gir sikker beskyttelse og sørger for at huden holder seg myk og tørr.

MYK OG ELASTISK MIDJE

Libero Touch i størrelse 4 sitter som om den er laget spesielt for ditt barn. Den myke og elastiske midjen gir en super passform i alle situasjoner.

ELASTISKE SIDEPANELER

De supermyke sidepanelene skaper en behagelig og god passform både dag og natt. Den myke elastikken føles alltid behagelig mot babyens bein.

360° PROSKIN TECHNOLOGY

Takket være vår unike 360° ProSkin Technology har Libero Touch i størrelse 4 en utrolig behagelig passform. Den supermyke bleien føles som om den er skreddersydd til barnets mage og lår.

MATERIALE SOM PUSTER

De silkemyke materialene i bleien puster i alle situasjoner. Takket være dem kan Libero Touch i størrelse 4 sørge for at barnets følsomme hud holder seg myk og tørr.

INDIKATOR FOR BLEIESKIFT

Med Libero Touch i størrelse 4 får du alltid en påminnelse når det er på tide å skifte bleie. Stripen langs utsiden endrer farge så snart barnet trenger ny bleie. 

FLIK-PÅ-FLIK-BORRELÅS

Libero Touch i størrelse 4 følger alle barnets bevegelser. Og med den smarte flik-på-flik-borrelåsen kan du feste flikene slik at de overlapper hverandre, for å få en virkelig god passform.

STILIG DESIGN

Den diskré og moderne designen på våre åpne Libero Touch-bleier tar utgangspunkt i herlig luftige mønstre som formidler bleiens mykhet på en unik og vakker måte.

SMART DESIGN

Mønsteret og fargevalget på våre åpne Libero Touch-bleier er både vakkert og funksjonelt. Merkingen både foran og bak på bleien hjelper deg med å ta den på riktig. De dempede fargene ble valgt for at de ikke skal synes gjennom lyse klær.

Her kan du kjøpe produktet online

Produkter som gjør det enklere og morsommere å ta vare på barnas hud

Bleieskift
Bading
På farten
Mer
Laster inn artikkel, vent litt ...

Ulike typer omtanke

Vårt arbeid med bærekraft omfatter ansvarlige innkjøp, ressurseffektiv produksjon og innovativ utvikling som tar hensyn til både mennesker og natur – og som oppfyller forbrukernes krav i hverdagen. Vi utforsker alltid ny design og alternative materialer som er praktiske, behagelige, sikre og miljøvennlige. I løpet av de siste 25 årene har vi redusert klimapåvirkningen for de åpne bleiene våre med 53 %, i tillegg er alle våre produkter Svanemerket. Hele bleieserien er også FSC-sertifisert, siden vi bidrar til et mer bærekraftig samfunn gjennom ansvarlig skogsdrift. 

For naturen

  • Siden 2008 har vi redusert klimapåvirkningen fra våre åpne bleier med 25 %, og med 15 % fra buksebleiene.
  • Papirmassen i produktene våre kommer fra skoger som forvaltes på en ansvarlig måte. I tillegg er både de åpne bleiene og buksebleiene våre FSC-sertifisert.
  • Tynnere bleier gir bedre komfort og mindre avfall. Derfor har vi redusert produktvekten med i gjennomsnitt 20 % siden 2008.

For menneskene

  • Alle våre bleier er dermatologisk testet og sikre å bruke. Og vår Libero Newborn i størrelse 1 er godkjent av Norges Astma- og Allergiforbund
  • Hele Touch-serien med åpne bleier og buksebleier samt Libero Newborn i alle størrelser har en våtindikator som endrer farge når barnet trenger ny bleie. På den måten kan vi bidra til å skape best mulige forhold for barnets hud.
  • Vi sørger for at alle rutiner er i henhold til våre interne etiske regler og vår globale leverandørstandard.

Les mer om arbeidet vårt på essity.com

* Hele serien med åpne bleier og buksebleier, bortsett fra Libero Swimpants, er sertifisert i henhold til FSCs globale standarder for korrekt håndtering av produkter gjennom hele produksjonsprosessen.

Samle poeng!

Bli medlem i Liberoklubben og del familiens hverdag med familie og venner! Når du bruker Liberobleier kan du dessuten samle poeng fra bleiepakkene og spare til fine gaver fra vår poengshop.

Bli medlem!
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...
Laster inn artikkel, vent litt ...