Ved å fortsette å bruke denne hjemmesiden godkjenner du bruken av cookies. Du kan lese mer om det her. 

Tilbakekaller alle ammeinnlegg

image

2021-02-04  

Tilbakekalling av alle Libero sine ammeinnlegg

Libero tilbakekaller ammeinnlegg av merket Libero Nursingpads som en forholdsregel da limet i enkelte ammeinnlegg lager små klumper som kan løsne, og som under amming kan risikere å havne i barnets munn. Hvis klumpen skulle svelges, så er den ikke helsefarlig.Tilbakekallingen gjelder alle produkter fra lagre, butikker og forbrukere, inkludert ammeinnlegg som følger med Libero sin velkomstgave og i andre babybokser. Tilbakekallingen skjer med umiddelbar virkning.

Libero sine ammeinnlegg festes på innsiden av BH-en ved hjelp av teip. Det er limet i denne teipen som i noen ammeinnlegg har dannet små klumper som så har løsnet.


– Det er ingenting som er viktigere enn barnets helse og sikkerhet, og det er uakseptabelt at en liten del av produktet kan løsne og risikere å ende opp i barnets munn og eventuelt luftveiene. I dette tilfellet lever ammeinnleggene verken opp til kundenes, eller våre egne kvalitetskrav, noe vi beklager og tar på alvor.
Libero velger derfor å tilbakekalle alle ammeinnlegg av merket Libero Nursingpads med umiddelbar virkning som en forholdsregel, mens vi utfører kvalitetssikring. Tilbakekallingen gjelder ammeinnlegg i både hvitt og beige, sier Camilla Svensson, markedsansvarlig for Libero i Norden.


Libero sine ammeinnlegg har vært på markedet i over ti år. Kvalitetsproblemet som oppstod har ført til at produksjonen nå er stoppet. Ammeinnleggene kommer i butikkene igjen når produktet tilfredsstiller kvalitetskravene.
 
 

Forbrukere som har kjøpt Libero sine ammeinnlegg, oppfordres tilikke å bruke produktet samt å kontakte Libero sin konsumentkontakt ved følgende instruksjoner: 

  • Vennligst send en e-post med emne: “tilbakekallig av ammeinnlegg” til e-postadressen: libero.forbruker.kontakt@essity.com  

  • Legg ved navn, adresse, postnummer, sted, mobilnummer og e-post. 

  • Når vi mottar mailen din vil vi sende ut et frankert konvolutt med videre instruksjoner om hvordan produktet skal reklameres, samt informasjon om kompensasjon.  

Ved eventuelle spørsmål ta kontakt med: libero.forbruker.kontakt@essity.com 

 

Butikker og grossistlager bes kaste Libero Nursingpads, i henhold til kjedens retningslinjer. Ved eventuelle spørsmål, ta kontakt med kundeservice på adressen consumer.service.gbg@essity.com  

  

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Sofia Hallberg, Communications Director Nordic, Essity Hygiene & Health AB 

Phone: +46 72141 42 99, Email: sofia.hallberg@essity.com 

  

 

Om Libero 

Libero har produsert bleier i 50 år, og er den markedsledende bleien i Norden. Siden 2010 har alle Libero sine bleier og hudpleieprodukter for babyer blitt miljømerket med Svanen. All produktutvikling og innovasjon finner sted på vårt forsknings- og utviklingslaboratorium i Gøteborg. Libero er en del av Essity sin produktsortiment av hygieneprodukter. 

Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...