Våre verdier

 

Våre verdier

Hos Libero arbeider vi ut fra en rekke verdier. To av dem – de viktigste – handler om ansvaret overfor natur og mennesker.

En god fremtid for barna våre

Du har kanskje begynt å tenke mer på miljøet og på hvordan fremtiden vil bli for barna våre? For Libero er det viktig at barna får vokse opp i et rent miljø. Vi har derfor foretatt en rekke forbedringer som bidrar til en bedre fremtid.

Så mye har Libero hittil redusert miljøpåvirkningen

CO2-utslipp 49 %
Plastemballasje 52 %
Kasser til emballasje 39 %
Energiforbruket under produksjonen 32 %
Bleienes vekt 35 %
Samtidig som bleiene våre har blitt mer miljøvennlige, har de også blitt mykere og betydelig bedre på å holde barnet tørt. Og jo lenger en bleie holder barnet tørt, desto færre bleier trenger det. Slik reduserer vi mengden avfall. 

Svanemerket

Alle Liberos vanlige bleier er svanemerkede. Det betyr at bleien påvirker miljøet så lite som mulig og kontrolleres jevnlig. Les mer om Svanemerket her.

Vi prøver hele tiden å forbedre oss

I 2007 ble SCA, som produserer Libero, kåret til verdens nest grønneste virksomhet! Undersøkelsen som lå til grunn for denne kåringen, omfattet totalt 3000 virksomheter og ble utført av EIRIS (Ethical Investment Research Services).
Men selv om Libero allerede har oppnådd gode miljøresultater, ønsker vi selvfølgelig å bli aller best. Derfor øker vi hele tiden miljøinnsatsen vår, for det er viktig å verne om naturen. Det synes vi at vi skylder barna våre. Målet vårt er å redusere miljøpåvirkningen enda mer i fremtiden, slik at du med god samvittighet kan bruke Libero til barnet!

Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...