Ved å fortsette å bruke denne hjemmesiden godkjenner du bruken av cookies. Du kan lese mer om det her. 

Libero Touch buksebleie 6

13 - 20 kg

Skånsom, men ultraeffektiv

Supermyk mot barnets hud

Den nye overflaten i Libero Touch i størrelse 6 kjennes supermykt mot barnets følsomme hud. Den åpne bleien gir både skånsom og pålitelig beskyttelse, takket være vår 360° ProSkin Technology. Når barnet veier 13–20 kg, er bleien ultraeffektiv, samtidig som den fortsatt lar barnets hud få puste.

Ekstra snill mot følsom babyhud

Produkter som anbefales av Asthma Allergy Nordic passer allergikere eller personer som på en eller annen måte har følsom hud.

 

MED FULLT FOKUS PÅ MILJØET

Alle våre Libero Touch-buksebleier er svanemerket. De er også FSC-sertifisert,  siden vi bidrar til et bærekraftig samfunn.

DOBLE LEKKASJEBARRIERER

Uansett hvor mye lek og herjing som er på gang, har barnet pålitelig beskyttelse. Libero Touch i størrelse 6 har doble lekkasjebarrierer, noe som gjør at du unngår unødig lekkasje.

SUPERABSORBERENDE KJERNE

Libero Touch i størrelse 6 holder barnets hud tørr hele dagen og natten. Den superabsorberende kjernen gir optimal beskyttelse, uansett hvor mye lek og løping som foregår.

MYK OG ELASTISK MIDJE

Ingenting skal stå i veien for lek, løping og herjing. Derfor har Libero Touch i størrelse 6 en supermyk og elastisk midje som følger hver minste bevegelse. En utrolig fleksibel buksebleie.

ELASTISK RUNDT BEINA

Aktive barn trenger mest mulig frihet. Derfor er Libero Touch i størrelse 6 herlig elastisk rundt beina. Buksebleien følger alle bevegelser og er alltid like myk og behagelig.

360° PROSKIN TECHNOLOGY

Libero Touch i størrelse 6 er en bomullsmyk buksebleie som sitter utrolig godt på barn i bevegelse. Materialene i bleien er utviklet med vår 360° ProSkin Technology og gir en herlig silkemyk følelse.

MATERIALE SOM PUSTER

Enten barnet er i full gang med lek eller løping, eller sover godt om natten, vil huden føles like myk og tørr. Materialene i Libero Touch i størrelse 6 er laget for å puste i alle situasjoner.

LETT Å TA AV OG PÅ

Når barnet har begynt å utforske omgivelsene, er det lite tid til bleieskift. Da er Libero Touch i størrelse 6 enkel å ta av og på. Du bare river opp sidene og ruller sammen bleien til en pakke.

STILIG DESIGN

Den diskré og moderne designen på våre åpne Libero Touch-bleier tar utgangspunkt i herlig luftige mønstre som formidler bleiens mykhet på en unik og vakker måte.

SMART DESIGN

Liberos bleiedesign er ikke bare lekker. Den er også funksjonell. Merkingen foran hjelper deg for eksempel med å feste bleien riktig hver gang den må skiftes. 

Her kan du kjøpe produktet online

Produkter som gjør det enklere og morsommere å ta vare på barnas hud

Bleieskift
Bading
På farten
Mer
Laster inn artikkel, vent litt ...

Ulike typer omtanke

Vårt arbeid med bærekraft omfatter ansvarlige innkjøp, ressurseffektiv produksjon og innovativ utvikling som tar hensyn til både mennesker og natur – og som oppfyller forbrukernes krav i hverdagen. Vi utforsker alltid ny design og alternative materialer som er praktiske, behagelige, sikre og miljøvennlige. I løpet av de siste 25 årene har vi redusert klimapåvirkningen for de åpne bleiene våre med 53 %, i tillegg er alle våre produkter Svanemerket. Hele bleieserien er også FSC-sertifisert, siden vi bidrar til et mer bærekraftig samfunn gjennom ansvarlig skogsdrift. 

For naturen

  • Siden 2008 har vi redusert klimapåvirkningen fra våre åpne bleier med 25 %, og med 15 % fra buksebleiene.
  • Papirmassen i produktene våre kommer fra skoger som forvaltes på en ansvarlig måte. I tillegg er både de åpne bleiene og buksebleiene våre FSC-sertifisert.
  • Tynnere bleier gir bedre komfort og mindre avfall. Derfor har vi redusert produktvekten med i gjennomsnitt 20 % siden 2008.

For menneskene

  • Alle våre bleier er dermatologisk testet og sikre å bruke. Og vår Libero Newborn i størrelse 1 er godkjent av Norges Astma- og Allergiforbund
  • Hele Touch-serien med åpne bleier og buksebleier samt Libero Newborn i alle størrelser har en våtindikator som endrer farge når barnet trenger ny bleie. På den måten kan vi bidra til å skape best mulige forhold for barnets hud.
  • Vi sørger for at alle rutiner er i henhold til våre interne etiske regler og vår globale leverandørstandard.

Les mer om arbeidet vårt på essity.com

* Hele serien med åpne bleier og buksebleier, bortsett fra Libero Swimpants, er sertifisert i henhold til FSCs globale standarder for korrekt håndtering av produkter gjennom hele produksjonsprosessen.

Samle poeng!

Bli medlem i Liberoklubben og del familiens hverdag med familie og venner! Når du bruker Liberobleier kan du dessuten samle poeng fra bleiepakkene og spare til fine gaver fra vår poengshop.

Bli medlem!
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...
Laster inn artikkel, vent litt ...