Ved å fortsette å bruke denne hjemmesiden godkjenner du bruken av cookies. Du kan lese mer om det her. 

Comfort 4 4

7 -11 kg

Alltid behagelig beskyttelse

En sikker bleie med smidig passform

Nå er det full fart på den lille utforskeren! Etter hvert som det lille barnet blir mer og mer aktivt, og veier 7–11 kg, gir Libero Comfort i størrelse 4 behagelig beskyttelse. Det deilige materialet puster og tilpasser seg hele tiden til barnets kropp. 

Ekstra snill mot følsom babyhud

Produkter som anbefales av Asthma Allergy Nordic passer allergikere eller personer som på en eller annen måte har følsom hud.

 

MED FULLT FOKUS PÅ MILJØET

Våre behagelige og smidige Libero Comfort-bleier er svanemerket. De er også FSC-sertifisert, siden vi bidrar til et mer bærekraftig samfunn og ansvarlig skogsdrift. 

TESTET MATERIALE, FOR BARNETS SKYLD

I tillegg til å gi behagelig beskyttelse er Libero Comfort-bleiene naturlige og skånsomme mot barnets hud. Bleien er dermatologisk testet for at den skal være mest mulig skånsom. 

EN LOTIONFRI BLEIE

Libero Comfort er lotionfrie bleier. Det er for at du skal kunne velge hvilken lotion, salve, krem eller olje som passer aller best til nettopp ditt barns følsomme hud.

MYKE LEKKASJEBARRIERER

Libero Comfort i størrelse 4 gir barnet behagelig beskyttelse. De supermyke lekkasjebarrierene rundt de små beina bidrar til å hindre ulykker uansett tid på døgnet.

MYK OG ELASTISK MIDJE

Libero Comfort i størrelse 4 følger og tilpasser seg til barnets bevegelser og kroppsform. Den elastiske midjen bidrar alltid til å gi behagelig beskyttelse. 

ABSORBERENDE KJERNE

Libero Comfort i størrelse 4 gir effektiv og behagelig beskyttelse med sin tynne og superabsorberende kjerne. Bleien holder huden tørr og myk, enten barnet gjør sine første forsøk på krabbing eller sover godt.

MATERIALE SOM PUSTER

Det er viktig at barnets hud får puste, både dag og natt. Og med materialet i Libero Comfort i størrelse 4 holder barnets hud seg deilig myk og tørr.

ELASTISKE SIDER

De elastiske sidepanelene på Libero Comfort i størrelse 4 føles alltid behagelige mot kroppen. Ingenting skal stå i veien for lek, middagslurer eller andre ting.

HERLIG MYKE MATERIALER

Uansett hva som skjer når barnet ruller, krabber eller tar seg en lur, sitter Libero Comfort i størrelse 4 like godt. Materialet i bleien føles alltid mykt mot barnets hud. 

ENKEL BORRELÅS

Libero Comfort i størrelse 4 har en utrolig behagelig passform døgnet rundt.  Den smidige borrelåsen gir en pålitelig passform og en herlig bevegelsesfrihet.

MORSOM DESIGN

I Libero Comforts fargerike og oppdaterte bleiedesign skjuler deg seg en historie. På Libero Comfort i størrelse 4 finner du ut hva det skjønne rådyret vårt holder på med.

SMART DESIGN

Libero Comforts bleiedesign er ikke bare lekker. Den er også funksjonell. Merkingen foran hjelper deg for eksempel med å feste bleien riktig hver gang den må skiftes.

Her kan du kjøpe produktet online

Produkter som gjør det enklere og morsommere å ta vare på barnas hud

Bleieskift
Bading
På farten
Mer
Laster inn artikkel, vent litt ...

Ulike typer omtanke

Vårt arbeid med bærekraft omfatter ansvarlige innkjøp, ressurseffektiv produksjon og innovativ utvikling som tar hensyn til både mennesker og natur – og som oppfyller forbrukernes krav i hverdagen. Vi utforsker alltid ny design og alternative materialer som er praktiske, behagelige, sikre og miljøvennlige. I løpet av de siste 25 årene har vi redusert klimapåvirkningen for de åpne bleiene våre med 53 %, i tillegg er alle våre produkter Svanemerket. Hele bleieserien er også FSC-sertifisert, siden vi bidrar til et mer bærekraftig samfunn gjennom ansvarlig skogsdrift. 

For naturen

  • Siden 2008 har vi redusert klimapåvirkningen fra våre åpne bleier med 25 %, og med 15 % fra buksebleiene.
  • Papirmassen i produktene våre kommer fra skoger som forvaltes på en ansvarlig måte. I tillegg er både de åpne bleiene og buksebleiene våre FSC-sertifisert.
  • Tynnere bleier gir bedre komfort og mindre avfall. Derfor har vi redusert produktvekten med i gjennomsnitt 20 % siden 2008.

For menneskene

  • Alle våre bleier er dermatologisk testet og sikre å bruke. Og vår Libero Newborn i størrelse 1 er godkjent av Norges Astma- og Allergiforbund
  • Hele Touch-serien med åpne bleier og buksebleier samt Libero Newborn i alle størrelser har en våtindikator som endrer farge når barnet trenger ny bleie. På den måten kan vi bidra til å skape best mulige forhold for barnets hud.
  • Vi sørger for at alle rutiner er i henhold til våre interne etiske regler og vår globale leverandørstandard.

Les mer om arbeidet vårt på essity.com

* Hele serien med åpne bleier og buksebleier, bortsett fra Libero Swimpants, er sertifisert i henhold til FSCs globale standarder for korrekt håndtering av produkter gjennom hele produksjonsprosessen.

Samle poeng!

Bli medlem i Liberoklubben og del familiens hverdag med familie og venner! Når du bruker Liberobleier kan du dessuten samle poeng fra bleiepakkene og spare til fine gaver fra vår poengshop.

Bli medlem!
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...
Laster inn artikkel, vent litt ...