Ved å fortsette å bruke denne hjemmesiden godkjenner du bruken av cookies. Du kan lese mer om det her. 

Vilkår

Konkurransevilkår for Libero kampanje 2021-vinn elsykkel

Ved å delta i denne konkurransen aksepterer du vilkårene nedenfor. 

Konkurranseperioden varer fra 04.01.2021 – 04.04.2021. Vinnerne trekkes gjennom hele kampanjeperioden av representanter fra Essity. Det trekkes tilfeldig blant de som deltar og kontaktes fortrinnsvis på e-post. Premien kan ikke selges videre eller byttes i penger. Vinneren mottar en Elsykkel Elisabeth Powerbikes Cargo L til en verdi av ca. 34 990 kr. Deltagere må være over 18 år, og bosatt i Norge. Vinnerens navn vil bli publisert på hjemmesiden med fornavn og by.

Juryens beslutning kan ikke påklages. 

Premieskatt betales av vinneren.  

Du deltar via Liberoklubben ved å gå in på Libero.no/elsykkel. Er du ikke medlem, må du registrere deg i Liberoklubben for å kunne delta og deretter svare på spørsmålene i henhold til konkurransen. Man kan kun delta i konkurransen en gang per husstand, duplikater vil bli slettet.

Eventuell fusk/manipulering kommer til å medføre at deltakeren blir sperret og at deltakelsen regnes som ugyldig. 

Dersom du trekkes ut som vinner i konkurransen, vil vi ta kontakt med deg på e-post for å be om den informasjonen vi trenger for å kunne gi deg premien du har vunnet. Vinnerne må respondere på e-posten med postadresse innen 7 dager for å kunne motta premien, som blir tilsendt. Opplysningene vil ikke bli utlevert til andre hvis ikke vi skulle være pålagt noe annet i henhold til lov, forskrift, myndighetsavgjørelse eller lignende. Selskaper vi samarbeider med for å gjennomføre konkurransen vil ved behov få tilgang til personopplysningene dine. De kan ikke bruke opplysningene på annen måte enn slik som avtalt med oss. 

Hvis, av en eller annen grunn, konkurransen eller premien ikke kan bli gjennomført som planlagt av grunner som er utenfor Essity sin kontroll, vil Essity reservere seg retten til å, når som helst og uten forvarsel, annullere, terminere eller modifisere hele eller deler av konkurransen. 

Arrangørbedriftenes ansatte og deres nærmeste familie kan ikke delta i konkurransen. 

Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...