Tilbakekaller alle ammeinnlegg

image

11.06.2021

Tilbakekalling av Libero Ammeinnlegg


Som en forholdsregel på grunn av kvalitets- og sikkerhetsproblemer, tilbakekaller vi i dag våre ammeinnlegg, Libero Nursing pads. Tilbakekallingen gjelder alle produkter fra lagre, butikker og forbrukere med umiddelbar effekt.


Libero Nursing pads festes på innsiden av BH-en ved hjelp av teip, og det er dette limet som i noen ammeinnlegg kan danne små klumper som så kan løsne. Ved svelging vil det ikke være farlig for babyens helse, men hvis det kommer inn i luftveiene, kan det få alvorlige implikasjoner.

Libero tar dette svært seriøst. Vi beklager at ammeinnleggene ikke lever opp til forbrukernes forventninger, ei våre egne krav til kvalitet og sikkerhet. Ingenting er viktigere enn barnets helse og sikkerhet, og derfor velger Libero frivillig å tilbakekalle alle ammeinnlegg med øyeblikkelig virkning.

Vi vil understreke at vi ikke kjenner til noe barn som har blitt skadet av produktet.

Noen av forbrukerne våre husker kanskje at vi tilbakekalle Libero Nursing pads tidligere i år. Produksjonen ble stoppet, vi endret materialet for å forbedre kvaliteten og omfattende kvalitetskontroller ble utført. Nylig ble Libero Nursing pads lansert på nytt, men da vi ser at også dette nye produktet har kvalitetsproblemer, tar vi nå grep for å fjerne det fra butikkene og ber forbrukerne om å sende oss eventuelle gjenværende ammeinnlegg tilbake. Dessverre, har vi bestemt oss videre for å slutte å selge Libero ammeinnlegg helt.


Forbrukere som har kjøpt Libero Nursing pads anbefales å ikke bruke produktet, og kontakte Libero forbrukerkontakt i henhold til instruksjonene nedenfor:

  • Send en e-post med emne: "Tilbakekalling av ammeinnlegg” til e-postadressen libero.forbruker.kontakt@essity.com
  • Legg ved navn, adresse, postnummer, sted, mobilnummer og e-postadresse.
  • Når vi har mottatt e-posten din, sender vi ut en forhåndsstemplet konvolutt med ytterligere instruksjoner om hvordan du returnerer produktet, samt informasjon om kompensasjon.

For spørsmål, kontakt vår forbrukerkontakt på: libero.forbruker.kontakt@essity.com

Butikker og grossistlager bes kaste Libero Nursingpads, i henhold til kjedens retningslinjer. Ved eventuelle spørsmål, ta kontakt med kundeservice på adressen consumer.service.gbg@essity.com   

 

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Sofia Hallberg, Communications Director Nordic, Essity Hygiene & Health AB 

Phone: +46 72141 42 99, Email: sofia.hallberg@essity.com 

 

Om Libero

Libero har produsert bleier i 50år, og er den markedsledende bleien i Norden. Siden 2010 har alle Libero sine bleier og hudpleieprodukter for babyer blitt miljømerket med Svanen. All produktutvikling og innovasjon finner sted på vårt forsknings- og utviklingslaboratorium i Gøteborg. Libero er en del av Essity sin produktsortiment av hygieneprodukter.

Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...