Klimasmarte bleier under utvikling

image

Vi er så glade for at dere deler vårt syn på hvor viktig klimaet er for barna våre - vi vet, for da vi ba dere om hjelp til å utvikle fremtidens klimasmarte bleie, var det totalt 33 020 som søkte om å bli bleietestere i Norden.
For et engasjement!

Hybridbleien, som våre medlemmer av Liberoklubben bidrar til å utvikle, er et skritt mot en mer bærekraftig morgendag. Det er en bleie som består av en ytterdel i tekstil og et absorberende engangsinnlegg som vil redusere klimapåvirkningen, samtidig som den er myk på babyens sensitive hud.

Vi er sikre på at de som er best egnet til å like vår kommende hybridbleie er de som sover på jobb, de som aldri lytter til sjefen og har lite livserfaring - vanlige, nydelige babyer! Så vi er sikre på at når testene er fullført, og bleien er tilgjengelig for kjøp, har ingenting blitt overlatt til tilfeldighetene.

Vi lengter like mye som deg for at alt skal fullføres snart, og at det blir litt lettere som foreldre å redusere klimapåvirkningen - og vi vet at det ikke vil ta lang tid nå!

Lurer du på noe? Sjekk ut våre mest stilte spørsmål og svar her.

 

Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...