Om Liberoklubben

Om Liberoklubben

I Liberoklubben gir vi dere nyttig informasjon om barns utvikling – fra svangerskapet og helt frem til barnet er to år.
Vårt mål er å gjøre hjelpe dere litt på vei og dele av vår og andres årelange erfaring med bleier, små barn og det nye familielivet. Det koster selvfølgelig ingenting å være med.

 

 

E-poster som er tilpasset barnets alder

Liberoklubben følger dere og barnet fra starten av svangerskapet og frem til barnet er to år. I denne perioden sender vi deg jevnlig e-poster med relevante råd og spennende nyheter.

Personlig klubbside med gode tips og kloke råd til deg og familien

Når du er logget på Liberoklubben, har du en personlig klubbside med opplysningene dine. På klubbsiden har vi valgt ut noen spennende artikler og gode råd om alt fra spedbarnspleie og helse til medisin og psykologi. Vi holder dere oppdatert om det nye som rører seg i babyverdenen.

 

Poengshop med fine gaver

I Poengshopen  på klubbsiden din kan du handle babyting når du har spart opp poeng. Du får poeng ved å registrere koder fra våre bleiepakker.

Gavene i Poengshopen kan variere

 

 

 

 

Din mening om Liberobleier

Liberobleier utvikles i samarbeid med dere foreldre. Derfor vil vi gjerne vite hva dere synes. Når du logger deg på klubbsiden din, vil du på aktuelle tidspunkt i barnets utvikling finne spørreskjema om bleiene våre. Vi håper at du vil svare på spørsmålene. Vi legger ut spørreskjema ca. to ganger i løpet av medlemskapet.

 

Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...